5 Simpele Manieren om Thuis Geld te Verdienen + Tips

Thuis geld verdienen, wie wilt dat nou niet? Op het moment van schrijven zit ik rustig na flink te hebben uitgeslapen met mijn joggingbroek aan voor de computer.

Na het schrijven van dit artikel houd ik pauze en maak ik een uitgebreide brunch voor mezelf. Ik denk dat ik vandaag wat vroeger stop met werken zodat ik naar de dierentuin kan gaan met mijn vriendin.

Volgende week ga ik een paar dagen weg, mijn derde vakantie dit jaar.

Misschien moet ik niet zoveel over mezelf praten maar mijn punt mag duidelijk zijn, thuis zoveel geld verdienen dat je er rond van kan komen is heerlijk en mogelijk.

Er zijn zat verschillende manieren om thuis geld te verdienen. Vijf van de simpelste manieren deel ik in dit artikel.

Als je vanuit huis een inkomen kunt regelen zal je zelf je tijden kunnen bepalen en dus op vakantie kunnen gaan wanneer je wilt, vrij nemen wanneer je wilt en werken wanneer je wilt.

Thuis geld verdienen met enquêtes

Thuis geld verdienen met enquêtes is erg simpel maar ik moet je er wel gelijk bij vertellen  dat een volledig inkomen verdienen door middel van enquêtes vrijwel onmogelijk is.

De bedrijven hierachter doen allerlei trucs waardoor je uiteindelijk in de praktijk maar erg weinig geld op je bankrekening zal krijgen.

Een paar tientjes per maand is mogelijk als je goed onderzoek doet en veel verschillende enquête bedrijven uitprobeert.

Je begrijpt zelf vast wel dat ik deze methode alleen maar kan afraden.

Van de 5 methodes, is dit de slechtste.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Thuis geld verdienen als webcam babe

Ik ga je nu niet vertellen dat je een webcam babe moet worden maar als we eerlijk willen zijn over simpele manieren om thuis veel geld te verdienen dan kan ik deze methode zeker niet achterwege laten.

De webcam babes blijken veel geld te verdienen! Ik zou dit nooit kunnen doen, daar ben ik niet knap genoeg voor ;).

Als jij een goed uiterlijk hebt en het geen ***** interesseert wie je naakt ziet dan is dit zeker een goede methode om thuis geld te verdienen.

Misschien is het grappig maar het is geen grap.

Natuurlijk rad ik eerder de onderstaande methodes aan. Maar natuurlijk zal jij uiteindelijk zelf moeten bepalen wat jou het beste lijkt.

Thuis geld verdienen door klusjes voor anderen te doen

Als je deze methode gebruikt om thuis geld te verdienen zal je niet volledig vrij zijn, je zal ook niet rijk worden.

Maar, dit is zeker een methode waarmee je volledig kan rondkomen.

Via websites zoals sitedeals.nl kan je diensten aanbieden.

Dit zijn diensten zoals:

 • vertalen
 • schrijven
 • spelling checken
 • websites maken
 • programmeren
 • video’s maken
 • en nog vele andere klusjes

Zoals je misschien wel begrijpt heb je een bepaalde skill nodig die je kan verkopen.

Zoals je misschien ook wel begrijpt ben je met deze methode  wel een beetje afhankelijk van je opdrachtgevers.

Desondanks is dit geen slechte manier om thuis geld te verdienen.

Thuis geld verdienen door een online business op te zetten

Ik verdien thuis mijn geld door producten te verkopen en te promoten.

Omdat ik jarenlang via het internet al veel geld verdien heb ik bijvoorbeeld laatst een videoprogramma gemaakt die mensen leert dit ook te doen.

Net zoals dit product verkoop ik ook nog vele andere producten.

Het kost veel werk en om de producten te maken heb je eigenlijk wel wat kennis nodig.

Er moet veel onderzoek worden gedaan, er komt veel programmeer werk aan te pas en de klantenservice is ook geen licht karwei.

Als je bereid bent om al dit soort dingen te doen dan is het zeker een goede manier om thuis geld te verdienen.

Je hebt veel vrijheid en je kunt veel geld verdienen maar het kost wel veel tijd.

Thuis geld verdienen door andermans producten te verkopen

Persoonlijk vind ik dit de allerbeste manier om thuis op een simpele wijze stabiel veel geld te verdienen.

Je hebt gigantisch veel vrijheid, zekerheid en je hoeft er geen kennis te hebben om dit te doen.

Tegenwoordig, kun je door een unieke link te krijgen een product promoten.

Als iemand op deze link klikt dan slaat er een cookie op de computer van deze persoon op waardoor bij het verkoopproces direct wordt herkend dat de koper via jou kwam.

Je krijgt direct een hoge commissie voor deze persoon.

Bij ons product geven wij de hoogste commissie in Nederland, namelijk 90%.

Dit doen wij zodat we toegang hebben tot een lijst met vele klanten. Met deze klanten kunnen wij weer veel andere dingen doen.

Wij zijn zeker niet de enigste die hoge commissies geven(wel geven we de hoogste commissie).

Dit heet affiliate marketing, lees er hier meer over.

Er zijn meerdere simpele manieren om snel je link te verspreiden, manieren om snel veel mensen te bereiken die mogelijk geïnteresseerd zijn in een bepaald product.

Er is een hele hoop te leren, dit leggen we allemaal stap voor stap uit in ons uitgebreide videoprogramma Geld Gorilla Geheimen.

De simpelste trucs en tips om snel met affiliate marketing geld te verdienen

Wij hebben er jaren over gedaan om tot een methode te komen waarmee snel en simpel iedereen zonder technische kennis thuis geld kan verdienen.

Geen technische kennis, geen eigen website maken, geen startkapitaal, helemaal niks.

Alles wat je nodig hebt zullen wij aan de hand van simpel te volgen stap voor stap videoinstructie’s uitleggen.

Klik direct hieronder voor de gratis tips:

Gratis Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Verdienen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

20 Reacties op "5 Simpele Manieren om Thuis Geld te Verdienen + Tips"

 1. Chiara Van Wolvelaer

  says:

  Hallokes,

  ik ben op zoek naar een bij verdienste,
  ik ben van regio wommelgem, als ik jou me iets kan helpen dan doe ik dat graag
  laat me maar iets weten.

  Mvg Chiara.

  • Amania kevin

   says:

   Ik bwn opzoek naar een bij verdienste,
   Ik ben amania kevin als im jou me iets kan helpen dan doe ik dat graag laat me maar iets weten

 2. wilfried da costa gomez

  says:

  Hallo ik heb interese om een van de zaaken te doen zeg me wat moet ik doen om aan de slag te gaan ik wacht op een aan woord ik wil echt spullen verkopen vanaf thius echt op mijn zelf werken
  wilfried

 3. Pieter

  says:

  Bij pakjespunt.nl kan je geld verdienen door thuis te zijn. Je neemt pakketjes aan voor je buren en verdient per pakketje.

 4. Martha

  says:

  Ik wil graag vanuit huis geld verdienen, maar wil wel zeker weten dat er geen oplichter achter zit, ook voel ik niet voor iets met zo'n "goeroe"die allerlei te-mooie verhalen oplepelt, want die vertrouw ik niet!

  • Frank Sanders

   says:

   Hee Martha, dit artikel geeft je enkele tips hoe je zelf via internet kunt verdienen. Ik vraag je niet om mij te vertrouwen, je hoeft alleen jezelf maar te vertrouwen!

 5. julia

  says:

  Ik woon in Suriname.
  Kan ik ook geld verdienen door mij aan te sluiten bij jullie?

 6. Loes

  says:

  Goede tips in dit artikel, waar ik zelf best een leuk centje mee verdien vanuit huis is als tekstschrijver. Op sites zoals sitedeals zijn er altijd mensen die teksten nodig hebben. Als je goed Nederlands kunt en een beetje kunt schrijven is het kat in het bakkie!

  • Hannah

   says:

   Hoi Loes,

   Waar heb jij dat werk gevonden? Ik vind schrijven zelf ook leuk en zou er graag thuis geld mee willen verdienen! Hopelijk reageer je!

   Groetjes van Hannah

 7. Jamie

  says:

  Hallo ik wilde jullie even waarschuwen voor oplichters die soms hele mooie verkoop praatjes hebben maar dan achteraf niets betalen!! ik zeg niet dat ze dat hier bij geld gorilla doen maar op andere sites heb ik me wel eens aangemeld om enquetes in te vullen en toen kreeg ik niets uitbetaald!! schandalig is het!!!

  • Frank Sanders says:

   Er zijn helaas veel oplichters op het internet te vinden. Ze beloven je dat je binnen de kortste tijd bakken met geld kunt verdienen. Een vuistregel: als iets op het internet te mooi lijkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo! Met ons GeldGorilla Geheimen Programma is dat niet zo. Wij beloven je niets dat we niet waar kunnen maken. Neem daarom eens een kijkje!

 8. Wanda

  says:

  Dag lezers,

  Ik wilde jullie op de hoogte stellen van een andere manier om 'thuis' geld te verdienen. Oke, het is niet helemaal thuis, maar je kunt het wel naast je werk doen. Namelijk proefpersoon zijn. Dat klinkt heel eng, maar het valt hartstikke mee. Het houdt in dat je bepaalde dingen gaat testen, vaak zijn dat nieuwe medicijnen.

  Je moet dan eerst gekeurd worden om te kijken of je geschikt bent voor te testen. Dan heb je een paar dagen dat je in het lab moet zijn voor de testjes. Dat duurt dan een paar uur en dan kun je naar huis. Het is heel makkelijk om te doen en het verdient echt fantastisch. Je kunt wel eens vervelende bijwerkingen krijgen maar dat heb ik nog nooit gehad. Kortom probeer het eens, let wel op dat niet iedereen proefpersoon kan worden.

  Wanda

 9. Salarbux Rasida

  says:

  Hallo, ik ben Salarbux Rasida en wil graag geld verdienen door thuis te werken. Maar ik ben een surinamer maar ik heb ook geen rekening nummer die ik kan gebruiken waarop ik dat geld kan ontvangen. Maar ik heb dat spirit wel om te werken. Ik hoop dat jullie mij heel graag ermee gaan helpen. Ik verwacht een spoedig reactie van uwerzijds. Hartelijk dank voor uw aandacht.

 10. Stephanie

  says:

  Geld verdienen als webcam babe... is dit een grap?! Dat is toch geen serieuze tip om geld te verdienen! Beetje respect voor vrouwen hoor...

  • Frank Sanders

   says:

   Hee Stephanie,

   Ik heb zeker respect voor vrouwen hoor, ook voor de vrouwen die ervoor kiezen om dat soort werk te doen.
   Ik realiseer me dat het voor de meeste mensen een reële optie is, maar het is wel één van de lucratievere manieren om vanuit huis te werken, dus ik vond het toch wel de moeite waard om even te vermelden.

   Mvg, Frank Sanders

 11. Lieke

  says:

  Hallo Frank

  Ik heb een aantal vragen nav uw artikel. Want u zegt een heleboel maar niet per se praktische dingen. Bijvoorbeeld die enquetes invullen. Bij welke sites kan ik mij het beste aanmelden. Ik wil niet opgelicht worden en dat gebeurt heel vaak op het internet heb ik mij laten vertellen. Dus dat wil ik voorkomen. Ook zo met dat adverteren voor welk bedrijf moet ik adverteren en hoe moet ik dat doen.

  Of teksten schrijven: ik kan toch niet zo maar teksten schrijven en daar geld mee verdienen. Wat zijn sites waar ik me kan aanbieden als schrijver. Ik weet niet of ik goed genoeg Nederlands kan om echt schrijver te zijn. Maar ik wil het wel proberen. Ik wil gewoon iets doen om thuis geld te verdienen want thuis zitten vind ik maar niks.

  Groet

  Lieke

 12. Leonie

  says:

  Wouw al wat minder werken wat ik heb nu kinderen dus dit is wel mooi kan ik gwoon een dagje minder werken en dan vanaf thuis dit soort dingen doen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *