We verdienen zoveel! Zo krijg jij ook veel geld!

Hoeveel verdien je? Heel veel, maar ik krijg zo weinig! Het is een grap die past in het rijtje van de aardbei en de lengte van de Chinees. Nederlandse volkshumor ten top waar iedereen mee opgroeit.

We verdienen met zijn allen zo ontzettend veel geld, maar we krijgen te weinig.

Natuurlijk niet iedereen. De buurman die doet nooit wat, maar heeft wel een dikke BMW voor de deur staan. Die werkt vast in het illegale circuit, zou de reactie zijn van mijn oma.

Ik kan echter niet uitsluiten dat de buurman zijn geld op een legale manier verdient. Er zijn namelijk mogelijkheden om op een legale manier zeer veel geld te verdienen, zonder veel moeite te doen.

De beste kans op een rijk en ‘lui’ bestaan? Het internet!

De zoektocht naar het grote geld

Een aantal jaar geleden was ik een sloeber. Ik had een MBO-studie afgerond en rolde van de ene slecht betaalde baan naar de andere. Op het moment dat ik Alex Hartman ontmoette – mijn huidige zakenpartner – had ik geen geld, geen huis en geen toekomst.

Ik wilde rijk worden, maar wist dat ik het op deze manier NOOIT zou gaan bereiken. Ik was de jongen die altijd meer zou verdienen, dan hij zou krijgen…

Gelukkig kende Alex een vriend die al jaren zijn geld via het internet verdient. Hij reikte ons de handvatten toe om geld te verdienen via het internet.

Dit bleek niet mee te vallen.

Het eerste jaar probeerden we allerlei methodes, we lieten websites ontwikkelen en gaven geld uit aan nutteloze reclamecampagnes. We wisten echter dat het mogelijk zou zijn om geld te verdienen en gaven niet op.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen via het internet is simpel

Na een jaar vol met experimenten vonden we de sleutel tot succes. Zoals bijna alle dingen in het leven was het simpeler dan we verwachtten. De volgende elementen bleken helemaal niet nodig:

 • technische interesse
 • websites
 • hoge investeringen
 • een universitaire studie
 • een kantoor
 • harde werkethiek

Concluderend, iedereen kan het doen. Je hebt wel 3 dingen nodig:

 1. computer
 2. internetverbinding
 3. beetje tijd

Met deze elementen kun jij een constante inkomstenstroom genereren, een inkomstenstroom die automatisch doorloopt, terwijl jij op een exotisch strand een slok neemt van een ijskoud biertje.

Zo genereer jij een constante inkomstenstroom

Het is heel simpel om geld te verdienen via het internet. Ik zal de basistheorie met je delen.

Er zijn mensen die tijd inruilen voor geld. Ze werken voor een baas en krijgen voor de uren dat ze werken een salaris. Prima, lekker veilig en lekker duidelijk. Tot je baas je op straat zet natuurlijk.

Er zijn ook mensen die eenmalig tijd investeren in een project en daar constant geld mee verdienen, zonder dat ze er nog moeite in hoeven te steken. Het internet is een medium dat daar uitermate geschikt voor is.

Wanneer iets op het internet belandt, dan blijft het daar tot in de eeuwigheid, tenzij jij het laat verwijderen of je domeinnaam niet verlengd.

Door eenmalig tijd te investeren in een pagina kun jij dus constant geld verdienen.

De truc is om gebruik te maken van sites met veel bezoekers en met gratis mogelijkheden. Facebook, Twitter en LinkedIn trekken dagelijks miljoenen bezoekers. Het enige dat jij hoeft te doen is deze bezoekers binnenhalen op jouw pagina.

Die pagina gebruik je vervolgens om een product van iemand anders te verkopen. Jij krijgt een commissiepercentage (soms wel 50 tot 75%) en je wordt slapend rijk.

Meer informatie over snel geld verdienen?

Ik snap dat dit artikel slechts een aanzet is tot een mooi inkomen via het internet. Wil jij meer weten, bekijk dan het videoprogramma dat Alex en ik hebben samengesteld.

Hierin bevinden zich tientallen tips over geld verdienen op het internet.

Klik hier voor meer informatie:

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

6 Reacties op "We verdienen zoveel! Zo krijg jij ook veel geld!"

 1. Laditacyl

  says:

  Ik vind je blog heel goed en heb dan ook met plezier je artikel gelezen!

 2. Bryan

  says:

  IK was gefascineerd door jullie artikel en filmpje.

  Ik ben Bryan 18 jaar toen ik net 1 maand 18 was ben ik het huis uitgetrapt, omdat ik me stiefvader had geslagen. hij bedreigde namelijk 2 jaar lang me broertje en 1 jaar lang me vriendin. toen ik daar achter kwam heb ik hem daarop aangesproken en aangegeven dat ik hem echt diep triets vind dat die en vrouw en een kind van 10 tot zijn 12de bedreigt. me moeder koos voor me stiefvader en heeft der oudste zoon op straat gegooit

  Ik ben in februari me bijbaan kwijt geraakt waardoor ik in de geld problemen ben geraakt
  ik kan me studie niet eens betalen en als ik geen studie meer heb heb ik helemaal geen inkomsten meer. Ik zie het leven daardoor ook niet meer zitten ben namelijk nu 19 jaar met een schuld van 15.000 euro en ik weet niet hoe ik langer me hoofd boven water kan houden, ik kan zelfs maar 3 tot 4 x in de week wat eten en mijn levensenergie raakt steeds meer op .. IK HEB ECHT HULP NODIG WIE KAN MIJ HELPEN :(

  • mi

   says:

   Ga met iemand praten , waar je al een poos niet mee gepraat heb. Die heeft je bericht gelezen. En probeer je te vinden. Zoek hem dan zelf op . Zijn deur staat open voor je.

 3. Vallentine

  says:

  Hoi

  Jammer dat je toch moet investeren. Veel mensen die echt dringend geld nodig hebben kunnen die 20 of 47 euro niet eens missen laat staan betalen.

 4. Iedereen verdiend een fijne kerst

  says:

  Laat je vinden en je wordt gevonden. Deuren zijn vaak open, maar lijkt de drempel erg hoog.

  Je kan ook met maatschappelijk werk praten, zij kunnen je een ander perspectief over bepaalde items laten inzien

 5. Leonard Oei

  says:

  Ik wil ook gratis geld lijkt me leuk Tabon Yemek enzo...
  Maar bedankt voor de geld.
  Ik ben een nep marokaan!!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *