50 Websites waar je Geld kan Verdienen

Dit artikel gaat concreet over websites waarmee je volgens mij een mooi passief inkomen uit kan bouwen, voor vele van de websites is geen voorkennis nodig en zal iedereen dit kunnen, voor andere is dit dan weer niche gebonden en is een specialisatie wel nodig.

Het beantwoorden van vragen

Er zijn tal van websites die de bezoekers bestalen voor het beantwoorden van vragen en voor het advies geven aan hun bezoekers. Iedereen heeft wel wat kennis over een specifiek onderwerp, probeer je hier in zo goed mogelijk te profileren en wie weet verdien je zo wel wat bij.

 1. Guruza
 2. Small Biz Advice
 3. Shvoong
 4. Answer Gem
 5. Ace College Classes

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Freelance opdrachten

In een voorgaand artikel is dit nog eens tersprake gekomen. Ik blijf dit zeggen dit is een enorme interessante manier om geld te verdienen, echter heb je hier wel wat kennis voor nodig.

Als ik even luidop denk ik hier aan copywriters, grafici, programmeurs, administratieve mensen, …

 1. Freelancer
 2. Elance
 3. Fiverr
 4. FasCinco
 5. Task Army

Online enquêtes

Dit heb ik eveneens ook al eens besproken met jullie, echter geef ik jullie nu de websites die ik hiervoor gebruik. Online enquêtes zijn niet het grote geld maar elke dag een beetje werken voor deze websites brengt wel iets aardig op.

Jouw online opinie en mening is voor tal van bedrijven goud waard, hier betalen ze dan ook voor.

 1. Clear Voice Surveys
 2. My View
 3. Dollar Survey
 4. Toluna
 5. My Survey

Reviews schrijven

Dit komt ongeveer in de buurt als enquêtes, echter moet je hier zelf alles schrijven en een beetje creatief nadenken hoe we een meerwaarde kunnen koppelen aan een review.

Bedrijven zijn echter opzoek naar kwalitatieve reviews die iets bijdragen aan hun diensten of producten, een solide en goed onderbouwde review zal altijd redelijk wat geld opleveren.

 1. Dooyoo
 2. Review Stream
 3. Social Spart
 4. Pay Per Post
 5. Expo TV

Sociale netwerken

Er zijn tal van websites die hun diensten willen aanbieden op het net, echter hebben ze in vele gevallen hier niet het bereik voor. Via sociale websites als MYlikes kan je diensten verspreiden via jouw eigen sociale media en krijg je hier uiteraard ook voor betaald.

 1. My Likes
 2. Mag Pie
 3. Ximmy
 4. FriendSwin
 5. Budiz

Verkoop je producten

Heb je een voorraad of ben je creatief en verkoop je een uniek product ? Ik raad je aan opm te werken met onderstaande websites. Verkoop je producten op websites met een groot bezoekersaantal. In vele gevallen is dit gratis maar in andere betaal je gewoon een verkoop commissie.

 1. Craigslist
 2. Amazon
 3. eBay
 4. Sell
 5. BackPage

Verkoop je foto’s

Dit is een optie dat enkel werkt voor fotograven of hobbyisten die toch wat willen bijverdienen. Er zijn tal van gerenomeerde websites die je foto’s, indien van goede kwaliteit willen verkopen aan hun bezoekers. Hier zijn er enkele

 1. SnapVillage
 2. BigStockPhoto
 3. CluterShot
 4. ShutterStock
 5. Dreamstime

Revenu sharing websites

Dit concept is vrij simpel, inkomsten worden gedeeld door de schrijver en de eigenaar van de websites. Waarom dit wederom interessant is, zijn de bestaande bezoekersaantallen.

Er is reeds een volume aanwezig en wanneer zij jouw artikel interessant vinden, zou er wel eens op een advertentie geklikt kunnen worden.

 1. Inforbarrel
 2. RateItAll
 3. Mixx
 4. Jevitt
 5. SheToldMe

Betaald worden om  te winkelen

Een goede manier om geld te verdienen of besparen is om regelmatig aankopen te doen via het internet waarmee je een cashback kan krijgen, dit is gewoon een deel dat wordt terugbetaald indien men een aankoop realiseert

 1. MrRebates
 2. Ebates
 3. Swagbucks
 4. Big Crumbs
 5. Upromise

Affiliate marketing

Allicht een van de bekendste vormen en deze is hier eveneens al meermaals voorbij gekomen. Het verkopen van producten waarbij jij een commissie krijgt. Enorm interessant en geen investering nodig.

 1. Daisycon
 2. Tradetracker
 3. Zanox
 4. Clickbank
 5. Commission Junction

Zo dat was het artikel voor vandaag, ik he been hele hoop websites gegeven waardoor jullie toch wel mee aan de slag kunnen.

Willen jullie echter meer te weten komen over affiliate marketing, dan raad ik je aan om het Geld Gorilla programma te volgen.

In dit programma krijg je stap voor stap tips wat je moet doen om een passief inkomen te krijgen.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "50 Websites waar je Geld kan Verdienen"

 1. elsa noukens

  says:

  hoe kan ik geld verdienen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *