Direct Geld Verdienen! Waarom Doe jij Het Nog Niet?

Na de middelbare school wilden een aantal klasgenoten van mij direct geld verdienen. Ze hadden geen zin in studeren en gingen direct het bedrijfsleven in. Elke dag hard werken en in de avond stamppot eten met de vrouw.

Ik begreep dat niet.

Vanuit mijn opvoeding kreeg ik 2 wijze lessen mee:

  1. Nooit bij vreemden in de auto stappen
  2. Zorg dat een goede opleiding afrondt

De eerste les mislukte toen ik voor het eerst een taxi nam en de tweede wijze les bleek helemaal niet zo’n wijze les te zijn. Direct geld verdienen, zonder te studeren, is namelijk helemaal niet zo’n slecht idee.

Studeren is één reden waarom ik niet rijk was, er zijn echter nog meer onterechte aannames die jou ervan weerhouden om direct geld te verdienen. Hier zijn er 3!

Aanname 1: Het internet is al verzadigd

Het internet is een mooi medium met een immense potentie. Elk jaar groeit het nog met minimaal 10%, zelfs tijdens de economische crisis!

Veel ondernemers denken, ten onrechte, dat het internet al een vastliggend terrein is. Natuurlijk zul jij niet veel geld meer verdienen, door het opkopen van domeinnamen, maar de e-commerce markt kan jouw domein worden.

Nederlanders zijn steeds eerder geneigd om een e-boek te kopen of online producten aan te schaffen. Zorg dat je meelift door te zorgen voor sales.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Aanname 2: Ik heb geen verstand van het internet

Er wordt vaak gedacht, dat je alleen geld kunt verdienen op het internet via een eigen website. Kan jij een professionele website maken? Ik niet EN toch lukt het om geld te verdienen.

De platformen waar jij geld kunt verdienen bestaan echter al.

Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube zijn websites met miljoenen bezoekers per dag, miljoenen bezoekers die jij kunt overhalen om een product te kopen van iemand anders.

Dat klinkt lastig, maar als jij de juiste doelgroep weet te bereiken, dan loopt het geld binnen.

Voor elke klant, die jij aanzet hebt tot de aankoop van een product, krijgt jij een vergoeding – vaak in de vorm van een aankooppercentage. Dit is niet zelden meer dan 80%!

Grote bedrijven willen namelijk zoveel mogelijk verkopen, zonder dat het ze geld kost. Daar hebben ze heel wat voor over.

Aanname 3: Ik heb geen startkapitaal

Toen ik begon had ik een studieschuld van 10.000 euro en geen uitzicht op een baan. Na maanden gevuld met experimenten (en kleine leningen), kwam ik erachter dat ik geen kapitaal nodig had om kapitaal te maken.

‘It doesn’t take money, to make money’

  • Het aanmaken van een verkooppagina op de sociale media is gratis
  • Het aanmelden bij een affiliatie website is gratis
  • De tijd die je erin steekt, zou je anders verdoen aan het kijken van serie’s

Laat je niet remmen en probeer het vrijblijvend

Wil jij graag direct geld verdienen en alle ins en outs op het gebied van online geld leren? Dan raad ik je aan om een keer te kijken naar het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen.

Deze tips en trucs hebben mij ontzettend geholpen om direct geld te verdienen, nadat ik slaagde voor mijn studie.

Klik hier voor meer informatie:

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *