Succesvolle E-mailmarketing met Enormail

U heeft 3848 ongelezen e-mails. Het is de status van de mailbox van mijn vriendin. 3848 e-mails die haar niet overtuigden om te klikken op de titel om de inhoud te bekijken.

Dat is treurig.

Het betekent namelijk dat er 3848 e-mails zijn verzonden door bedrijven die niet de kwaliteit hadden om een degelijke titel te bedenken. Met een titel kan je namelijk bijna iedereen laten klikken op jouw e-mail.

Het leuke is dat je dan een mooi e-mailprogramma kan hebben, maar alleen met bijvoorbeeld Enormail red je het niet. Je hebt creativiteit nodig. Het schrijven van een mailing is nog niet zo makkelijk.

Recensie van enormail

Het verzoek kwam om een recensie te schrijven over Enormail. Een lezer wilde graag de voordelen weten van dit programma. Hoe werkt het en werkt het? Het werkt eigenlijk heel simpel.

Met Enormail verstuur je onbeperkt en razend snel nieuwsbrieven in je eigen stijl. Volgens de website is het een complete oplossing voor e-mail marketing. Zo kun je in een handomdraai:

 • Snel en eenvoudig nieuwsbrieven versturen
 • Mailinglijsten opbouwen
 • Aanmeldformulieren plaatsen op je website
 • Geautomatiseerd berichten laten versturen
 • Social media integreren
 • Lees- en klik rapportages bekijken
 • Autoresponder instellen
 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven maken
 • En nog veel meer!

Het is een prima programma en het kan je veel tijd besparen als je het gebruikt. Het is echter ook een programma dat elke maand 17 euro kost en geen resultaat garandeert. Zonder overtuigingskracht is een e-mail versturen met een mooie opmaak niets meer dan water naar de zee dragen.

Het is verspilde moeite.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

5 tips voor een betere e-mail

Als je iemand in huis hebt die een aantrekkelijke titel kan verzinnen, dan kun je aan de slag gaan met Enormail. Het is dan namelijk zaak om de inhoud van de e-mail zo sterk te maken dat de ontvanger wel door moet klikken.

De 5 onderstaande tips geven je meer inzicht in de ontwikkeling van een wervende en aantrekkelijke e-mail.

1. Maak je e-mails persoonlijk Probeer in te spelen op gebeurtenissen in het leven van de ontvanger. Is je lezer jarig, stuur een verjaardagskaart met een speciale actie én spreek de ontvanger altijd aan bij zijn of haar naam.

2. Zorg dat je afbeeldingen klikbaar zijn Een goede e-mail bevat aantrekkelijke afbeeldingen. Goede e-mails bevatten aantrekkelijke afbeeldingen die klikbaar zijn. Lezers klikken graag op een foto, dat is makkelijk. Geef ze die kans.

3. Schrijf korte teksten E-mails worden vaak vluchtig gelezen. Als jij dan een heel verhaal gaat prediken, dan verlies je de interesse van de ontvanger. Schrijf in korte zinnen en maak in een klein stukje tekst de essentie van je e-mail duidelijk.

4. Wat is het voordeel? Als je een e-mail bekijkt, dan wil je weten wat jouw voordeel is. Waarom zou je doorklikken? Wat voor gouden bergen staan er te wachten als je de website gaan bekijken.

5. Zet nooit een call to action in een afbeelding Afbeeldingen zijn nuttig, maar maak niet deze klassieke fout. Veel e-mailprogramma’s downloaden namelijk niet direct de foto’s in de e-mail. De ontvanger moet daar toestemming voor geven. Als hij/zij dat niet doet, dan komt je boodschap dus nooit over.

Leer meer over online marketing

Wil jij meer te weten komen over online marketing? Bekijk dan het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen. Dit programma geeft je nuttige tips om zelf vanachter je computer geld te verdienen én biedt handvatten om veel meer te halen uit je online marketing.

Klik hier voor meer informatie

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

3 Reacties op "Succesvolle E-mailmarketing met Enormail"

 1. Edith Jongsma- Verhagen. Schoonheidsspecialiste

  says:

  De laatste tijd gaat het minder goed in mijn schoonheidssalon.Ik ben geen standaard schoonheidsspecialiste heb veel cursussen gedaan op een zeer breed vlak (voeding, orthomoleculair, ingrediënten in producten enz..) Ik heb face-book en doe veel aanbiedingen, maar er wordt bijna niet geliked.Ook worden er bijna geen afspraken meer gemaakt, ik zit in een goede wijk met allemaal twee verdieners. Wat doe ik verkeerd dat het niet goed gaat, geef me aub een goed advies.

  • Alex Hartman

   says:

   Je vraag is veel te breed. Als ik het zo lees kan je beter meer cursussen kopen en doornemen over marketing dan cursussen over voeding etc.

   Is allemaal leuk hoor die voeding cursussen etc. maar als je niet goed bent in marketing is dat allemaal nutteloos want je bereik is dan minimaal.

 2. Linda Kerkhove

  says:

  Dank U Frank &Alex, ben bij jullie begonnen, had nog nooit gehoord van Affiliate Marketing.Als ik zie waar ik nu sta,waaw! Door PayPro en jullie tips voel ik dat het een mooie toekomst te kunnen maken is.Heb van jullie zoveel informatie gekregen dat het voor mij Heel duidelijk wordt om mijn grote puzzel af te hebben (alle stukjes op hun plaats)en Succes te maken in het onmogelijke die waarheid is (mogelijk gemaakt)Ik ga ervoor.. Grtjes Linda

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *