Slapend Rijk Worden? Ga Geld Verdienen als Testpersoon!

Droom je er ook van om rijk te worden? Ik weet een manier waarop je kunt dromen (lees: slapen) en tegelijkertijd rijk kunt worden. Namelijk met geld verdienen als testpersoon.

Je hoeft hier namelijk niet veel voor te doen maar toch kun je er rijk mee worden. Hoe dat precies in zijn werk gaat, zal ik uitleggen aan de hand van de volgende onderwerpen:

Geld verdienen als testpersoon – een korte samenvatting

Ik zal eerst een korte toelichting geven over wat geld verdienen als testpersoon precies inhoudt. Bij deze manier van geld verdienen, denken de meeste mensen in eerste instantie aan testen met betrekking tot geneesmiddelen. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn.

Zo heb ik zelf een keer meegedaan aan een audiovisueel onderzoek. Hierbij moest ik op een knop drukken als bepaalde beelden en geluiden samenvielen, waarmee de samenwerking van mijn ogen en oren werd getest. Op deze manier verdien je niet superveel omdat je ook geen gevolgen van het onderzoek zult ondervinden.

Logischerwijs is het zo dat je voor onderzoeken waarbij je meer risico loopt, je meer geld kunt verdienen als testpersoon. Dat is ook waarom geneesmiddelenonderzoek zo bekend is: je kunt er flinke bedragen mee verdienen door de risico’s die je ermee loopt. Al zijn er in Nederland zoveel richtlijnen dat je er normaal gesproken doodziek van kunt worden.

Daarnaast is een ander nadeel dat je er meestal veel tijd voor beschikbaar moet zijn. Maar als dat zo is, kun je er zo’n €100,- tot €170,- per dag mee verdienen. Zie bijvoorbeeld bij QPS. De onderzoeken waarbij je de kliniek niet mag verlaten zijn het meest lucratief. En om het verblijf daar ook nog aangenaam te maken is daar meestal genoeg te doen, van tafelvoetbal tot voetbal op een spelcomputer.

En als je echt geluk hebt, wordt je helemaal niet ziek omdat het geneesmiddel werkt. Als je pech hebt krijg je geen geneesmiddel, wordt je waarschijnlijk wel ziek. Deze manier van onderzoeken heet dubbelblind onderzoek. Een hele mooie manier om slapend rijk te worden dus. En misschien wel helemaal zonder hinderlijke gevolgen!

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Ik wil geld verdienen als testpersoon! – Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Je hebt besloten dat je wel geld wilt verdienen door mee te doen aan onderzoek, goede keuze! Op bijvoorbeeld Medians kun je heel veel onderzoeken vinden. Belangrijk hierbij is dat je binnen de doelgroep past waarvoor het onderzoek is. Zo zijn er bijvoorbeeld onderzoeken voor alleen vrouwen, bepaalde leeftijdsgroepen of voor mensen die niet roken.

Als je in de doelgroep valt, kun je je belangstelling kenbaar maken. De gegevens die jij hebt ingevuld worden dan doorgestuurd naar de instelling van het desbetreffende onderzoek. Zij doen dan de verdere selectie. Het kan namelijk zijn dat er bijvoorbeeld nog aanvullende fysieke en psychologische eisen zijn.

Je mag altijd je interesse kenbaar maken. Als je later toch niet kunt of wilt, hoef je niet daadwerkelijk aan het onderzoek deel te nemen. Wanneer je toch nog huiverig bent, is het misschien een idee om eerst aan een wat kleiner onderzoek mee te doen van bijvoorbeeld een dag. Als het dan bevalt, kun je altijd nog aan omvangrijkere onderzoeken meedoen.

Maar zoals eerder vermeld, kun je ook nog geld verdienen als testpersoon op andere manieren. Hoe doe je daar dan aan mee? Dat gaat voor elke methode verschillend maar de volgende dingen zou je kunnen proberen:

 • Internet: kijk eens op internet voor het onderzoeksgebied dat je interessant lijkt. Je kunt veel testen vinden waarvoor proefpersonen worden gezocht.
 • Supermarkt: ook in de supermarkt kun je bij het prikbord nog wel eens oproepen voor onderzoeken vinden.
 • Krant: ook in de krant staan zo nu en dan oproepen. Dit hoeft niet per se in de landelijk betaalde dagbladen te zijn maar kan ook in bijvoorbeeld de Metro, Spits of een buurtkrant staan.
 • Etc.

Zoals je ziet, zijn er dus genoeg manieren om onderzoek te vinden waarbij ze testpersonen zoeken, zowel medisch- als niet-medisch onderzoek. Dus houd je ogen en oren open want dit is echt een goede manier om geld te verdienen. En bovendien kun je het ook (meestal) doen naast je andere bezigheden zolang je geen fulltime baan hebt!

Verdien structureel €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Geld verdienen als testpersoon is natuurlijk maar een van de vele manieren om geld te verdienen. Als je toch niet zo graag aan al deze testen meedoet en meer opties open wilt houden, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

Met dit programma leer je namelijk hoe je structureel €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of computer! Dus twijfel niet, schaf het programma aan en ga ook structureel geld verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

6 Reacties op "Slapend Rijk Worden? Ga Geld Verdienen als Testpersoon!"

 1. Paul

  says:

  Ik wil graag testpersoon worden omdat ik zelf hartpatiënt ben . Daarom wil ik wel medicijnen testen.

 2. Svenja specht

  says:

  Ik ben heel erg geintereseert op dit te doen

 3. Robertus

  says:

  L.S.
  Is het mogelijk om aan te geven hoe e.e.a. met de blauwe brigade ( Belastingdienst) verwerkt wordt op mijn aangifteformulier ?

 4. Wh van Meel

  says:

  Goedemorgen,
  Wat voor onderzoek zou dan bij mij passen... Want ik rook wel zo'n 6 sigaretten per dag.

 5. Wh van Meel

  says:

  Goedemorgen,
  Wat voor onderzoek zou dan bij mij passen... Want ik rook wel zo'n 6 sigaretten per dag.
  Ik schrijf deze reactie pas voor de eerste keer.

 6. Schumarlee

  says:

  Vergeet het maar Paul, voor deze onderzoeken moet je kerngezond zijn en zeker zonder hartproblemen. Er worden ECG gemaakt om dit te controleren.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *