Geld verdienen? Bloed Geven Is Waardevol Maar Wat Levert het op?

Geld verdienen kan op vele manieren. Er zijn makkelijke manieren om het te doen, en er zijn moeilijke. Vandaag ga ik het hebben over een methode die weinig moeite kost: geld verdienen door bloed te geven.

Goed, het is dus niet zo moeilijk en het kost weinig tijd. Maar levert het echt wat op? Of zijn er ander, misschien betere methodes, om je geld te verdienen? Dit artikel zal niet alleen kijken naar de financiële kant van bloed geven, maar ook naar de andere voor en tegens. De volgende onderwerpen zullen besproken worden:

Bloed geven – hoe werkt het?

Er zijn verschillende organisaties waar je je aan kunt melden om bloed te geven. Als je even googlet zie je er een aantal, Sanquin is de bekendste. Het geven van bloed is in Nederland vrijwillig. Daarom is het geen goede manier om er geld mee te verdienen.

In Nederland kan in principe iedereen tussen de 18 en 65 jaar bloeddonor worden. Van belang is dat je wel gezond bent als je bloed gaat doneren. Hier voor wordt je bloed gekeurd aan de hand van bepaalde waarden, moet je een medische vragenlijst invullen en moet je minimaal 50 kilo wegen.

Maar het ene bloed is het andere niet. Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van bloedgroepen. Dit is een classificatie die bepaald is door de aanwezigheid van bepaalde moleculen op de buitenkant van de rode bloedcellen.

Dit houdt concreet in dat bepaalde types bloed aan meer mensen gedoneerd kunnen worden dan andere types bloed. Bloedgroep 0 kan aan iedereen gedoneerd worden. Je bent als bloeddonateur dus het meest waardevol als je bloed van bloedgroep 0 is.

Het bloed doneren zelf, is meestal zo gebeurt. Er wordt een naald in je arm gestoken, en binnen 10 minuten ben jij heel wat bloed kwijt. Met het invullen van aanvullende vragenlijsten erbij, ben je er hooguit een uur aan kwijt. Het kost weinig moeite dus.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Levert het bloed geven dan helemaal niets op?

Zoals hierboven beschreven is het bloed geven geen goede manier om geld mee te verdienen. Toch kan het best wat opleveren. En dan niet alleen als je illegale bloedtransfusies uitvoert bij topsporters!

Vaak is het zo dat je als je een bepaalde mijlpaal in het bloed doneren bereikt, bijvoorbeeld 10 of 20 keer bloed doneren, je een geschenk  krijgt als symbolische blijk van dank. Toch is de belangrijkste reden voor veel mensen om bloed te doneren, het maatschappelijk belang.

Geld verdienen: bloed geven is dus niet de methode. Welke redenen zijn er om wel bloed te geven?

Dit is natuurlijk een blog over geld verdienen. Maar ook als je met bloed geven geen geld kunt verdienen, kan het nog steeds interessant zijn om te doen. Oftewel: welke voordelen zitten er aan het doneren van bloed?

Er zijn wel een aantal redenen te noemen, denk bijvoorbeeld aan de volgende:

  • Maatschappelijk belang: in de vorige paragraaf is het ook al kort genoemd, maar het maatschappelijk nut, kan een reden zijn om bloed te doneren. Het feit dat veel mensen geholpen kunnen worden met jouw bloed, is misschien al een reden om te doneren toch?
  • Testen van bloed: elke keer als je bloed doneert, wordt het bloed getest op een aantal infectieziekten. Zo krijg je keer op keer een bevestiging dat er met je bloed niets aan de hand is (of je hoort tijdig dat je ziek bent). Bovendien wordt ook altijd je bloeddruk getest.
  • Verplaats je in de situatie van een ander: mocht je zelf ooit een bloeddonatie nodig hebben, dan is het fijn als er bloed beschikbaar is. Doordat jij doneert, is het beschikbaar voor de mensen die het nu nodig hebben.

Zoals je ziet zijn er dus genoeg redenen om bloed te willen geven, zelfs al levert het geen geld op. Daarnaast is het zo dat het weinig moeite kost en er dus ook weinig belemmering is om het te doen. Maar als je echt geld wilt verdienen, zijn er betere manieren…

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien dat bloed geven weliswaar waardevol is, maar dat het niet echt een goede methode is om geld mee te verdienen. Maar gelukkig zijn meer manieren om geld mee te verdienen.

Als je meer wilt weten over andere manieren om geld te verdienen, dan zijn onze gratis tips iets voor jou! Je leert namelijk precies hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen.

En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet en klik direct op de volgende link:

Gratis Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Verdienen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *