Geld Verdienen Vanuit Huis met Ebay? Zo Doe Je dat!

Het internet biedt natuurlijk talloze mogelijkheden om geld te verdienen. Aandelen verhandelen, pokeren, wedden op sport; het zijn allemaal opties. Maar je kunt ook geld verdienen met de handel van producten op het internet.

In dit artikel ga ik het daar over hebben en dan in het specifiek over het geld verdienen met Ebay. Dit is een grote internationale veilingsite waar allerlei spullen verhandeld worden. De volgende onderwerpen zullen vandaag  behandeld worden:

Thuis geld verdienen – Ebay, een korte introductie

Om geld te kunnen verdienen met Ebay, moet je natuurlijk eerst weten wat Ebay inhoudt. Zoals al eerder gezegd is Ebay een grote internationale veilingsite. Het is een veiling bij opbod, dus de mensen kunnen voor een bepaalde periode van tijd elkaar overbieden.

Omdat het een internationale en van oorspong Amerikaanse site is, staat de standaard munteenheid op dollars. Het is mogelijk dit te veranderen naar bijvoorbeeld euro’s. Je biedingen en de vraagprijzen laten zich dan automatisch zien in de ingestelde valuta na berekening van de wisselkoers.

Hoewel er normaal gesproken geveild wordt, kan de verkoper ook een standaardprijs instellen waarvoor je het product direct kunt kopen. Je hoeft dan niet meer af te wachten of je de bieding wint.

Verder staat er nog bij alle veilingen wat de verzendkosten zijn. Omdat het een internationale site is, en de producten dus van overal uit de wereld verzonden worden, is het goed om hier rekening mee te houden.

Goed, je weet nu een beetje wat Ebay inhoudt. En het mooie is nog: je kunt de meeste van de handel gewoon vanuit huis doen! In de volgende paragrafen zal ik vertellen hoe je er je geld mee kunt verdienen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen met Ebay door te verkopen

De meest voor de hand liggende manier om geld te verdienen met Ebay, is door spullen te gaan verkopen. Het is vrij gemakkelijk om hiermee te beginnen. Eerst moet je geregistreerd staan op Ebay en vervolgens moet je een verkoperaccount creëren.

Nu kun je al beginnen met het aanbieden van producten. Als je spullen gaat verkopen, zijn er een aantal tips die je aan succes kunnen helpen:

 • Prijszetting: hanteer een juiste prijscategorie. Zowel voor het ‘direct kopen’ als voor de minimum bieding. Maak de prijs niet te hoog maar ook niet te laag.
 • Titel: zorg dat de titel klopt met het product dat je aanbiedt. Mensen die hierop zoeken, zullen het dan makkelijker vinden.
 • Specificaties: in de specificaties van het product kun je getailleerd zijn. De kopers weten zo precies wat ze bij je kunnen kopen.
 • Foto’s: een paar foto’s helpt altijd bij de verkoop. Jij klikt toch ook eerder op een advertentie waar een foto bij staat?
 • Feedback: de kopers kunnen een waardering gegeven van hoe goed ze geholpen zijn. De gemiddelde waardering is terug te zien. Wanneer je goede service levert, zal dit hoog zijn en zal dat ook weer eerder nieuwe kopers aantrekken.
 • Etc.

Daarnaast heeft Ebay zelf ook nog een aantal regels voor verkopers. Dit zijn vind ik logische regels zoals onder andere dat je geen verboden producten mag verkopen. Deze regels zijn hier terug te vinden.

Geld verdienen op Ebay door te kopen

Naast het geld verdienen door verkopen is er op Ebay ook geld verdienen door te kopen. Dit moet dan gezien worden in het kader van handel. Je koopt namelijk producten op Ebay en die verkoop je weer ergens anders voor meer geld.

Zo heeft een kennis van mij ooit eens een partij goedkope zonnebrillen op Ebay gekocht, die hij in het echt weer voor meer geld kon verkopen. Belangrijk hierbij is om de gebruikelijke prijs van een product in Nederland te weten.

Als je bijvoorbeeld de prijs weet waarvoor telefoonhoesjes in Nederland verkocht worden, heeft dit potentie om er geld mee te verdienen. Als je vervolgens namelijk ziet dat je het goedkoper kunt krijgen, weet je dat hier dus uiteindelijk geld mee te verdienen is.

De prijsverschillen komen vaak doordat de prijzen in verschillende landen anders zijn. Omdat je de producten in het buitenland koopt, is het hierdoor goedkoper dan in Nederland. Deze manier van geld verdienen vergt soms tijd dus het is belangrijk dat je het ook wel leuk vind.

Want soms moet je een tijd wachten voordat er weer een interessante koop te vinden is. Maar door de prijsverschillen is er op deze manier zeker ook geld te verdienen.

Structureel veel geld verdienen zonder Ebay? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien hoe je geld kunt verdienen op Ebay. Voel jij je toch niet echt thuis op deze veilingsite? Dan zijn er gelukkig meer manieren om geld te verdienen. Als je meer wilt weten over andere manieren om geld te verdienen, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *