Geld Verdienen met Facebook met 3 Stabiele Manieren

Jij kunt geld verdienen met Facebook! Natuurlijk gaat Facebook je niet betalen voor het gebruik van de site of het promoten van het platform. Je kunt echter geld verdienen met Facebook door mensen te inspireren en over te halen.

Al mijn vrienden zitten op Facebook. Ik snap dat. Het is leuk om het leven van andere mensen in de gaten te houden en het is leuk om je eigen leven, met name de hoogtepunten, te delen met jouw vrienden. Je vrienden zijn interessant.

Ik heb echter ook vrienden die erover denken om Facebook af te zweren. Deze antibeweging vindt dat het te veel tijd kost en helemaal niets oplevert. Ik begrijp die instelling, maar snap het niet. Facebook is namelijk een perfect platform om geld te verdienen.

Ik denk niet dat je met een hoog inkomen je tijd aan het verdoen bent. Helaas benutten veel mensen niet de commerciële kracht van Facebook.

Geld verdienen met Facebook: stabiel en zonder gezeur!

Mensen zijn kuddedieren en kiezen vaak voor de gemakkelijke standaardweg. Ze gaan bij een bedrijf werken en verdienen maandelijks een bedrag. Geen gezeur en geen onzekerheid.

Als ik jou nou vertel dat geld verdienen met Facebook ook zekerheid oplevert en dat je minstens 150 euro per dag kunt verdienen zonder veel moeite? Klinkt goed toch?

Het grootste online vriendennetwerk telt meer dan 1 miljard accounts en iedereen snapt het succes van de website. Geld verdienen met Facebook kan op een aantal manieren. Ik zal in dit artikel 3 manieren bespreken om snel geld te verdienen met dit sociale netwerk.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

1. Geld verdienen met Facebook aan jouw likes

Vrienden en likes zijn geld, dat snap je vast wel. Het is niet mijn favoriete optie, omdat het veel werk is, maar je kunt geld verdienen aan een populaire Facebookpagina. Je kunt bedrijven namelijk laten betalen voor links, statusupdates en advertenties. Mits je veel likes hebt.

Dit doe je door een origineel onderwerp te bedenken. Creëer betrokkenheid en wees humoristisch! Er worden zelfs regelmatig pagina’s verkocht voor miljoenenprijzen.

Het nadeel is de onzekerheid. Wanneer heb je die pagina in handen die iedereen wil liken?

2. Geld verdienen met Facebook? Affiliate is het antwoord!

De bovenstaande opties kost veel moeite. Je moet likes vergaren en adverteerders vinden. Deze optie is simpeler. De affiliate optie gebruik ik ook en ik sta versteld van het gemak van deze methode.

Door het starten van een pagina, bijvoorbeeld over geld verdienen, vergaar je geïnteresseerden. Iedereen wil geld verdienen. Je plaatst vervolgens links naar producten waarmee je een affiliate verbond hebt.

Indien mensen het product bestellen, dan krijg jij een flink percentage van het aankoopbedrag. Geen enkele moeite! Het percentage varieert zelfs van 5% tot wel 95%!

3. Geld verdienen met Facebook zonder likes

Het vergaren van likes kan lastig en tijdrovend zijn. Ik combineer daarom altijd mijn affiliate programma met advertenties. Facebook ads zijn de ideale manier om geïnteresseerden te werven.

Door het plaatsen van een advertentie op Facebook krijgen mensen, die jij zelf target, het product uit het affiliate programma te zien. Ze komen op jouw pagina en klikken door naar de website om het product te kopen.

Het plaatsen van advertenties kost misschien 10 euro per dag, maar levert al snel 100 tot 150 euro op. Zonder moeite en zonder likes. Dat klinkt interessant!

Zo word jij rijk met facebook!

Start ook met geld verdienen met Facebook. Wil jij exact weten hoe je het moet doen? Wil jij de tips & trucs van online geld verdienen achterhalen?

Bekijk de volgende gratis tips en wordt ook rijk met Facebook!

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Verdienen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

18 Reacties op "Geld Verdienen met Facebook met 3 Stabiele Manieren"

  • Paul

   says:

   hallo
   Ikzelf pas het bovengenoemde affiliate promoten via links gekregen van de adverteerders toe op mijn 2 Facebook paginas, maar in plaats van het door jullie vermelde systeem

   Door het plaatsen van een advertentie op Facebook krijgen mensen, die jij zelf target, het product uit het affiliate programma te zien. Ze komen op jouw pagina en klikken door naar de website om het product te kopen.

   Het plaatsen van advertenties kost misschien 10 euro per dag, maar levert al snel 100 tot 150 euro op. Zonder moeite en zonder likes. Dat klinkt interessant!

   heeft het mij al meer dan 250€ gekost op een maand , en nog maar 2,65€ op gebracht,
   of wel doe ik iets verkeerd of het is allemaal natte vinger b..... sh????

   • Marcello

    says:

    Dag Paul Ik heb gelezen wat je op internet heb geplaatst en ik ga nu niet in details treden netwerkje vragen per e-mail een bericht naar mijn te versturen zodat ik het je beter uit kan nemen een het kastje geen geld en je kan er alleen maar beter van worden Ik wacht eventjes af op je reactie maar ook zo een bericht van je tong vangen met vriendelijke groet Marcello

 1. Diederik

  says:

  Beste Frank,

  Dit klinkt erg aantrekkelijk, vooral de methode van geld verdienen met affiliates spreekt mij aan. Nu is mijn vraag: hoe begin ik met zo'n affiliateprogramma? Waar moet ik van start gaan?

  Met vriendelijke groet,

  Diederik

  • Frank Sanders

   says:

   Hee Diederik,

   Ik zou gewoon eens Googlen op de term "affiliate programma", dan zul je zeker tal van programma's vinden waaraan je kan meedoen. Zoek er eentje uit die je wat lijkt, geef je op via hun site en begin gewoon! Wat wel belangrijk is is dat je eerst even zoekt wat andere mensen hun ervaringen met die site zijn, zodat je zeker weet dat je nergens wordt ingeluisd.

   Mvg, Frank

 2. Paula

  says:

  Is het niet zo dat alles op Facebook hartstikke achterhaald is? Zeg maar iedereen koopt gewoon likes en daardoor lijken bedrijven heel groot terwijl ze eigenlijk maar klein zijn. Ik geloof niets meer van wat ik op Facebook zie!!!

  • Klaas

   says:

   Ja dat klopt. Face book is allemaal nep, mensen kunnen gewoon likes kopen of met internet robots zorgen dat ze er groot uit zien wanneer ze dat niet zijn. Ik heb wel eens bedrijven gezien met honderd en likes maar die dan eigenlijk niets op de facebook plaatsten. Dan denk je van huh hoe kan dat nou.

   Maar dat betekent dat jij dat ook kan doen. En met Facebook advertenties kun je wel goed geld verdienen. Als andere het systeem mis bruiken, kan jij dat ook. Je moet het gewoon slim doen zo dat het niet zo op valt. Blijf op je eigen pagina wel ook veel posten. Anders zien mensen dat het nep is. het beste is als andere mensen ook reacties achterlaten. En je contact hebt met je lezers.

   Je kunt ook met ad vertenties geld verdienen. Wat ze ook in dit artikel zeggen. Het is wel lastig om dat uit te pluizen maar het is het wel waard.

   Mvg

   Klaas

 3. Job

  says:

  Ik heb een tijdje in de facebook advertenties gezeten en heb daar best een goed centje mee verdient. Je moet wel veel dingen in de gaten houden voordat je een advertentie op stelt.

  Ik heb veel mensen gezien die maar gewoon een advertentie en een bedrag kiezen, en dan zien ze het wel. Dat kan prima werken, maar op de lange termijn maak je er waarschijnlijk verlies mee. Je moet per advertentie nagaan wat je eruit wilt halen (bijvoorbeeld een klant), hoe lang dat duurt en wat dat je gaat opleveren. Dan ga je na hoe veel views op je advertentie tot hoe veel aankopen leiden, en dan heb je een bedrag dat je kunt investeren in een advertentie. Zoek dat dus goed uit, anders kan het weg gegooid geld zijn.

 4. Ron

  says:

  Bedankt voor het artikel met de informatie ik ga er eens naar kijken groet Ron

 5. Rudi

  says:

  Hallo ik verkoop schilderijen via facebook maar heb weinig likes wat moet ik doen om meer te verkopen?

  Bvd Rudi

  • Jamilla Baidou

   says:

   Beste,

   Ik heb een facebookpagina met 110.000 natuurlijke organische likes.
   Ik plaats tegen betalingen statussen online voor mensen die iets wensen te verkopen of reclame willen maken voor hun bedrijf of dergelijke.

   Misschien kan dat je helpen ?

   Mvg,
   Baidou Jamilla

 6. Freek

  says:

  Wat mooi dat je gewoon geld kan verdienen aan zoiets wat je toch al hebt! Ik ga me er gelijk verder in verdiepen! Dank je wel dat jullie mij dit hebben verteld! Ik kan wel wat extra geld gebruiken!

 7. Gieta

  says:

  Ik heb reeds een pagina ( van een indiase serie) met meer dan 2000 volgers. Hoe kan ik geld verdienen hiermee? Wat voor bedrijven zijn huerin geintereseerd? En hoe zit het met belasting?
  Graag reacties en hulp
  Mvg Gieta

 8. verbeeck

  says:

  Beste, kan dit ook met een groep. Heb een groep met groot aantal leden. Hoe ga ik dan concreet aan de slag om andere bedrijven advertenties te laten plaatsen in mijn groep zodat ik hier aan verdien? mvg

 9. Vincent

  says:

  Goeden dag ,
  Ik kwam je bericht tegen , want lijkt mij logisch dat er best mee te verdienen valt, vraag me af hoe ik dat het best kan doen,

  Zelf heb ik een snel groeiende fb pagina, Ben hard op weg binnen het jaar 1000 leden te bereiken, maar verdien er nog niks mee, heb wel naamsbekendheid opgebouwd , graag zou ik wat info willen hebben hoe ik dat het best kan doen en aanpakken

  Mvg
  Vincent

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *