site stats

Geld Verdienen Met Poker – de Voordelen en Valkuilen

Poker is een erg bekend spel. Geluk speelt een rol, maar ook inschattingsvermogen en strategie zijn van belang. Met poker valt veel geld te verdienen, en dat is natuurlijk erg leuk! Wie wil er nu niet verdienen met een spelletje? Jammer genoeg valt er ook veel geld te verliezen met poker. En niet veel mensen willen geld verliezen met hetzelfde spel. Wanneer je dus niet failliet wilt gaan door een spelletje, is het belangrijk dat je weet hoe je wint.

Op deze pagina kun je lezen over hoe je poker kunt winnen – wat de winnende combinaties zijn, hoe je poker speelt – en hoe je kunt zorgen niet te veel te verliezen. Zo kun je lezen over de grootste valkuilen van poker en hoe je geld kunt verdienen op een veilige manier. Want het is mogelijk, en wat is er nou leuker dan op een verjaardag kunnen vertellen dat die goede fles champagne het resultaat is van een avondje pokeren?

Hoe win je poker?

Je speelt poker met twee tot tien spelers. Er is één pakje kaarten nodig, en materiaal – vaak geld in de vorm van fiches – om in te zetten. Elke speler begint met vijf kaarten die zichtbaar zijn voor de andere spelers, en twee kaarten in de hand. Het doel van het spel is dat je uiteindelijk de sterkste combinatie van vijf kaarten in je hand hebt. Er zijn verschillende soorten combinaties, hierbij in volgorde van hoog naar laag:

 • Straight flush: vijf spelkaarten op volgorde, in dezelfde kleur en met hetzelfde teken (harten, ruiten, schoppen of klaver). Hoe hoger de nummers op de spelkaarten, des te sterker de hand. Een straight flush die begint met een Aas en eindigt met een 10, staat bekend als een royal flush, en is de sterkste combinatie van kaarten mogelijk.
 • Four of a kind: bevat vier soorten kaarten met hetzelfde nummer of plaatje, en één willekeurige kaart. Het wordt ook wel een ‘quad’ genoemd. Een quad kan bijvoorbeeld een hand zijn met vier tienen en één koning. Wanneer twee spelers dezelfde ‘quad’ hebben, bepaalt de hoogte van de vijfde kaart wie er gewonnen heeft.
 • Full house: staat ook wel bekend als een ‘full boat’, en is een hand met drie kaarten met éénzelfde nummer, en twee kaarten met een andersoortig nummer. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit twee vieren en drie vijven. Ook hier geldt dat wanneer twee spelers full house spelen, degene met de hoogste kaarten wint.
 • Flush: vijf spelkaarten met hetzelfde teken, maar niet op volgorde. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een harten koning, harten tien, harten vier en harten twee. Wanneer twee spelers een flush hebben, wint de speler met de hoogste kaart. Wanneer de hoogste kaart van beide spelers hetzelfde is, wordt de op één na hoogste kaart bekeken.
 • Straight: vijf spelkaarten op volgorde, maar met minstens twee verschillende tekens. Een hand met kaarten van Aas tot 10, staat bekend als een ‘broadway’ of een ‘royal straight’, en is de sterkste straight.
 • Three of a kind: van de vijf spelkaarten hebben drie kaarten hetzelfde cijfer of hetzelfde plaatje. Dit kunnen bijvoorbeeld drie achten zijn.
 • Pairs: in de ‘two pair’, zijn er van de vijf spelkaarten twee keer twee kaarten die hetzelfde nummer of plaatje hebben. In de ‘one pair’, is er één paar aanwezig in de vijf spelkaarten.
 • High card: wanneer een hand geen kaarten heeft die aan de bovenstaande criteria voldoen, kun je je hoogste kaart inleggen.

Tijdens het inleggen van geld kun je je intrekken. Als je dus een erg slechte hand hebt, is het slim om wat geld te besparen en niets in te leggen. Je kunt ook bluffen: doen alsof je kaarten erg goed of erg slecht te zijn om de beslissingen van anderen te beïnvloeden. Als je hier goed in bent, kun je jezelf best wel wat geld besparen of juist wat geld verdienen.

Gevaren van poker

Poker is natuurlijk nog steeds deels een gokspel, wat maakt dat het dezelfde valkuilen heeft die alle gokspelen hebben. Zo kan je te veel risico nemen wanneer je denkt dat je aan het winnen bent, en dan ineens erg veel geld verliezen. Ook kan je soms zo opgenomen worden in het spel, dat je geld uitgeeft dat je eigenlijk niet hebt. Dit is hoe sommige mensen hun auto of andere spullen kunnen verliezen.

Wanneer je niet goed het pokerspel begrijpt, kunnen anderen hier ook misbruik van maken. Wanneer iemand bijvoorbeeld goed kan bluffen, is het lastig om te weten of je nu aan het winnen bent of niet. Onervaren spelers worden op die manier snel misleid, en zetten soms veel geld in terwijl een ander juist een geweldige combinatie in zijn of haar hand heeft.

Geld verdienen met poker

Hoe verdien je nu alsnog geld met poker? Een goede manier om te beginnen is door eerst veel te oefenen. Veel websites en apps op je telefoon of tablet bieden de optie om poker te spelen zonder (veel) geld in te hoeven zetten. Op deze manier kun je eerst beter worden, voordat je je gaat verdiepen in het spelen van poker voor geld. Zorg ook dat je je inleest over verschillende strategieën. Als je ergens goed in wilt worden, wordt het tijd om er ook tijd in te steken.

Wanneer je weet hoe je poker speelt en wanneer je een goede strategie hebt, kun je gaan beginnen met geld verdienen met poker. Wanneer je naar een casino gaat moet je entree betalen, maar vaak hoeft dat niet online. Dan kun je rustig beginnen met kleine bedragen. Wanneer je beter en beter wordt, kan je meer geld gaan inzetten en meer verdienen. Veel speelplezier!

Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *