Geld Verdienen Naast Studiefinanciering – 3 Tips voor de Arme student!

Moet jij ook vaak een aantal dagen droge macaroni eten totdat je weer stufi overgemaakt krijgt? Dan is het misschien het overwegen waard om bij te gaan verdienen. Dit artikel geeft een viertal tips over geld verdienen naast studiefinanciering.

Want ook al mag je blij zijn dat jij nog studiefinanciering hebt (dat kunnen niet alle studenten zeggen!), is het natuurlijk geen vetpot. Als je ouders niks bijbetalen, dan zal het niet lukken om zonder extra inkomsten rond te komen. Daarom bespreken we de volgende onderwerpen in dit artikel:

Geld verdienen naast studiefinanciering – zijn er regels aan verbonden?

Deze vraag kan ik direct met een ja beantwoorden. Voor het geld verdienen naast studiefinanciering, gelden wel bepaalde regels. De belangrijkste regel is dat je niet te veel naast je stufi mag verdienen. De theorie van de overheid is dat studenten de studiefinanciering nodig hebben om hun studie te kunnen betalen. Als je te veel bijverdient, heb je het dus niet nodig.

In 2014 was het bedrag dat maximaal verdient mocht worden €13.729,80. Dit is dus nog wel behoorlijk veel. Op het moment dat iemand over deze grens heen gaat, moet de studiefinanciering stopgezet worden. Het is belangrijk om dit stop te zetten omdat je anders het te veel verdiende geld terug moet betalen.

Ook het zogeheten studentenreisproduct moet dan stopgezet worden. Al met al lever je dus best nog wat in. Hierdoor kan het zo zijn dat het laat in het jaar voordeliger is om te stoppen met werken zodat de stufi en het reisproduct niet stopgezet hoeven te worden. In ieder geval moet je goed in de gaten houden hoeveel je verdient, wil je geld verdienen naast studiefinanciering.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Werken in een callcenter – de ideale bijbaan voor studenten!

Een van de manieren om wat geld bij te verdienen als student zijnde, is het werken in een callcenter. Ik heb het zelf ook nog een tijdje gedaan in mijn studententijd en ik vond het erg leuk. De volgende punten maken dat het werk erg aantrekkelijk is voor studenten:

  • Geld verdienen met praten: als je werkt in een callcenter, moet je erg veel praten want je bent de hele dag aan de telefoon. Als je dit op een losse en ontspannen manier doet, zullen er leuke prettige gesprekken ontstaan. Al heb je ook nog altijd de incidentele ‘zeurders’. Maar je hebt mindere kanten bij elke baan toch?
  • Geld verdienen achter de pc: een ander aspect dat mij wel aansprak aan het callcenterwerk, is dat je veel kunt regelen vanachter de pc. Meestal ben je dingen voor mensen aan het opzoeken in de computer of wijzig je hun gegevens. En de meeste studenten die ik ken draaien zich niet om voor het werken met de computer. Ideale manier van geld verdienen naast studiefinanciering dus!
  • Flexibiliteit: dit is een van de beste punten denk ik. Als student heb je vaak best veel vrije tijd, alleen verschilt het van week tot week. Bij een callcenter kun je vaak je beschikbaarheid opgeven en daarop ingedeeld worden. Ook hoef je niet per se ’s ochtends te werken maar kun je bijvoorbeeld ook ’s avonds werken als je dat liever hebt.
  • Etc.

Geld bijverdienen met schrijven – deel je eigen tijd in!

Ook geld verdienen met schrijven is een mooie methode om tijdens je studie wat extra inkomsten te genereren. Het grootste voordeel hierbij is dat je je eigen tijd helemaal in kunt delen, al zal je soms nog wel eens te maken hebben met deadlines.

Als je wilt gaan schrijven dan kun je beslissen om gewoon te beginnen of je kunt er voor kiezen om te schrijven naar aanleiding van opdrachten. Dit is iets makkelijker omdat je dan al zeker weet dat er betaald wordt.

Op het internet zijn veel plekken te vinden waar freelancers en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op Elance. Je zult misschien voor een wat laag tarief moeten beginnen maar als je eenmaal wat meer krediet hebt, kun je behoorlijk hoge bedragen per uur verdienen.

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je een aantal manieren kunnen zien van geld verdienen naast studiefinanciering. Maar misschien heb je geen zin om in een callcenter te werken of om geld te verdienen met schrijven.

Maak je maar geen zorgen, er zijn namelijk nog genoeg andere mogelijkheden om geld te verdienen. Als je er nog meer wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *