Correct! 4 Manieren Om Geld Te Verdienen Met Quizzen

Een extra zakcentje verdienen naast het salaris dat je iedere maand krijgt, dat wil iedereen wel. Meestal kun je via het internet op verschillende manieren wel wat extra verdienen, maar soms zijn die manieren niet echt leuk. Honderden enquêtes invullen voor 10 cent, daar heeft eigenlijk niemand echt behoefte aan.

Een wat leukere manier om geld te verdienen is met quizzen. Je beantwoordt wat vragen, leert er wat van en verdient er ook nog eens geld mee! Doe jij thuis ook weleens mee met de Nationale IQ test, Lotto Weekend Miljonairs, That’s the Question, Tien voor Taal, Lingo, etc.? Dan kan geld verdienen met quizzen iets voor jou zijn! In dit artikel vertellen we je een aantal manieren waarop je geld kunt verdienen met quizzen!

4 Manieren Om Geld Te Verdienen Met Quizzen

Voordat we ingaan op de manieren waarop je geld kunt verdienen met quizzen, leggen we je eerst even uit wat een quiz of kwis nu precies is. Een quiz is een spel dat met name gebaseerd is op kennis. De spelers van het spel moeten binnen een bepaalde tijd vragen beantwoorden.

Soms is dit gecombineerd met andere opdrachten. Bij sommige quizzen gaat het simpelweg om feiten, maar bij andere quizzen kan het ook gaan om logisch denken of lateraal denken (opnieuw ordenen van bestaande informatie).

Quizzen komen in verschillende vormen voor. Meestal zijn zaalquizzen, gezelschapsquizzen en televisiequizzen de meeste populaire en belangrijkste quizzen. Er zijn zelfs wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen quizzen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Manier 1: Geld verdienen met Lucky13

Je hebt vast al wel eens de reclame voorbij zien komen van Lucky13 vorig jaar. Lucky13 is de variant van de Amerikaanse app HQ die behoorlijk populair is geworden. In HQ ga je de strijd aan met andere wereldwijde spelers. Je kunt geld verdienen door vragen te beantwoorden. Op vaste tijden kun je HQ spelen, ook in Nederland!

Lucky13 is de Nederlandse versie van HQ en is elke dag te spelen. Iedereen kan mee doen via de app van het spel en als je de goede antwoorden geeft kun je geld winnen. Je moet 13 vragen achter elkaar goed hebben om geld te winnen.

Hoe minder mensen er 13 vragen goed hebben, hoe meer geld jij kunt verdienen.

Alle winnaars delen namelijk het prijzengeld. Direct na de show krijg je je geld op je rekening gestort, dus dit is makkelijk en snel geld verdienen! Bij Lucky13 hebben alle vragen twee keuzemogelijkheden. Er zijn verschillende categorieën, zoals sport, films, beroemdheden, taal en entertainment. Het spel kun je binnen een half uur twee keer uitspelen. Lucky13 kun je spelen op de iPad of iPhone, maar om mee te spelen moet je je wel eerst registreren.

Of Lucky13 dit jaar nog terugkomt is tot op heden nog onduidelijk, maar HQ kun je als Nederlander ook meespelen dus dit kun je altijd nog doen!

Manier 2: Geld verdienen met HQ

De Amerikaanse app HQ is dus vergelijkbaar met de Lucky13 app. In deze quiz moet je echter 12 vragen goed beantwoorden. De vragen worden in het Engels aan je gesteld. Als je niet goed bent in Engels, is Lucky13 dus waarschijnlijk een betere optie voor jou. De Engelse taal moet je wel kunnen beheersen.

De prijzenpot die verdeeld wordt na alle vragen is een stuk groter dan die van Lucky13. Omdat het een Amerikaanse quiz-app is, is het handig als je ook wat weet over de Verenigde Staten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan vragen over de Amerikaanse politiek, sport, bekendheden en geografie.

Manier 3: Perk Pop Quiz

Perk Pop Quiz is een Android-app waarmee je trivia kunt spelen en daarnaast geld kunt verdienen. Je krijgt bij deze app punten voor de juiste antwoorden in de quiz waaraan jij deelneemt. De game is geheel gratis en er zijn geen in-app-aankopen nodig. De punten kunnen worden omgezet in echt contant geld op je Perk Plastik Discovery-kaart.

Als alternatief kun je ook de verdiende punten inwisselen voor Google Playstore cadeaubonnen of andere cadeaubonnen van je favoriete winkels. Hierbij kun je denken aan Starbucks, Amazon, Nike etc.

Je kunt ook nog mee doen om $50 te winnen in de uitdagingen voor de dagelijkse geldprijs.

Op deze app kun je kiezen uit honderden onderwerpen uit verschillende categorieën. Je kunt dus geld verdienen met een quiz over een onderwerp waar jij veel vanaf weet! Hoe meer je weet over verschillende onderwerpen, hoe hoger je kans is om te winnen en geld te verdienen.

Manier 4: CASH QUIZ

Cash Quiz is een gratis app waarmee je echte prijzen kunt winnen, zoals een Amazon gift card, geld op je PayPal account en PaySafe vouchers. Je kunt je algemene kennis testen door meer dan 40.000 trivia vragen. Met de punten die hebt behaald kun je prijzen innen.

In CASH QUIZ kunnen de slimste spelers elke dag weer prijzen winnen. Het spel is simpel: als je de meeste trivia vragen correct beantwoordt, win je. Aan het einde van de dagelijkse wedstrijden kun je erachter komen of je hebt gewonnen. Als je hebt gewonnen kun je de punten verzamelen en deze inwisselen voor een bepaalde prijs.

Je hoeft deze quiz niet alleen te spelen, want je kunt ook je vrienden uitnodigen om tegen te spelen.

Elke dag lanceert CASH QUIZ de spelers met de meeste juiste antwoorden en verdeelt 100 euro over de drie beste spelers. De persoon op de eerste plekt wint 50 dollar, de persoon op de tweede plek wint 30 dollar en de persoon op de derde plek wint 20 dollar. Meerdere mensen kunnen een plek in de lijst delen en het prijzengeld kan dus ook verdeeld worden over meerdere spelers.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *