De Waarheid & Geheimen Achter Snel Geld Verdienen

Iedereen wilt snel geld verdienen… en iedereen wilt ook steeds meer en sneller geld verdienen.

Ik ken bijna niemand die zegt: nou, meer geld is niet nodig, het is zo wel goed!

De vraag is of snel geld verdienen wel kan en zo ja, hoe dan?

In dit artikel ga ik uitleggen wat eigenlijk de enige manier is om snel geld te verdienen… en uiteraard een aantal methodes om dit te doen.

Voordat we naar de methodes gaan, gaan we eerst iets belangrijks bespreken. We gaan namelijk eerst bespreken welke functie je kunt bekleden om geld mee te verdienen en met welke functie het mogelijk is om überhaupt snel veel geld te verdienen.

Welke functie levert snel geld op?

Er zijn in principe 4 manieren waarin mensen over de hele wereld geld mee verdienen. Dat zijn:

 1. Werknemer zijn in een bedrijf
 2. Werknemer zijn in je eigen bedrijf
 3. Belegger
 4. Ondernemer

Laten we ze even bespreken:

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

1. Werknemer zijn in een bedrijf

Dit is wat de meeste mensen zijn. Ze werken voor een baas en verdienen een vast salaris per maand. Niet hoger en niet lager.

Als je mazzel hebt, je bovenmatig presteert of je kunt je baas overtuigen… krijg je een salarisverhoging. Vaak spreken we dan over een paar procent, niet meer.

Je wisselt tijd voor geld waardoor je altijd een limiet hebt op je inkomen omdat je 0,0 invloed hebt op tijd. Snel geld verdienen is dus niet aan de orde als werknemer in een bedrijf, al helemaal omdat je vaak zeer hoog opgeleid moet zijn om een hoge functie (en dus ook een hoog inkomen) kan bekleden.

Ik zeg hier uiteraard niet dat de werknemers ‘dom’ of ‘slecht’ zijn. Ook zeg ik niet dat werknemers ontslag moeten nemen. Ik zet alleen de feiten op een rij over geld verdienen en wat jij daarmee doet is jouw verantwoordelijkheid.

2. Werknemer zijn in je eigen bedrijf

Wat ik hiermee bedoel is dat er heel wat ondernemers zijn die eigenlijk als werknemer spelen in hun eigen onderneming.

Ze doen bijvoorbeeld na jarenlang een onderneming te hebben nog steeds de klantenservice en de boekhouding. Iets wat je eigenlijk zo snel mogelijk moet uitbesteden.

Verdien je meer dan €1000 per maand met je onderneming? Dan is het meestal al tijd om het uit te besteden… het is ook veel goedkoper dan je denkt.

Waar je je wel mee bezig moet houden als ondernemer, ga ik het zo hebben.

3. Belegger

Beleggen heeft eigenlijk niets te maken met snel geld verdienen. Het heeft als doel om uit geld meer geld te verdienen.

Dus je ruilt niet tijd in voor geld, maar je ruilt geld voor meer geld.

Of ook wel: je laat geld voor je werken in plaats van dat je werkt voor geld.

Maar zoals gezegd heeft beleggen niets te maken met snel geld verdienen. De beste belegger ter wereld, Warren Buffet, maakt ieder jaar 20% rendement (al decennia’s lang). Als jij meer rendement kan halen, dan ben jij de allerbeste belegger ter wereld.

4. Ondernemer

Nou wordt het interessant.

Ondernemer zijn is eigenlijk de enige methode om echt snel geld te verdienen. Dat betekent niet dat je per direct een full-time ondernemer hoeft te worden en ontslag neemt!

Je kan ook part-time iets doen. Het kan ook zijn dat je er niet gemaakt voor bent om ondernemer te worden. Ik bedoel… er moet wel een wil zijn om geld te verdienen in plaats van lui op de bank te gaan hangen…

Zoals gezegd moet je je niet focussen op de klantenservice of boekhouding maar iets anders namelijk… MARKETING.

Wees de marketeer in je onderneming

Snel geld verdienen gaat alleen werken door je te focussen op marketing.

Marketing is dé activiteit in een onderneming die eigenlijk ALTIJD het meeste oplevert. Als je een goede marketeer bent, ga je over het algemeen ook veel meer verdienen dan na een succesvolle afronding van een studie.

Ik heb zelf psychologie gestudeerd aan de universiteit… waar ik vrij weinig mee doe, maar als mijn medestudenten mijn huidige inkomen hadden (die ik dus verdien als internet marketeer), zouden ze spontaan in hun handen gaan klappen!

Met de kennis die ik nu heb, had ik ook nooit een studie gedaan, maar was ik direct ondernemer geworden.

Daarom zeg ik ook geregeld…

Wees de marketeer, niet de scholier

De marketeer gaat recht op zijn doel af van snel geld verdienen… de scholier kiest een ongelooflijke omweg inclusief een studieschuld (behalve als je een rijke pappa en mamma hebt).

Nogmaals, ik zeg NIET dat je geen studie moet doen, het is alleen zo dat veel studenten denken dat een goede opleiding hun DE garantie is naar een hoog inkomen!

Dit is typische overschatting, net zoals 81% van de Nederlanders denkt dat hij/zij slimmer is dan de gemiddelde Nederland… en we weten allemaal dat dat niet kan (en als je niet begrijpt dat dat niet mogelijk is, ben je in ieder geval NIET slimmer dan de gemiddelde Nederlander 😛 ook als  je deze zin twee moet lezen om hem te begrijpen… grapje :P)

Wist je dat de huidige middelbare scholier denkt dat hij/zij later 4 á 5 duizend euro netto p/m gaat verdienen… Nou, ik kan ze één ding beloven… en dat is dat bijna niemand dat gaat halen (of de economie moet snoeihard omhoog knallen) die een studie gaan doen na hun middelbare schoolopleiding.

Alleen de ondernemers hebben de kans om dat te halen.

Snel geld verdienen online of offline?

De sleutel is niet alleen om de marketeer in je eigen onderneming te zijn, maar ook online marketing te gaan gebruiken.

Maar liefst 80% van de aankopen die nu worden gedaan (buiten boodschappen doen volgens mij) vinden hun origine op het internet.

Dat betekent dat de aankoop in 80% van de gevallen BEGONNEN is door te zoeken op internet, meestal Google. Wil je dus snel geld verdienen, dan moet je dus een online marketeer worden.

Ik weet dat mensen dan gelijk zeggen: ja, maar om een website te maken moet je toch veel technische kennis hebben.

Dat was inderdaad 10 jaar geleden zo, maar tijden veranderen. Wil je een website? Ga naar sitedeals.nl, plaatst een bericht en vraag of iemand WordPress op je domein te zetten voor €10 of €20 (dit is namelijk 5 minuten werk). WordPress is zo simpel als Word of Gmail/Hotmail en vereist geen technische kennis om een website te beheren en uit te breiden.

Na de WordPress installatie geeft de programmeur je de inloggegevens en ga je Googlen op WordPress handleiding of WordPress tutorial om WordPress te leren begrijpen.

Binnen een korte tijd heb je het onder de knie.

Overigens zijn 25% van de nieuwe sites die vandaag de dag online komen gemaakt met WordPress. Hierdoor is de community (en dus de support) reusachtig. Als je een probleem met WordPress hoef je dus maar op het probleem te Googlen en tientallen hebben direct de oplossing voor je.

Methodes om snel geld te verdienen zonder technische kennis of product

Ok, nu naar de methodes om snel geld te verdienen.

Ik ga er twee bespreken (beide gebaseerd op affiliate marketing) namelijk:

 • Exact Match Domains kopen en eenmalig opzetten met WordPress
 • YouTube video’s maken

Methode #1: exact match domains (ook wel EMD’s genoemd) kopen

Wat zijn exact match domains (afgekort EMDs) zijn domeinen die EXACT het zoekwoord bevatten waar je op wilt ranken in Google.

Wil je ranken op het zoekwoord ‘internet marketing beginner’, koop dan het domein internetmarketingbeginner.nl. Uiteraard wordt volgens de Google Keyword Tool de zoekterm ‘internet marketing beginner’ niet vaak ingetypt in Google, maar dit ook een voorbeeld.

Maar wat je dus gaat doen is dus een domein kopen die EXACT het zoekwoord bevat waar je op wilt ranken (zonder streepjes, getallen of woorden vóór of achter de zoekterm). De beste extensies om daarmee te ranken zijn respectievelijk .nl, .com, .org, .net.

Alle andere extensies zijn behoorlijk kansloos om goed mee te ranken in Google.

Maar hier zijn de stappen:

Stap #1: Kies in welke markt je snel geld wil gaan verdienen.

De beste markten zijn geld verdienen, diëten en dating. Lees hier meer over de beste markten.

Stap #2: Ga naar de Google keyword tool en type zoekwoorden in waar je op wilt ranken

Het is belangrijk om te zoeken op ‘exact’ bij de keyword tool en NIET breed. Het exacte zoekwoord waar je op wilt ranken met een EMD moet minimaal 500 keer per maand LOKAAL worden ingetoetst, want anders is het niet de moeite waard.

Stap #3: Ga naar een site als one.com en type het zoekwoord in om te kijken of de .nl, .com, .org, of .net extensie nog beschikbaar is

Is dat het geval en één van de goede extensies van dit zoekwoord zijn vrij… dan ga je waarschijnlijk snel geld verdienen!

Lukt het niet om een vrij domein te vinden?

Dan ben je te vanzelfsprekende zoekwoorden aan het intypen. Een domein als afvallen.nl is inderdaad bezet, net als koolhydratendieet.nl etc.

Het is belangrijk om OUT-OF-THE-BOX te gaan denken. Denk niet in zoektermen als ‘ik wil afvallen’, maar denk eens aan ‘snel kilos afvallen in 1 week’ of ‘jojo effect’ (beide te weinig zoekvolume trouwens).

Wees dus creatief! Er zijn honderden (misschien wel duizenden) zoekwoorden die meer dan 500 exact per maand worden ingetoetst die te maken hebben met afvallen en de EMD’s zijn hier echt niet allemaal van bezet!

Stap #4: Schrijf één lang artikel op de homepage over het zoekwoord en sluit af met een affiliate link (liefst van PayPro.nl)

De laatste stap is WordPress installeren en één lang artikel van minimaal 500 woorden te schrijven over het zoekwoord. Daarna pak je een affiliate link van PayPro.nl en plaats je die onder je artikel… met een duidelijk call-to-action!

Dus niet ‘koop dit boek’, maar ‘Lees op de volgende pagina de revolutionaire methode om binnen 14 dagen 5 tot 13 kilo af te vallen, zonder honger te lijden… bla bla bla [affiliate link]’.

Weet je niet wat affiliate marketing is? Lees er dan hier meer over.

Een vriend van mij heeft 5 EMD’s met een tekstje van 500 woorden op iedere site, rankt daarmee bijna iedere keer in de top 3 op het zoekwoord in Google en verdient €500 per maand… al bijna een jaar trouwens… zonder er ooit nog iets aan gedaan te hebben. Hoe bedoel je slapend geld verdienen.

Die €500 per maand levert je €6000 per jaar op. Dat zijn 6 heerlijke vakanties!

Methode #2: populair zoekwoord kiezen van de keyword tool en een youtube filmpje maken

Deze methode is vrij simpel. Hier zijn de stappen:

Stap #1: kies weer een zoekwoord

Kies weer een zoekwoord dat meer dan 500 exact per maand LOKAAL wordt ingetoetst in Google uit de keyword tool en maak er een video over.

Stap #2: maak een powerpoint presentatie van 2 á 5 minuten

Wat je nu doet is een powerpoint presentatie maken, met tekst en plaatjes. De tekst ga je straks voorlezen, zodat je niets onverwachts hoeft voor te bereiden.

Stap #3: lees je powerpoint presentatie voor terwijl Camtasia je beeldscherm en stem opneemt

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om met je kop op de video te gaan en iets te vertellen wat relevant is ten aanzien van het zoekwoord.

Let op: eindig de video met een DUIDELIJK call-to-action dat mensen onder de video moeten klikken op de link (affiliate link dus). Je gaat dus mensen “warm maken” in je video om onderaan de video mensen te laten klikken op je affiliate link.

Stap #4: exporteer je video naar een mp4 video bestand en upload het op youtube

In Camtasia 7 moet je de video exporteren naar een YouTube HD formaat. Resultaat is een mp4 bestand die je kunt uploaden in je youtube account.

In Camtasia 8 kan je de video exporteren naar een YuTube HD video en DIRECT uploaden in je YouTube account door in te loggen via Camtasia.

Stap #5: gebruik het zoekwoord in je titel en plaats de affiliate link in de beschrijving

Zet in ieder geval één keer het zoekwoord waar je op wilt ranken in de titel. Plaats ook je affiliate link onderaan de video en begin de link altijd met http:// want dan wordt de link aanklikbaar.

Nu moet je even wachten totdat Google je video heeft opgepikt en ga je views krijgen. Hoe meer views, hoe meer kliks op je link, hoe meer geld je verdient.

Eén extra effectieve methode om geld te maken

Als je nog een extra simpele maar snelle methodes wilt om online geld te verdienen check dan deze pagina:

Eén effectieve methode om geld te maken

Conclusie + laatste tips

Om snel geld te willen verdienen, is de conclusie:

 • Wees de marketeer in je eigen bedrijf om snel geld te kunnen verdienen
 • Reken jezelf niet rijk met een studie
 • 80% van de aankopen vindt zijn origine op internet
 • Dus: wees de internet marketeer

De twee methodes die ik heb besproken zijn krachtige methodes. Kies de methode die je het makkelijkst en leukst lijkt/vindt.

Hoe meer websites en/of video’s je dan online zet op goede zoekwoorden, hoe meer je gaat verdienen!

De krachtigste manier om online geld te verdienen

Frank en ik hebben een revolutionair programma ontwikkelt om jouw te helpen zodat ook jij je ideale inkomen krijgt.

Met onze methode kan je een volledig inkomen genereren op internet en dat volledig van huis.

Je leert onder ander het volgende:

 • De 4 manieren om krankzinnig veel bezoekers op je site te krijgen
 • Manieren om bovenaan te komen in de zoekmachines
 • Hoe je zoveel mogelijk geld verdient met je bezoekers
 • Waarom je geen technische kennis nodig hebt om online geld te verdienen
 • Waarom je andermans product moet promoten in plaats van een eigen product te maken
 • Hoe je bakken met geld verdient… en dat al snel op de automatische piloot

Ontdek nu onze baanbrekende methode met enkele gratis bonussen… die jouw nog meer geld gaan opleveren en voor eens en altijd jou het inkomen gaan geven waar jij naar verlangt:

Bekijk het NU:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *