Geld Verdienen Zonder te Investeren? 10 Manieren Hoe!

Als je er lang genoeg over nadenkt, zal je zien dat het verdienen van geld in sommige gevallen best een paradox is. Iedereen wil geld verdienen, maar weinig mensen zitten erop te wachten hier veel tijd of geld in te stoppen. Tijd zal je er altijd in moeten stoppen, dus proberen velen baantjes te vinden waar je zo min mogelijk geld in hoeft te stoppen.

Voordat ik verder ga, is het belangrijk om te zeggen dat vrijwel geen enkel baantje helemaal geen geld nodig heeft. Je zal in principe dus altijd wel iets in moeten leggen. Maar hieronder heb ik 9 manieren uitgestippeld waarbij je vrijwel niets uit hoeft te geven en toch geld kan verdienen. Bovendien kun je ze vrijwel allemaal vanuit huis doen, dus dat is mooi meegenomen.

niet-investeren1

Geld verdienen manier 1: Bloggen

Misschien wel de populairste en meest bekende vorm om zonder input geld te verdienen. Bovendien kun je, als je goed terecht komt, over onderwerpen die je leuk vindt je blogs schrijven, dus is het werk ook nog eens leuk om te doen. Je kan bij bestaande websites of blogs je eigen sectie krijgen, of je eigen blogwebsite beginnen.

Misschien is het wel handig om niet gelijk helemaal voor jezelf te beginnen, omdat je dan nog weleens moeite kan krijgen om publiek te trekken. Wanneer je bekend bent met een bepaald publiek kan je de overstap maken (of beginnen) met je eigen blog.

Betaling via de bestaande websites is per blog, en de blogs van je eigen pagina kun je betaald maken zodat mensen een klein bedrag moeten neerleggen om ze te lezen. Maar de beste manier, en dat ga je waarschijnlijk nog wel meer terugzien hier, is door advertenties te plaatsen op je blogs. Elke keer dat mensen op die advertenties klikken, krijg jij daar betaald voor.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen manier 2: Freelancen

Iets wat je ook kan doen is freelancen. Waar je bij bloggen dus over dingen die je leuk vindt schrijft, maak je er bij freelancen je beroep van. Webdesign, advies, fotografie, filmpjes maken, noem maar op. Je werkt volgens je eigen schema en bent bezig met waar je goed in bent (en hopelijk met wat je leuk vindt). Door dat werk krijg je van de klant betaald.

Die klanten zijn meestal tijdelijk, dus je bent nergens aan verbonden. Overigens is het dan wel belangrijk te benadrukken dat je dus wel enige vaardigheid nodig hebt voordat je aan de slag gaat. Leuk in het rond roepen dat je een meester in webdesign bent terwijl je al moeite hebt je Word-document leuk op te maken, gaat je nergens brengen.

Geld verdienen manier 3: Online schrijven

Veel websites vereisen vaak dat er nieuwe teksten worden geschreven om de site up-to-date te houden en mensen te blijven aantrekken. Maar ook veel bedrijven zijn gespecialiseerd in het schrijven van stukken tekst voor websites en zoeken regelmatig naar nieuw personeel. Bij de stukken tekst kun je dan denken aan een informatief artikel schrijven, of reclameteksten.

Zorg er dus alleen wel voor dat je een beetje vaardig bent in het schrijven, zodat bedrijven of websites je graag willen hebben. Mocht je dat nou niet hebben, is dat natuurlijk geen ramp, je kan vaak voor geen geld simpelweg het internet op gaan en zoeken naar handige tips en tricks om een mooi stuk te schrijven. Informatieve blogs zijn vaak een goed beginpunt.

niet-investeren2

Geld verdienen manier 4: Proefshopper

Dit is wel een wat minder bekend en minder bereikbaar baantje, maar sommige ketens of winkels willen eerst weten of hun product goed is of werkt. Daarom zoeken ze vaak eerst naar in feite proefpersonen om die producten uit te testen. Dat kunnen ze doen bij panels, maar er zijn ook online groepen te vinden die dit soort werk aanbieden.

Je kan je dus aansluiten bij een van die groepen of panels, en zo een proefshopper worden. Je krijgt dan meestal het product thuisgestuurd, waarna er van je wordt gevraagd dat je het een bepaalde tijd uitprobeert. Daarna vragen ze je mening en word je voor je diensten betaald.

Om dan wat gedetailleerder te zijn: nee, die producten hoef je zelf niet eerst te betalen. Vaak zijn ze ook nog niet helemaal af dus ben je een soort bètatester. Soms kan het wel betekenen dat je ergens naartoe moet om het product uit te testen. Het kan zelfs zo zijn dat je voor een hotelketen de kamers moet checken. Dan moet je dus wel daar aanwezig zijn natuurlijk.

Maar ik moet wel nog een keer zeggen dat dit vaak een markt is waar het aanbod van testers vaak groter is dan de vraag hiernaar. Dus het is een gebied waar je moeilijk inkomt, maar wel een gebied dat beloont.

Geld verdienen manier 5: Affiliate jobs

Affiliate jobs houden in dat je een bepaald merk gaat promoten, zij het op een eigen website of bij andere sites. De merken die je promoot betalen je per verkoop die door jouw promoting komt. Dus als je bijvoorbeeld voor een merk als Gillette op je eigen site of een site over scheren mensen overhaalt nieuwe mesjes van Gillette te kopen, betalen ze jou voor die mensen die je overgehaald hebt.

Natuurlijk betekent dat niet dat je dan zomaar op elke website vol moet gaan adverteren voor Gillette, want 9 van de 10 keer zit er een affiliate programma aan verbonden waar je je voor moet inschrijven. Wanneer je je daarvoor ingeschreven hebt, kun je gelijk aan de slag.

Geld verdienen naast andere baantjes

De volgende tips zijn vaak manieren waarop je maar heel weinig per dag hoeft te doen, maar je krijgt er dus vanzelfsprekend ook niet veel voor betaald. Je moet het vanaf nu dus ook niet echt meer zien als baantje, maar als een soort mini-bijbaantje waar je even snel wat invult, leest, of bekijkt en snel wat geld verdient.

Je kan hier dus wel een mooi zakcentje mee verdienen naast andere manieren om geld te verdienen, en ze zijn dus ook prima te combineren. Al de volgende manieren kun je heel makkelijk van achter je computer doen, dus gemak is ook een mooie bijkomstigheid. Elke dag bijvoorbeeld even 10 minuutjes wat taakjes doen, en je hebt weer wat geld verdiend.

niet-investeren3

Geld verdienen manier 6: Advertenties lezen

Je kan je bij verschillende website opgeven waar je betaald wordt om advertenties te lezen. Het is een prima manier om, als je even 10 a 20 minuten per dag opzijzet, snel en makkelijk wat geld te verdienen. Je krijgt dan een account bij die websites, en als je ingelogd bent krijg je een lijstje met advertenties te zien waaruit je kan kiezen.

Soms word je per advertentie betaald, maar vaak moet je een minimaal aantal advertenties gelezen hebben voordat je betaald wordt. Maar alsnog, voor ongeveer een kwartiertje werk maakt dat toch niet zoveel uit?

Geld verdienen manier 7: Micro jobs

Naast het lezen van advertenties kun je je ook opgeven om bijvoorbeeld dagelijks of een aantal keer per week een klein taakje te doen. Denk dan aan het delen van een link, het posten van een reactie, of een video kijken. Daarover krijg je dus betaald.

Afhankelijk van wat je taak is en bij welke website je ingeschreven staat, kun je hier wat meer tijd per dag voor kwijt zijn. Denk dan aan misschien een uurtje, of twee. Natuurlijk krijg je hier ook meer voor betaald dan het lezen van advertenties, maar wederom: je bent er wel meer mee bezig.

Geld verdienen manier 8: Surveys

Een van de meest bekende manieren om snel wat zakgeld te verdienen is het invullen van surveys waar je per dag (of om een aantal dagen) een enkele of een aantal vragenlijst(en) invult waar je mening wordt gevraagd. Kijk hier overigens wel goed mee uit, want omdat het juist zo bekend is staan veel websites te popelen om mensen hier op te lichten. Zoek dus goed voordat je aan de slag gaat.

Geld verdienen manier 9: Captcha’s oplossen

Naast surveys, advertenties, en micro jobs kun je je ook inschrijven bij websites waar je captcha’s oplost en daarvoor betaald krijgt. Mocht je even vergeten zijn wat een captcha is, hieronder staat een plaatje.

niet-investeren4

Vaak als je dingen downloadt of een account aanmaakt, moet je ze oplossen. Vooral een account aanmaken is voor bedrijven nog weleens een ergernis. Vaak willen ze grote aantallen accounts aanmaken op verschillende websites, wat ze doen via gespecialiseerde software. Maar een captcha is juist gemaakt om computers te weren en te ‘’bewijzen dat je een echt persoon bent’’. Daarom huren ze vaak mensen in die de captcha’s oplossen.

Geld verdienen manier 10: YouTube

Net zoals bij de Proefshopper is ook dit een beetje een long shot. Maar dat wil niet zeggen dat je met YouTube een aardig zakcentje kan verdienen afhankelijk van hoeveel keer je filmpjes bekeken worden. Als je via YouTube geld wil gaan verdienen moet je een aantal dingen onthouden en toepassen.

Ten eerste zal het waarschijnlijk wel even duren voordat je er redelijk geld mee verdient. Het is niet zo dat je €0,50 verdient per persoon die je filmpje bekeken heeft. Het ‘’grote’’ geld gaat uiteindelijk door reclame komen die je op je kanaal en filmpjes toelaat. Je kan je kanaal instellen dat bijvoorbeeld Google reclames kan plaatsen bij je video’s, en dan krijg je betaald voor de mensen die jij dan doorstuurt via je filmpjes.

Je kan er ook voor zorgen dat je aangesloten zit bij een merk en die promoot in je filmpjes. In feite is dat dus ook een soort affiliate job op die manier. Wel nog een paar tips. Ten eerste: maak gebruik van clickbait. Clickbait is wanneer je de titel van je filmpje en de thumbnail (plaatje wat je naast de titel ziet dat je filmpje aanduidt) zo afstemt op dat mensen zich tot het filmpje aangetrokken voelen.

Er zijn veel verschillende blogs, filmpjes etc te vinden waar je kan leren dit toe te passen. Ten tweede is het verstandig je filmpjes meer dan 10 minuten te laten duren. Vanaf 10 minuten kan je namelijk meer advertenties op je filmpje plaatsen wat je inkomen verhoogt. Nu alleen nog de views krijgen.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

5 Reacties op "Geld Verdienen Zonder te Investeren? 10 Manieren Hoe!"

 1. N

  says:

  ik wil help . mijn veel probleem.

 2. ahg bos

  says:

  ik weet hoe ik beginnen moet kunnen jullie mij dat vertellen

 3. jimy

  says:

  Hoe moet k beginnen

 4. Fatih

  says:

  Kan iemand mij daar bij helpen ?
  Ik Wil ook zo geld verdienen
  ? Pls

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *