11 Manieren om Geld te Verdienen Zonder Werk

Slapend rijk worden: de droom van velen. Niet langer vroeg je bed uit, niet langer jezelf urenlang uitsloven op je werk, terwijl je baas je amper een knikje geeft als erkenning. Geen roddelende collega’s, geen armzalige koffie, niet constant op de klok kijken tot het eindelijk tijd is om naar huis te gaan. Nee, eindelijk kan je gewoon onderuitgezakt op je stoel zitten en nog steeds geld verdienen.

Bovendien krijgt niet iedereen de kans om een (vervolg)opleiding te doen. Er is soms sprake van omstandigheden waar iemand geen controle over heeft, maar die hem/haar er wel van weerhouden om een goede baan te krijgen. Anderen krijgen juist te maken met een andere nachtmerrie: ze worden ontslagen – als gevolg van bezuinigen. Maar geld is nodig om te overleven, dus wat dan?

Het internet: de ultieme manier om geld te verdienen

De banenmarkten worden krapper en de rekeningen hoger, maar de moderne tijd heeft ook een enorme waardevolle bron met zich meegebracht die mensen kan bijstaan in een tijd van nood. En die waardevolle bron noemen wij ‘het internet’. Er is ontelbaar veel geld te verdienen op het internet, en hoewel het niet voor iedereen zal uitmonden in dezelfde inkomsten als voorheen, vormt het een goede uitweg.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Is geld verdienen via internet iets voor jou?

Maar ken je het gezegde ‘’als iets te mooi is om te waar te zijn, is het waarschijnlijk ook zo’’? Helaas is dat ook zo voor een aantal mensen. Er zit namelijk wel een addertje onder het gras: de hoeveelheid geld die je kunt verdienen op het internet wordt bepaald – en in sommige gevallen beperkt – door hetgeen je kunt doen, hoe bekend je ermee bent en of je wel of niet jezelf graag promoot.

Want zoals met elke sollicitatie moet je jezelf kunnen verkopen. Zo niet, zal je nooit de interesse wekken van een werkgever. Tenzij je al naam voor jezelf hebt natuurlijk. Denk maar eens aan het bijhouden van een blog. De meest populaire bloggers verdienen mogelijk zelfs een bedrag van 7 cijfers per jaar! De mogelijkheden zijn bijzonder groot, misschien wel groter dan tot nu toe ontdekt is.

Maar aan de andere kant zijn er ook mensen uit derdewereldlanden die op het internet werken en die amper €1,- per uur verdienen. In Westerse landen als Nederland zijn er echter genoeg mogelijkheden om te voldoen aan onze levensstandaard. Over het algemeen verdien je als freelancer namelijk zo’n 75%-80% van wat hun ‘offline collega’s’ verdienen, maar daar staat tegenover dat je bijvoorbeeld geen reiskosten hebt.

geld-zonder-werk2

Steeds meer verkoop vindt plaats via het internet

Manieren om geld te verdienen op het internet zonder werk

Om een beeld te geven van de mogelijkheden om geld te verdienen die zich op het internet bevinden, vindt je hier een lijst met voorbeelden. Let wel: niet al het werk is geschikt voor iedere persoon, maar je kunt natuurlijk altijd iets nieuws proberen, wie weet pakt het wel veel beter uit dan je denkt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

#1 Doe mee aan online enquêtes

Toegegeven, met deze optie zal je niet bijzonder veel geld binnenslepen, maar het kost niet veel moeite en inspanning om de enquêtes in te vullen en je krijgt er nog voor betaald ook! Helaas blijkt dat geld echter vaak te zijn in de vorm van cadeaubonnen, dus het is verstandig om hier van tevoren goed naar te kijken.

#2 Verkoop oude boeken

Denk maar eens aan Marktplaats en bol.com, deze sites staan bomvol met aanbiedingen van tweedehands boeken, en indien je een aantrekkelijk boek hebt, zal het zeker verkocht worden. En als je zelf niet veel boeken bezit, kan je ook langs een tweedehandswinkel gaan. Koop daar je boeken in en verkoop ze voor een hogere prijs op het internet!

#3 Test websites

Het klinkt enigszins bizar, maar het is zeker een optie: laat jezelf betalen om websites te testen. Vele ondernemingen willen namelijk graag dat hun sites getest worden op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Daarom betalen ze graag mensen om hun site te bezoeken en de functies te testen. Je kunt je gratis aanmelden en wanneer een nieuwe site getest moet worden, ontvang je een bericht.

geld-zonder-werk3#4 Begin een blog

Nog even voor de duidelijkheid: bloggen is de activiteit waarbij je schrijft voor je eigen website, meestal door artikelen te posten of door recepten, reviews en commentaar te delen. Het is een klein beetje als het schrijven voor een krant, maar dan met jouzelf als enige baas.

Je kunt zelf een blog aanmaken via WordPress, een platform dat zich wijdt aan bloggen, waardoor je gelijk gemakkelijk je blog kunt opstarten en geld kunt gaan verdienen aan jouw blog. Voordelen: het is een goede investering in tijd een geld, want een artikel zal zichtbaar blijven zolang jouw site in de lucht is. Het kost geen geld om je blog in levende te houden, terwijl het jou wel geld op kan leveren.

#5 Ga aan de slag als virtuele assistent

Geen The Devil Wears Prada-scenario voor jou: jij kunt gewoon in je pyjama achter je laptop kruipen en je werk als secretaresse/assistent vanuit huis verrichten. Veel mensen vragen namelijk hulp bij hetgeen zij doen, zoals bij het schrijven van artikelen of het runnen van een online business.

Als virtuele assistent zal je waarschijnlijk administratief werk verrichten, dus vaardigheden als het schrijven van e-mails, het invoeren van data, het onderzoeken van feiten en de organisatie van informatie zullen zeker nodig zijn.

#6 Ontwerp en verkoop shirts

Een makkelijkere manier om geld te verdienen vindt je bijna niet. Het enige wat je hoeft te doen, is T-shirts ontwerpen, over het algemeen door de vorm van het shirt te kiezen (v-hals, coltrui e.d.) en afbeeldingen van je computer halen en ze op het shirt plakken. Het is afhankelijk van de software die je gebruikt wat je allemaal wel en niet kunt.

Na het ontwerpen bepaal je doelen (hoeveel, winst etc.) en een prijs. Daarna ga je het shirt adverteren en spoor je mensen aan om het te kopen. Als je je doelen weet te bereiken, worden de shirts geprint, verspreid, en word jij betaald voor je werk. Leuke bijkomstigheid: het kost je geen cent om de shirts te ontwerpen!

Manieren om ‘offline’ geld te verdienen zonder werk

Naast de mogelijkheden die het internet heeft te bieden, zijn er echter ook genoeg manieren om geld te verdienen op straat te vinden. Hier vindt je een aantal van die mogelijkheden, en ook hier geldt dat ze wellicht niet voor iedereen geschikt zullen zijn, dus houdt daar rekening mee!

#1 Ga aan de slag als straatartiestgeld-zonder-werk4

Voor iedereen met enige ‘entertainment’ vaardigheden, kan dit een zeer winstgevende optie zijn. In de Verenigde Staten zijn er zelfs straatgitaristen die spelen op plekken waar veel sprake is van verkeer en daarmee 2-3 duizend dollar (€1858,- – €2787,- per dag ophalen! Zelf mag je niet (direct) zoveel verwachten, maar het geeft je een idee van de mogelijkheden.

Vergeet echter niet dat je wel een vergunning nodig zult moeten hebben voor het optreden als straatartiest. De regels kunnen overigens per plek (iets) verschillen, dus lukt het de eerste keer niet, probeer dan gewoon een volgende stad of een volgend dorp.

#2 Ga honden uitlaten

Voor de hondenliefhebbers klinkt dit vast als een ware droom. Maar het is ook een fulltimebaan, dus zal je niet zoveel bij familie kunnen zijn. Let wel: je moet in ieder geval enige affectie hebben met dieren, want de huisdieren zijn niet van jou en je moet ze heel goed behandelen. Dat betekent dat je enige vaardigheden moet bezitten om een (grote) hond in bedwang te houden.

#3 Verkoop je spullen

Evenals met het verkopen van boeken op het internet, kan blijken dat de spullen die jij nog hebt rondslingeren eigenlijk heel erg handig van pas kunnen komen. ‘One man’s trash is another one’s treasure’, een gezegde dat meer waarheid vertelt dan jij je misschien kunt voorstellen. Let hierbij wel op dat je veel concurrentie kunt hebben, en dus dat je je prijzen moet aanpassen aan het andere aanbod.

#4 Doneer bloed en/of plasma

Niet iedereen staat erom te springen om vrijwillig naar een bloedbank te gaan en zich aan te bieden als bloeddonor, maar in werkelijkheid kan het juist een hele hoop mensen helpen. Mocht je het eng vinden, stel jezelf gerust met het feit dat je er geld mee kunt verdienen.

Het doneren van plasma (de transparante stof die verschijnt wanneer je een snee krijgt) zou je gemakkelijk bijna 50 dollar kunnen opleveren. Na afloop zal je je echter wat instabiel voelen, dus een BoB zou erg handig zijn op dit moment – je mag door eventuele duizeligheid toch tijdelijk niet in de auto stappen.

#5 Geld verdienen met recyclen

Nog een mogelijkheid om offline geld te verdienen die je wellicht niet had zien aankomen: geld verdienen (per gewicht van het meegebrachte product) door het recyclen van producten. Het zet mensen aan tot recyclen van producten die anders weggegooid of buiten beschouwing zouden worden gelaten. In ruil daarvoor kan de recycle-onderneming de materialen verkopen of ze reproduceren in iets nieuws.

geld-zonder-werk5

Waarom geld verdienen zonder werk weinig realistisch is

Het klinkt natuurlijk als een droom, maar in feite kleven er erg veel risico’s aan het verdienen van geld op een van deze manieren. Het is totaal niet zeker dat je wel over de juiste kwaliteiten bezit om bepaald werk te doen en bovendien is het niet zeker dat je iedere dag genoeg geld hebt om van te leven, zeker niet als je ook nog een gezin moet onderhouden.

Een veel verstandigere optie is het volgen van het GeldGorilla Geheimen programma, een onlinemarketingcursus waarbij je een bedrag van €2950,- per maand kan genereren zonder te werken. Ook heb je helemaal geen technische kennis, startkapitaal of een website nodig; je kunt vanuit je luie stoel aan de slag.

Jack Meijaard deelt op www.internetsuccesgids.nl zijn ervaring met het programma:

Ben je een beginner wat betreft geld verdienen op het internet? Dan kan deze training weleens heel waardevol voor je zijn aangezien je veel nieuwe dingen gaat leren en ongetwijfeld veel inzichten gaat krijgen waar je levenslang je voordeel uit kunt halen.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

3 Reacties op "11 Manieren om Geld te Verdienen Zonder Werk"

 1. marc de bruin

  says:

  ik heb het alle maal gelezen over dit onderwerp

  maar is dit awel realistich genoeg om tegeloven dat je werkelijk per maand 2950,- eurp op verdiend

  EN ALS DAT WERKELIJK ZO IS DAT JE 2950,- PER MAAND VERDIENT
  DE VRAAG IS // HOE BEUR JE DAT ??? KRIJGJE DIT OP JE REKENING GEBOEKT EN HOE ???
  MAAR KRIJGJE HET DAN OOK VERKELIJK OP JEREKENING GEBOEKT VAN JULIE

 2. Aman

  says:

  Geld reactie

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *