site stats

Help! Ik Heb Geld Nodig, Maar Ik Heb Geen Baan!

Het is bijna zomer en al je vrienden plannen een leuke vakantie. Weekendje Barcelona, midweekje in de Belgische Ardennen of twee weken kamperen in de buurt van de Franse Alpen.

Het zijn perfecte reisjes om met je vrienden te ondernemen.

Heerlijk samen met de jongens op pad en de vrouwen even achterlaten in de Nederlandse keuken. Helaas is er altijd iemand die ‘even’ geen geld heeft om zo’n reisje te doen.

Dreig jij die persoon te worden? Heb jij geen geld om met je vrienden op pad te gaan. Kortom, denk jij: ‘IK HEB GELD NODIG!’ Dan ben jij op dit blog aan het juiste adres.

Geld moet je namelijk zelf creëren in deze wereld en dat kan via het internet op een vrij gemakkelijke wijze.

Ik heb geld nodig, wat is de truc?

De truc voor geld verdienen bestaat niet, zullen veel mensen je vertellen. Natuurlijk klinkt dat logisch. Het internet is inmiddels al oud. Vroeger werd daar geld op verdiend.

Maar, na de groei van de Nederlandse huizenmarkt, miste jij ook al de extreme groei van het internet! Wat overblijft is een nieuwe markt, die jij nog niet hebt ontdekt. Het slechte nieuws is dat ik die nieuwe markt ook nog niet weet.

Het goede nieuws is, dat er op deze ‘oude’ markt nog ontzettend veel geld verdiend kan worden.

Het is zelfs redelijk gemakkelijk om via het internet je centjes te verdienen. Bel je vrienden maar vast op en zorg dat je een laptop hebt, zodat je altijd je rekening in de gaten kunt houden.

De wereld van de e-boeken

Ik heb geld nodig, denk je nu nog. Na dit voorbeeld garandeer ik dat jij de oplossing krijgt voor je geldproblemen.

Er zijn veel bedrijven die via het internet producten proberen te verkopen. De meest verstandige markt om als beginner in te stappen is de markt van de e-boeken. Het klinkt onlogisch – en dat is wellicht de reden dat er veel geld mee verdiend wordt.

E-boeken vinden de laatste jaren namelijk gretig aftrek. E-boekje over afvallen, over een onderneming beginnen of een leuk instructieboekje over boekhouden voor beginners.

Nu kun je 2 dingen doen:

 1. Zelf een e-boek schrijven en verkopen
 2. Het e-boek van een ander verkopen en commissie krijgen

Verkoop een e-boek van een ander

Het is interessant om een e-boek van een ander te kopen. In dat geval hoef jij je namelijk niet te verdiepen in een onderwerp, jij hoeft niet te beschikken over een gouden pen en je hoeft niet risico te nemen via de ontwikkeling van je eigen website.

Door je als ‘affiliate’ aan te melden voor de verkoop van een e-boek kun jij soms wel 90% van het verkoopbedrag innen. E-boeken kosten namelijk niets meer en de verkoper wil gewoon geld verdienen.

10% door niks te doen vinden ze al prachtig, maar 90% door weinig te doen is fantastisch.

Het is namelijk niet moeilijk om een e-boek te verkopen…

Verwijs iemand naar het e-boek en verdien geld

‘Ik heb geld nodig’, is een zin die jij nooit meer in je mond hoeft te nemen als je jezelf aanmeld voor een affiliate programma. Je maakt een pagina aan op de sociale media en je wordt gegarandeerd gevonden.

Het positieve nieuws is dat je dit oneindig kunt doen. Voor je het weet verkoop jij tien verschillende producten en stroomt er via tien verschillende kanalen geld naar je rekening.

Zo kun jij de helft van het jaar in Zuid-Frankrijk zitten en wachten op je geld en je vrienden.

Wil jij graag meer informatie over online geld verdienen? Bekijk dan de informatie van het digitale videoprogramma ‘Geld Gorilla Geheimen’.

Klik hier voor meer informatie:

Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

1 Reactie op "Help! Ik Heb Geld Nodig, Maar Ik Heb Geen Baan!"

 1. Jason says:

  hee goede middag
  kunnen jullie mijn helpen
  k heb geld nodig om mijn auto te betalen verzekering en belasting k zit momenteel zonder baan

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *