4 Tips voor de Optimalisatie van Foto’s

Het leven draait om optimalisatie. Als mens ben je constant bezig jezelf te verbeteren, alsof je dat nu wilt of niet. Er zijn mensen die de optimalisatie van hun persoonlijkheid zo serieus nemen, dat ze denken dat ze niet meer hoeven te werken.

Zulke mensen zijn eigenlijk heel lui, houden van yoga en vervallen in ellenlange ‘discussies’ over het belang van de innerlijke geest. Elke stap die ze zetten doen ze voor de optimalisatie van hun geest. Dit zijn mensen die nooit denken aan een vorm van levensverrijking die je rijk kan maken. Geld is voor hen namelijk onbelangrijk.

Foto’s maken vinden ze ook niet belangrijk. Het gaat om de ervaring op dat moment. Leef in het moment. Als beginnende fotograaf is de optimalisatie van foto’s echter van levensbelang. Dit is de reden dat ik jou 4 basistips geef om je foto’s te optimaliseren voor fotowebsites en de zoekmachines.

1. Verklein de afmetingen van je foto’s

Die hippe fotocamera’s van tegenwoordig schieten zonder moeite foto’s van 30 megapixel. De grootste monitoren kunnen de foto echter slechts tot 8,3 megapixel tonen. Als je met je foto geld wilt verdienen, dan moet je deze vaak verkleinen, omdat de website het anders voor je doet.

Onderzoek daarom altijd wat het ideale formaat is voor de optimalisatie van je foto, voordat je het upload op een fotosite – of je eigen site.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

2. Verklein de bestandsgrootte van je foto

Als je een foto wilt tonen op het internet, moet je zorgen dat deze niet te groot is. Dit kan de laadtijd namelijk tot in den treurnis verlengen. Zorg er daarom voor dat je foto op het internet een verkleinde versie is van je originele foto.

Onthoud hier wederom dat alle monitoren toch niet je foto op originele grootte kunnen weergeven. Houd het klein en houd je originele foto in een speciale map op je computer.

3. Optimalisatie met de bestandsnaam

Het is de belangrijkste tip die ik je mee kan geven. De bestandsnaam is van groot belang voor de optimalisatie van je foto op het web. Natuurlijk kun je dezelfde naam als bijna alle andere foto’s aanhouden, iets met IMG_1612.

Dit zegt helemaal niets over de inhoud van de foto. Er kan een walvis opstaan die uit het water springt of het kan onderdeel zijn van een collage van weeskatten. Als mensen in Google zoeken op deze onderwerpen, zullen ze in ieder geval niet jouw foto vinden.

Beschrijf daarom in steekwoorden wat er op de foto is vastgelegd. Walvis-springt-zee of weeskat-rood-echt-schattig. Met een beetje aandacht verhoog je de vindbaarheid van je foto direct.

4. Geef een langere beschrijving op

Het is vaak mogelijk om een beschrijving bij de foto te plaatsen. Plaats hier altijd een verhaaltje over je foto. Vertel wat je ziet, vertel wanneer dat gebeurde en vertel waarom je de foto maakte. Promoot je foto en jezelf.

Content is king, en dit geldt ook voor foto’s op het internet. Het is de enige manier om uitleg te geven over de inhoud van je afbeelding – en om effectief aan optimalisatie te doen voor de zoekmachine.

Optimalisatie van je website met videoprogramma

De kennis die ik deel op dit blog haal ik bijna allemaal uit het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen. Dit programma bevat zeer praktische tips om geld te verdienen via het internet. Het toont aan dat het niet nodig is om slim of rijk te zijn om rijk te worden via het internet.

Ik kan het iedereen aanraden en raad het daarom ook jou aan: Klik hier voor meer informatie

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *