Pay Per Click! Geld Verdienen met Je Blog!

Vroeger kocht het lokale schildersbedrijf een advertentie in de lokale krant. De lokale schilder betaalde een vast bedrag voor de advertentie en bedacht een leuk tekstje in de trant van: ‘Schilder Janssen, komt altijd goed uit de verf!’

Met een beetje geluk hadden veel lezers van de krant een schilder nodig en verdiende hij de investering terug in de vorm van verfwerk.

Tegenwoordig bestaat die vorm van adverteren natuurlijk nog wel, maar de Pay Per Click-methode heeft aan populariteit gewonnen. In dit artikel vertel ik je op welke manier je geld verdient met Pay Per Click, maar wijs ik je ook op een betrouwbaardere en winstgevendere manier van adverteren!

Zo werkt Pay Per Click

Het PPC-systeem werkt heel simpel. Websites bieden een bepaald deel van hun website aan als advertentieruimte. Dit kunnen ze aan de ene kant doen door middel van een vast bedrag – het krantprincipe.

Dit is voor adverteerders echter niet interessant. Adverteerders willen liever iets meer zekerheid. Deze zekerheid vinden ze via de Pay Per Click. Ze betalen een bedrag, soms maar 0,01 cent per klik, als hun advertentie aangeklikt wordt.

Wat de consument vervolgens doet met zijn klik is niet meer belangrijk. De website van de advertentie int een bedrag voor zijn verwijzing. Zo simpel is het!

Is dit niet heel fraudegevoelig? Ja, dat is het.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Frauderen via Pay Per Click

Als je niet veel geld hebt, maar als je toch veel geld wilt verdienen met je blog door middel van Pay Per Click-systemen, dan kun je heel makkelijk frauderen. Het is niet onoverkomelijk om een aantal laptops te kopen en vervolgens een bot te ontwerpen die elke twintig minuten op de advertentie klikt.

Dit wordt echter vrij snel gedetecteerd door de adverteerder, omdat hij/zij ziet dat alle clicks vanaf dezelfde ip-adressen worden gedaan. Dit is niet een levensbestendige vorm van frauderen.

Er zijn echter aanbieders die bezoekers sterk verleiden om op de advertenties te klikken, door ze te vertellen dat ze de website steunen met een klik. De kosten van de adverteerder rijzen op die manier de pan uit.

Pay Per Click kan natuurlijk ook zeer veel geld opleveren, zonder te frauderen. Als jij veel bezoekers hebt en een bijpassende advertentie, dan verdien je veel geld en is de adverteerder ook nog eens blij – de beste oplossing.

Als je het echt goed doet, dan kun je adverteerders de prijs op laten drijven, door de Pay Per Click-vergoeding te verhogen. Er is echter nog een winstgevendere manier van adverteren!

Geld Verdienen met Pay Per Sale

Pay Per Click is een methode die loont als je ontzettend veel bezoekers op je website hebt. De methode die meer geld oplevert voor zelfstandigen met een eigen blog is de Pay Per Sale-methode.

Via Pay Per Sale verdien je geld doordat je een bezoeker van je website aanraadt om een product te kopen. Dit kan je doen door middel van een advertentie, maar vaker gebeurt dit door middel van een blog.

In het blog bespreek je onderwerpen die jij interessant vindt, maar die ook passen het product dat je indirect aanprijst. Het is van belang dat jij het eens bent met het product, alleen dan kun je het met succes aanprijzen via je blog.

Via dit blog doe ik dat voor het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen. Het komt er op neer dat ik een vergoeding ontvang als jij het videoprogramma aanschaft. De keuze voor dit programma maakte ik, omdat ik erg veel leerde van dit programma én ik het jou ook wil aanreiken.

Je leert meer over de techniek om online geld te verdienen via Pay Per Sale. Veel succes. Klik hier voor meer informatie

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *