Leer alles over Google Adwords.

Geld Verdienen met Google AdSense: Hoe Doe Je Dat?

Bijbaantjes bij de supermarkt of de bakker worden langzamerhand echt iets uit het verleden. De toekomst bevindt zich online. Naarmate de technologische ontwikkelingen toenemen, verschuiven ook de (geld)zaken van mensen steeds meer richting het internet. Mensen zijn erg innovatief: door de nieuwe mogelijkheden bedenken ze steeds creatievere manieren om aan hun geld te komen.

Voorbeelden hiervan zijn YouTubers die hun brood verdienen door het plaatsen van filmpjes van zichzelf op het internet. Anderen plukken de vruchten van het feit dat zoveel sociale interacties plaatsvinden via Twitter, en besluiten hier hun geld mee te verdienen. Maar er is nog een andere optie: AdSense. Wat dit precies is en hoe je hier geld mee kunt verdienen, lees je hier!

Doorgaan naar artikel »

Pay Per Click! Geld Verdienen met Je Blog!

Vroeger kocht het lokale schildersbedrijf een advertentie in de lokale krant. De lokale schilder betaalde een vast bedrag voor de advertentie en bedacht een leuk tekstje in de trant van: ‘Schilder Janssen, komt altijd goed uit de verf!’

Met een beetje geluk hadden veel lezers van de krant een schilder nodig en verdiende hij de investering terug in de vorm van verfwerk.

Tegenwoordig bestaat die vorm van adverteren natuurlijk nog wel, maar de Pay Per Click-methode heeft aan populariteit gewonnen. In dit artikel vertel ik je op welke manier je geld verdient met Pay Per Click, maar wijs ik je ook op een betrouwbaardere en winstgevendere manier van adverteren!

Doorgaan naar artikel »

Weg uit Google, maar niks fout gedaan? De Google Sandbox!

Vroeger zat ik altijd in de sandbox. Mijn ouders waren echter geen yuppen, dus dat heette dan gewoon de zandbak. De zandbak had mijn vader zelf aangelegd met een paar stenen en een paar zakken wit fijn zand, zulk zand dat je niet op de Nederlandse stranden vindt.

Mooie moment waren dat.

Helaas heeft de sandbox zijn onschuld verloren door Google. De Google sandbox is namelijk een plek waar nieuwe websites begraven worden onder een dikke laag modder, en waar je, heel misschien, als je goed zoekt nog een keer uitkomt.

Heeft iemand ooit de Google sandbox gezien? Nee. De digitale zoekmachine zandddoos heeft dezelfde status bereikt als het monster van Loch Ness. Veel mensen weten zeker dat hij bestaat, maar niemand kan het echt bevestigen.

Fascinerend!

Doorgaan naar artikel »

Vervang de Google Adwords Tool! 4 Tips!

Waar was jij toen je hoorde dat de Google Keyword Tool niet meer vrij toegankelijk was voor alle internetgebruikers? Waar was jij toen je hoorde dat deze tool voortaan de Google Adwords Tool zou heten en alleen nog maar gebruikt kon worden met een Adwordscampagne?

Het is de vraag die veel internetmarketeers zonder veel moeite kunnen beantwoorden.

Ik was op een netwerkbijeenkomst in de Amsterdam Arena. Ik zag op één dag Frank de Boer, Matthijs van Nieuwkerk en Nico Dijkshoorn; maar kon er niet van genieten. Net voor de start van deze relatiedag hoorde ik namelijk dat de Google Adwords Tool de markt op de kop zou zetten.

Nu weet ik dat dit helemaal geen ramp is! Er zijn namelijk al verschillende gratis vervangers die jij en ik kunnen gebruik voor onze online marketingstrategie. Ik bespreek er 4!

Doorgaan naar artikel »

Online Adverteren? De 5 Beste Mogelijkheden + De Voor- en Nadelen

online adverteren kan een erg goede tool zijn in jouw marketing arsenaal. Als je het goed doet, kan het veel extra inkomen genereren!

Afhankelijk van wat voor business jij hebt kan jij bepalen wat voor online averteer mogelijkheid het beste bij jou past.

Ik heb gehoord van mensen die hun omzet verdubbeld hebben alleen maar omdat ze op de juiste manier zijn gaan adverteren.

In dit artikel deel ik vijf populaire online adverteer mogelijkheden zodat jij kan kiezen wat het beste bij je past.

Doorgaan naar artikel »

SEO vs. SEA – Ontdek Wat Het Is + De Voordelen En Nadelen Van SEO & SEA

Ontdek in dit artikel het verschil tussen SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising), de voordelen en nadelen van seo & sea en welke van de twee het beste bij jouw website past.

Als je nieuw bent in de internet marketing wereld dan krijg je links en rechts allerlei termen en methodes om je oren gegooid.

Seo, Sea, google adwords, facebook ads, affiliates, adfly en weet ik veel hoeveel andere manieren er nog zijn om geld te verdienen op het internet.

Twee van de populairste methodes om extra bezoekers te krijgen blijven wel seo en sea.

Voor de één werkt seo beter en voor de ander sea.

Lees direct verder om alles te weten over seo en sea.

Doorgaan naar artikel »

Google Adwords Training? Met Deze Tips Kom Je Al Heel Ver!

Google adwords advertenties

In mijn internet marketing carrière zie ik het zo vaak…

Mensen die met geld gaan smijten via Google Adwords, maar geen ENKEL idee hebben wat ze aan het doen zijn.

Waarschijnlijk ben je op dit artikel gekomen om een training te volgen, maar ik denk dat je met de artikel al heel ver komt.

Onderaan dit artikel kan je ook advies geven om meer informatie te krijgen over trainingen en bedrijven waar aan je je Adwords kan uitbesteden (en dat kost soms nog niet eens zoveel).

Doorgaan naar artikel »