Weg uit Google, maar niks fout gedaan? De Google Sandbox!

Vroeger zat ik altijd in de sandbox. Mijn ouders waren echter geen yuppen, dus dat heette dan gewoon de zandbak. De zandbak had mijn vader zelf aangelegd met een paar stenen en een paar zakken wit fijn zand, zulk zand dat je niet op de Nederlandse stranden vindt.

Mooie moment waren dat.

Helaas heeft de sandbox zijn onschuld verloren door Google. De Google sandbox is namelijk een plek waar nieuwe websites begraven worden onder een dikke laag modder, en waar je, heel misschien, als je goed zoekt nog een keer uitkomt.

Heeft iemand ooit de Google sandbox gezien? Nee. De digitale zoekmachine zandddoos heeft dezelfde status bereikt als het monster van Loch Ness. Veel mensen weten zeker dat hij bestaat, maar niemand kan het echt bevestigen.

Fascinerend!

Wat is de Google Sandbox?

Niemannd weet zeker dat de box bestaat, maar alle SEO-specialisten zijn er zeker van dat de Google Sandbox bestaat. Laat je niet in de maling nemen! Dat doen veel beginnende internetondernemers namelijk. Die gaan twijfelen aan hun strategie.

De eerste paar weken na de online gang van de website, gaat alles fantastisch. De website staat af en toe zelfs al op de eerste pagina! En dan, ploteseling, vanuit het niets, is de website nergens meer te vinden!

Niet fijn natuurlijk.

Als dat gebeurt, dan moet je rekening houden met de Google Sandbox! Dit is een plek die Google gebruikt om websites te testen en te kijken of ze over een langere periode kwaliteit afleveren, of dat ze alleen voor het snelle succes gaan.

Als je dus blijft linkbuilden en content blijft schrijven, dan schiet je binnen de kortste keren weer de eerste pagina van Google binnen. Blijf kalm, want het heeft niets te maken met een penalty voor onbehoorlijk gedrag.

Gratis stappenplan: Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek gratis hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

Waarom is de Google Sandbox er dan?

De sandbox is in het leven geroepen door Google, ondanks dat ze het zelf ontkennen, om oudere websites voorrang te geven. Dit betekent dat websites die al lang in de lucht zijn, maar zo slecht zijn dat ze al voorbijgestreefd worden door een nieuwe speler op de markt, nog eventjes voorrang krijgen.

Als jij dan stug door blijft gaan met SEO-activiteiten, dan zal Google je belonen met een hoge positie in de zoekmachine.

Hoe weet je dat je niet een ban hebt?

Je bent verstoten van de eerste pagina van de zoekmachine! Hoe weet je nou dat je geen ban hebt gekregen? Dat is een zeer gerechtvaardigde vraag! Dit weet je eigenlijk niet zeker…

Er is wel een manier om hier, een soort van, achter te komen.

Als je wilt weten of je een ban hebt, dan zoek je in Google op jouw websitenaam. Levert dit helemaal geen zoekresultaten op, dan heb je waarschijnlijk een foutje begaan. Wordt je site nog steeds gevonden, dan zit je nog op de goede weg.

Het is van belang dat je niet forceert en geduldig blijft.

Hoog in Google blijven en geld verdienen!

Wil jij geld verdienen met je eigen platform, dan moet je dus even doorbijten als je in de Google Sandbox terecht komt. Binnen een paar weken sta je weer op de positie waar je hoort.

Als je meer informatie wilt over geld verdienen via het internet en wil jij weten op welke manier jij hoog in Google komt, zonder penalties, bekijk dan het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen.

Klik hier voor meer informatie

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time €2950 per maand kan verdienen

Ontdek de  gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek Meer Over Geld Gorilla Geheimen

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

3 Reacties op "Weg uit Google, maar niks fout gedaan? De Google Sandbox!"

 1. James Miller

  says:

  Ik zit met mijn website in de google sandbox en vraag me af voor hoe lang. Het is tegenwoordig zelfs zo dat je met een nieuw domein niet kan ranken in google. Er gaan verschillende verhalen over de duur van google sandbox. De meesten zeggen tussen 1 en 3 maanden. Wat denken jullie hiervan?

 2. peter vd velde .

  says:

  hallo.
  ik was mijn windows 10 PC. aan het instellen toen ik op een pagina kwam waar sandbox op stond met de keuze , ja of nee.

  nieuwsgierig als ik ben klikte ik er op, (welke keuze weet ik niet meer ) en de pagina was meteen weg , ik kan hem ook nergens meer vinden !!!!!

  maar nu komt het , google chrome werkte vanaf dat moment niet meer !!

  alles gedaan ,systeem herstel , virus scans , enz. enz.

  alles afgezocht naar die pagina , tevergeefs ,hij is spoorloos .

  ik heb dus niets fouts gedaan , ik weet ook niet of het google sandbox was , maar ik ben des duivels dat chrome niet meer werkt ,
  dus hoe in vredesnaam krijg ik chrome weer aan de praat , iemand een suggestie ????????

  peter.

 3. Albert kroon

  says:

  Ik zou het niet weten ik ben daarin niet in gespecialiseerd in
  Vriendelijke groet,
  Albert kroon

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *