10 Tips voor een Perfecte SEO Scan

‘Aj, meneer. Het ziet er niet goed uit. Nee, helemaal niet goed, dit is foute boel. Och, och, och. Gaat u maar even zitten, dan leg ik het uit.’ Ik neem plaats op een stoel naast de specialist, samen staren we naar het beeldscherm.

‘Kijk, hier zitten de pijnpunten. Ziet u dit kruisje hier?’ Ik volg de hand van de expert. ‘Ja, dat dacht ik al verzucht ik, foute boel.’ Ik realiseer me direct dat ik niet met die louche internetmarketeer in zee had moeten gaan.

‘Kijk, je hebt wel links naar je website, maar ze komen allemaal uit een ’’bad neighbourhood’’ en je content richt zich op simpelweg op de verkeerde zoekwoorden.’ Ik had het kunnen weten, maar de SEO scan legt pijnlijk mijn tekortkomingen bloot.

Vandaar dat ik vandaag met jou het belang van de SEO scan behandel.

Wat is een SEO scan?

De SEO scan geeft exact aan wat het precies inhoudt. Het is een scan van je website op punten die belangrijk zijn voor de zoekmachine. Als dit een goede scan is, dan worden (bijna) alle punten die van belang zijn meegewogen in het eindoordeel.

Op het internet heb je tientallen (wellicht honderden) scans die je uit kunt proberen tegen betaling. In mijn ogen is dit onzin. Er zijn namelijk veel SEO scans die gratis te gebruiken zijn, en met een beetje verstand kun je zelf al nagaan op welke punten je website goed scoort.

Jij bent zelfs de enige die exact kan beoordelen op welke punten jij nog vooruitgang kunt boeken. Toch is de SEO scan zeer nuttig. Het helpt je namelijk herinneren op welke punten jij je website nog kunt verbeteren.

Zoekmachineoptimalisatie bestaat uit:

 • On page SEO
 • Off page SEO
 • Social media

Dit geeft echter maar in grote lijnen weer wat zoekmachineoptimalisatie inhoudt. Dit is de reden dat ik in de volgende paragraaf een opsomming geef van SEO-elementen die je snel vergeet. Potloodje in de aanslag en vinken maar…of kruisen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

10 SEO aspecten die je vaak vergeet

 1. Wees actief zijn op Facebook en Twitter
 2. Vermijd de toepassing van Flash
 3. Vul voor elke pagina een meta description in
 4. Zorg dat al je titels uniek zijn
 5. Geef alle afbeeldingen een naam en beschrijving
 6. Zorg dat Google je website cached
 7. Ontdek waar je links vandaan komen
 8. Pas h1, h2 en h3 tags toe op de juiste manier
 9. Zorg dat je website snel is
 10. Start en koppel je eigen blog

Het zijn slechts een aantal voorbeelden van SEO-aspecten die in een SEO scan behandelt worden. Snap jij helemaal niet wat er in de bovenstaande opsomming staat, dan is het tijd om je in te lezen of meer informatie te verkrijgen via een SEO scan.

Ik raad iedereen aan om bij starten van een SEO-campagne, altijd een SEO scan uit te laten voeren. Na deze scan weet je waar je aan moet werken. Vervolgens zorg je dat alles verbeterd wordt en dan voer je de test nogmaals uit.

Je zult merken dat je een aantal dingen vergeten bent.

Geld Gorilla Geheimen bestellen

De SEO scan is een hulpmiddel om hoger in Google te komen. Uiteindelijk moet je het echter helemaal zelf doen – of een duur extern bureau.

Het is veel goedkoper om het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen aan te schaffen. Dit kost bijna niets en biedt je de handvatten om zelf, via het internet, geld binnen te harken.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *