Snel Geld Verdienen met Enquêtes? Te Mooi om Waar te Zijn

Ik weet nog goed dat ik geld probeerde te verdienen met enquêtes. Ik rolde van de middelbare school en stapte het studentenleven in.

Ik had geen baan, weinig studiepunten en veel tijd en was op zoek naar een manier om snel geld te verdienen.

Alsof ze mijn bankgegevens konden inzien, was daar ineens de email: ‘Wil jij snel geld verdienen met enquêtes?’ Natuurlijk!

Thuis online enquêtes invullen: het droombeeld

Ik had al ervaring, omdat ik op de universiteit wel eens enquêtes invulde voor geld tegen lucratieve tarieven. Ik vond het een geniale bron van inkomsten. Lekker in de pyjama, onderuitgezakt in de bureaustoel, enquêtes invullen en snel geld verdienen. Ik zag het helemaal zitten.

Helaas, helaas, helaas. Het bleek allemaal iets gecompliceerder.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Niet snel geld verdienen met enquetes

Het begon met een intensief inlogproces. Ik moest bijna al mijn persoonlijke gegevens opgeven en het had me niet verbaasd als ze ook nog mijn pincode zouden vragen. Dit gebeurde echter niet en ik doorliep het proces met succes.

Na het inlogproces werd het tijd om snel geld te verdienen met enquêtes. Via de site kon ik mij aanmelden voor verschillende enquêtes. Helaas bleek de ene optie nog waardelozer dan de andere.

In sommige gevallen boden de bedrijven een cadeaubon van 20 euro aan voor een televisiewinkel – waar de goedkoopste televisie 120 euro is.

Andere bedrijven boden een vast bedrag als vergoeding voor een enquête van een uurtje. Tijdens mijn eerste klus dacht ik voor 15 euro een uurtje te werken. Na 2 uur was ik nog bezig en sloot ik gefrustreerd mijn browser. Weg geld, weg tijd en weg enquêtebedrijf.

Ik kreeg direct door, dat ik niet mijn geld met enquêtes wilde en kon verdienen. Ik had vrije tijd, maar wilde niet tegen een hongerloon saaie vragenlijsten invullen.

Met geduld en toewijding een zakcentje verdienen

Natuurlijk zijn er mensen die een zakcentje bijverdienen met het invullen van enquêtes. Met bepaalde slimmigheden kan je best een paar honderd euro per maand verdienen. Veel en snel geld verdienen met enquêtes is echter een illusie.

De enquêtebedrijven doen er alles aan om zoveel mogelijk informatie binnen te halen tegen de laagste tarieven. Het is hun bestaansrecht. Informatie is namelijk geld waard.

Uren vragenlijsten invullen en nooit geld zien

Ik heb het daarnaast nog niet eens gehad over de echte oplichter in deze industrie. Er zijn talloze verhalen te vinden van mensen die uren vragenlijsten hebben ingevuld en nooit geld hebben gezien. Natuurlijk een beetje dom, maar het staat symbool voor de onbetrouwbare enquêtestrategie van bedrijven.

Als je rijk wilt worden door het verkondigen van je mening, dan moet je de Prem Radhakishun tactiek hanteren. Hard schreeuwen en zorgen dat je op televisie komt.

Resumerend in 5 zinnen:

  1. Je verdient niet snel geld met het invullen van enquêtes
  2. Er zijn veel onbetrouwbare bedrijven die geen geld betalen
  3. Je werkt vaak voor een laag uurloon door de lange enquêtes
  4. Niet zelden krijg je enkel een onaantrekkelijke cadeaubon
  5. Het werk is saai en eentonig

Enquêtebedrijven zijn alleen uit op jouw informatie tegen de laagste tarieven.

Wel betrouwbaar online geld verdienen

Gelukkig zijn er wel betrouwbare manieren om online veel geld te verdienen. Je hoeft hiervoor niet websites te kunnen ontwikkelen of een geniale oplichter te zijn.

Je kunt op een betrouwbare manier, zonder investeringen en moeite veel geld verdienen via het wereldwijde web.

Via het platform Geld Gorilla Geheimen wordt in een video helder uitgelegd hoe jij zonder opleiding, tijd, investeringen en moeite veel geld kan verdienen.

Klik direct hieronder voor meer info:

Klik hier voor meer informatie:

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *