CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 66% van de beleggers in kleine beleggingen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. Voor cryptocurrencies geldt: zeer volatiel investeringsproduct. Uw kapitaal loopt risico. 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met plus500. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Wat Is de Beste Manier om Bitcoin te Kopen? Onze Ervaringen

Als je niet onder een steen leeft, is de kans groot dat je de afgelopen tijd veel gehoord hebt over het fenomeen Bitcoin. De laatste tijd komen er steeds meer berichten in het nieuws over de stijgende waarde van deze cryptovaluta, en overal krijg je te horen dat hier grote bedragen mee te verdienen kunnen zijn. Het is dan ook niet gek als je hier een graantje van mee wil proberen te pikken.

Maar als je niet zoveel weet over digitale munteenheden of over economie en handel in het algemeen, dan kan het natuurlijk moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. In dit artikel zal ik eerst even kort introduceren wat Bitcoin nu precies is en hoe je er geld aan verdient, en vervolgens zal ik een platform bespreken dat naar mijn idee ideaal is voor het kopen (en later weer verkopen) van Bitcoin.

Wat is Bitcoin?

bitcoin-kopen1Als je mensen vraagt wat Bitcoin is, weten ze meestal nog wel te noemen dat het een vorm van elektronisch geld is. Zulk elektronisch geld wordt ook wel cryptocurrency, cryptogeld of cryptovaluta genoemd. Je kan Bitcoin dus zien als een munteenheid, net als bijvoorbeeld de Euro, de Dollar en de Pond, alleen bestaat deze munteenheid alleen digitaal, en zijn er dus geen fysieke munten of biljetten van.

De meeste mensen betalen toch voornamelijk digitaal, dus waarom zou je daar geen digitaal geld voor kunnen gebruiken?

Bitcoins zijn dus unieke digitale bestanden die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Je kan Bitcoinbedragen versturen en ontvangen als je een bitcoinadres hebt. Dit is een adres dat bestaat uit 26 tot 35 letters en cijfers, dat altijd begint met een 1 of een 3. Op die manier kun je Bitcoin gebruiken om voor dingen te betalen, een beetje alsof je regulier geld overmaakt naar een bankrekening.

Bitcoin is een munteenheid die geen centrale administratie heeft. Dit wil zeggen dat het niet mogelijk is voor een overheid of een ander orgaan om de geldhoeveelheid aan te passen. Hierdoor kan de prijs van Bitcoin niet kunstmatig hoger of lager gemaakt worden.

Je zou misschien denken dat dit gebrek aan overzicht Bitcoin onveilig zou kunnen maken, maar dit is niet het geval. Door middel van encryptie wordt ervoor gezorgd dat Bitcoin erg goed beveiligd is, en Bitcoincriminelen worden volgens onderzoeken erg snel gevonden.

Hoe kun je handelen in Bitcoin / Bitcoin kopen?

bitcoin-kopen2Je hebt nu geleerd wat Bitcoin precies is, en hoe dit betaalmiddel ongeveer werkt. Dit is natuurlijk allemaal heel leuk en aardig, maar hoe kun je nou handelen in Bitcoin? Het is immers een betaalmiddel, en je verdient toch ook niet veel geld door 20 dollar te kopen en vervolgens weer te verkopen voor euro’s? Dit klopt, maar bij Bitcoin ligt dit net iets anders.

Omdat Bitcoin nog iets vrij nieuws is, begint het grote publiek nu pas een beetje door te krijgen wat het precies is. Dit zorgt ervoor dat mensen meer interesse in Bitcoin krijgen, waardoor de koers (ofwel de prijs) van Bitcoin sterk stijgt. Hier kan jij gebruik van maken door nu een bepaald bedrag aan Bitcoin te kopen, en dit later weer te verkopen, als de prijs van Bitcoin flink gestegen is.

Als je voor 2013 voor 500 euro aan Bitcoin gekocht had, dan was je nu miljonair.

Als jij nu 10 euro aan Bitcoin koopt, is er een goede kans dat dit binnen een paar dagen al zo’n 15 euro waard is. Natuurlijk blijft het een beetje gokken, maar in grote lijnen stijgt de koers van Bitcoin eigenlijk al vanaf het begin. Sinds het begin van 2016 is de waarde van Bitcoin maar liefst 31 keer zo hoog geworden.

Op zoek naar een eenvoudig werkende en betrouwbare broker?

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Je kan via IDEAL Storten. Dit bedrijf biedt zeer lage tradekosten aan jouw handelingen worden snel verwerkt.

Kijk snel op de actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Een paar verzochte waarschuwingen: Plus500 is een CFD service, je kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig) en Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners.

Let op: 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Waarom wij Plus500 aanbevelen voor het handelen in Bitcoin: 3 voordelen

cryptocurrency4Je weet nu dus hoe je grote bedragen aan geld kan verdienen met Bitcoin (geen garantie!), en waarschijnlijk jeuken je handen om hieraan te beginnen. De kans is echter groot dat je geen idee hebt hoe je hieraan moet beginnen.

Je kan wel op zoek gaan naar mensen die hun Bitcoin graag willen verkopen, maar als je dit zelf moet doen geef ik je weinig kans. Het is veel makkelijker om hiervoor een digitaal platform te gebruiken.

Het platform dat wij aanbevelen heet Plus500. Plus500 is een handelsplatform dat jou laat handelen in Bitcoin via CFD’s – contracts for difference. Dit zijn hefboomproducten, wat inhoudt dat je slechts een klein deel inlegt om voor meer geld te handelen in Bitcoin.

Denk eraan dat CFD’s een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van je volledige kapitaal. Wees er zeker van dat je de bijbehorende risico’s volledig begrijpt.

Misschien ben je een beetje sceptisch om ons daarin op ons woord te geloven, maar gelukkig hoeft dat ook niet. Om je te overtuigen, zal ik uitleggen wat de voordelen van dit platform zijn. Ik zal de volgende voordelen van Plus500 kort bespreken:

 • Plus500 is betrouwbaar
 • Plus500 is makkelijk te gebruiken
 • Plus500 geeft je snel en overal toegang

Voordeel 1: Plus500 is betrouwbaar

bitcoin-kopen3Wanneer je je geld aan een bedrijf toe wil gaan vertrouwen, is het wel fijn om te weten of je een beetje met een betrouwbaar platform te maken hebt. Je wil immers niet dat er mensen zomaar met je geld vandoor kunnen gaan, en er zijn genoeg “nepservices” die alleen maar bestaan om jou je geld af te troggelen.

Veel mensen weten echter niet goed hoe je zoiets doet, en deze mensen durven daarom niet snel gebruik te maken van een service als deze.

Als je wil weten of een beleggingsservice (wat Plus500 in de basis is) betrouwbaar is, kun je het best nagaan of deze geregistreerd is bij een toezichthoudende autoriteit. Dit is bij Plus500 gelukkig het geval. Plus500UK LTD is gevestigd in Londen, en wordt daarom gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Je kan er daarom vanuit gaan dat je geld in veilige handen is bij Plus500.

Plus500 zou er nooit met je geld vandoor gaan, maar als ze dat toch zouden proberen, dan zou het ze niet lukken.

Daarnaast zijn er op het internet veel positieve ervaringen van gebruikers te vinden. Klanten van Plus500 geven aan dat ze snel hun winst uitbetaald krijgen als ze daarom vragen. De meeste negatieve ervaringen komen van gebruikers die door hun eigen beslissingen verlies hebben gemaakt, en zeggen dus verder heel weinig over het bedrijf zelf.

Al met al kun je dus zeggen dat Plus500 een zeer betrouwbaar bedrijf is, dat netjes haar afspraken nakomt. En zelfs al mochten zij besluiten om dit ineens niet meer te doen, dan is er een toezichthoudende autoriteit die ervoor kan zorgen dat dit allemaal wordt teruggedraaid. De kans dat Plus500 er met je geld vandoor gaat is dus zo goed als nul.

Voordeel 2: Plus500 is makkelijk te gebruiken

bitcoin-kopen4De belangrijkste reden dat veel mensen niet beginnen aan handelen in Bitcoin, is dat ze het allemaal maar onoverzichtelijk vinden, waardoor het veel ingewikkelder lijkt dan het is. Hier zal je bij Plus500 gelukkig geen last van hebben; dit platform is erg overzichtelijk.

In een mooi, overzichtelijk menu heb je in één klik alle cryptovaluta in een overzichtelijk rijtje onder elkaar staan, en kun je de koers ervan bekijken. Vervolgens heb je binnen enkele seconden je Bitcoin CFD’s gekocht of verkocht.

Met Plus500 is het handelen in Bitcoin CFD’s ontzettend gebruiksvriendelijk.

Iets anders dat het erg makkelijk maakt om Plus500 te gebruiken, is het feit dat ze erg veel betaalmethoden accepteren. Via veel websites en services kun je alleen maar per creditcard betalen, maar bij Plus500 is dit niet geval.

Je kan makkelijk je Bitcoin betalen met iDeal, zoals de meeste Nederlanders gewend zijn om hun online aankopen te doen. Bovendien hoef je voor een iDeal-betaling niets bij te betalen, waar dit bij bijvoorbeeld creditcards wel het geval kan zijn.

Voordeel 3: Plus500 geeft je snel en overal toegang

bitcoin-kopen5Als je Bitcoin CFD’s wilt kopen en verkopen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je snel kan inspelen op veranderende koersen, en dus zo snel mogelijk kan kopen en verkopen. Plus500 is, zoals net genoemd, erg overzichtelijk, en bovendien verwerkt het verkopen en aankopen snel.

Met Plus500 kun je ook erg makkelijk handelen als je even niet achter je computer zit. Naast de browserversie en de Windows-app heeft het bedrijf namelijk ook apps voor alle telefoons en tablets van Apple en Android. Als je aandelen dus ineens in waarde af lijken te gaan nemen, kun je ze gelijk verkopen door even je telefoon erbij te pakken, en hoef je niet eerst naar je huis te rennen.

Hopelijk ben je ervan overtuigd dat je goed in Bitcoin kunt handelen, en dat je hierbij het best gebruik kan maken van Plus500 CFD’s. Er zit natuurlijk altijd enig risico verbonden aan speculeren, maar zoals het er nu uitziet kun je goed handelen in Bitcoin.

Klik hier om te beginnen met handelen in Bitcoin via Plus500 CFD’s.

Waarschuwing: Je vermogen loopt risico bij het handelen met CFD’s. Handel verstandig.

Mijn laatste maar belangrijkste tip: handel via een betrouwbare broker

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Dit bedrijf is simpel in gebruik, en hanteert lage kosten.

Ik ben niet de enige die dit bedrijf goed en betrouwbaar vindt, want er zijn al miljoenen die dit systeem gebruiken.

In deze markt zie je op dagelijkse en wekelijkse basis grote verschillen in de koers, vandaag zou de koers nog flink kunnen stijgen.

Daarom ben ik erg blij dat Plus500 op korte termijn je acties doorvoert. Na het geven van de opdracht kan je er vertrouwen in hebben dat het snel wordt uitgevoerd.

Bij Plus500 kun je tevens via iDEAL storten.

Kijk op deze actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Tot slot wil ik jou wel bewust maken van de volgende vereiste meldingen:

 • Plus500 is een CFD service
 • Jouw kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig)
 • Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "Wat Is de Beste Manier om Bitcoin te Kopen? Onze Ervaringen"

 1. Abdelouahid

  says:

  Beste kan je mij meer uitleg geven over bitcon .

  Overleest ,was er ook zo iemand, men blijkt dat een oplichter was.

 2. john

  says:

  ik stap er uit kost te veel . john

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *