21 Tips om Snel Geld te Verdienen in 2020

Geld verdienen was tien jaar geleden nog niet zo eenvoudig als nu. De komst van internet heeft een geheel nieuwe manier gecreëerd om geld te verdienen. Het is fijn dat je daardoor naast je huidige baan op heel veel verschillende manieren geld kunt verdienen. Zeker wanneer je vaak thuis zit, is dit een uitkomst! Er zijn uiteraard ook andere manieren waarbij geen internet nodig is, maar waarmee je wel snel geld kunt verdienen.

In dit artikel vertellen we je tips om snel geld te verdienen in 2020!

21 Tips om Snel Geld te Verdienen in 2020

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

1.     Vul betaalde enquêtes in

Betaalde enquêtes kunnen je helpen veel geld te verdienen! Het beste van deze enquêtes is dat ze meestal heel gemakkelijk in te vullen zijn.  Het is een gegeven dat alle bedrijven hun klanten en consumenten beter willen begrijpen. En een van de meest makkelijke manieren om dat te doen, is via enquêteurs.

Je kunt verwachten dat je tussen de €0,50 en €1,25 per enquête verdient, waarbij de meeste zelfs minder dan 5 minuten van je tijd kosten om te voltooien. Best cool toch? Sites waarop je deze vragenlijsten in kunt vullen zijn: Opinieland, SAMSAM en LifePoints. Bij sommige van deze sites kun je zelfs cadeaubonnen ontvangen van 75 tot wel 200 euro!

2.     Geld vragen voor vriendschap

Het klinkt een beetje gek om geld te gaan vragen voor je vriendschap, maar het gaat dan natuurlijk niet over de vriendschappen die je al hebt. Er zijn sites, zoals RentAFriend waar je geld kunt verdienen door iemands vriend te worden.

Mensen zeggen dat ze maar liefst 1500 euro kunnen verdienen door slechts een platonische vriendschap met iemand aan te gaan. Daarbij gaat het dus echt om alleen vrienden zijn en leuke dingen samen doen. Dingen die je normaal met je échte vrienden doet. Het tarief op RentAfriend varieert tussen de 10 en 50 euro per uur!

3.     Honden uitlaten

Als je iets hebt met dieren, dan kun je ook hier je baan van maken. Sommige mensen zijn helemaal gek op honden en anderen hebben er één maar hebben af en toe een oppas nodig voor hun huisdier. Hier kom jij dan natuurlijk goed van pas. Je doet iets wat je leuk vindt en de hond zal je aanwezigheid ook zeker waarderen! Je kunt ook echt wel wat verdienen hiermee, aangezien het in de meeste gevallen om een aantal uur achter elkaar gaat.

4.     Verkoop oude spullen

Vaak heb je nog allemaal troep thuis waar jij niets meer in ziet of mee doet, maar waarvan andere mensen nog heel veel plezier kunnen hebben. Denk aan die schoenen die je maar een paar keer aan hebt gehad, die oude fiets die je niet meer gebruikt, al die spelletjes die in de kast liggen maar die je niet meer leuk vindt. Er zijn altijd mensen die dit graag van je overkopen, bijvoorbeeld op Marktplaats of Facebook Marketplace!

5.     Babysitten

Dit is uiteraard niet voor iedereen weggelegd, maar als je kinderen leuk vindt is dit natuurlijk een heel makkelijke manier om (extra) geld te verdienen. Als je speciale vaardigheden bezit of extra werk kunt leveren, zoals opruimen in huis, het kind leren een andere taal te spreken, het kind na activiteiten op halen, enzovoort, kunt je waarschijnlijk een stuk meer dan €10 per uur verdienen.

6.     Klusjes doen

Als je een handig persoon bent, is dit misschien een van de beste manieren om geld te verdienen. Mond-tot-mondreclame is groot als het gaat om het vinden van klanten, maar je kunt je service ook plaatsen op sites als Werkspot, flyers ophangen op prikborden in je stad en op internet plaatsen wat je allemaal kunt doen.

7.     Verkoop/doneer bloed, plasma, eieren, enz.

Ja, deze kunnen allemaal voor een prijs worden verkocht, en je kunt er zeker extra geld mee verdienen. Vrouwen kunnen overal van een paar duizend euro tot 10.000 euro of meer verdienen voor hun eieren, afhankelijk van hun kenmerken.

Eiceldonoren zijn doorgaans jonger dan 30 en gezond. Afrikaanse vrouwen en Aziatisch vrouwen verdienen meestal het meeste geld omdat er een grotere behoefte is aan hun eieren. Dit is echter niet eenvoudig en snel cashen.

Er zijn een aantal doktersbezoeken en het extraheren van de eieren vereist een medische procedure. Voor sperma betaalt de gemiddelde donatie ergens tussen de €50 en €100. Het kan vrij eenvoudig zijn om te doneren, en sommige mannen doneren wel 2-3 keer per week. Dan verdien je dus al gauw een leuk bedrag naast je vaste salaris!

8.     Kijk eens naar je ongebruikte automatische abonnementen

We verspillen veel geld aan zaken als abonnementsdiensten die we niet langer gebruiken. Wanneer ben je voor het laatst naar de sportschool geweest? Lees je de krant iedere dag? Hoeveel loten heb je bij de postcodeloterij, staatsloterij, vriendenloterij etc.? Het is logisch dat je dit niet allemaal hebt bijgehouden, maar het is wél zonde van je geld.

Je realiseert je misschien niet eens dat je voor deze dingen betaalt. Het zou leuk zijn om een assistent te hebben die je bankafschriften en creditcardbewijzen doorzoekt en dit soort dingen uitzoekt. Dat kost echter geld, en je wilt juist zelf meer geld gaan verdienen. Je moet er dus zelf even een uurtje voor gaan zitten en het zal je dan verbazen hoeveel geld je ermee zult besparen.

9.     Airbnb

Geld verdienen met Airbnb heeft de manier veranderd waarop we de dingen die we bezitten, bekijken als we ze even niet gebruiken. Niet iedereen is dapper genoeg om zijn hele huis aan een vreemde te verhuren, maar zelfs het verhuren van de logeerkamer kan een flinke bron van extra inkomsten opleveren. Misschien ontmoet je daarnaast ook nog wel enkele interessante mensen en geniet je er uiteindelijk alleen maar van! Kijk wel goed naar de wet- en regelgeving in jouw gemeente; het is niet overal zomaar toegestaan.

10.  Virtuele/Persoonlijke Assistent

Als virtuele assistent vervul je allerlei taken voor een bedrijf of persoon die online kunnen worden uitgevoerd. Het is een goede optie als je een grotere verscheidenheid aan werk wilt doen zonder hoge toetredingsdrempels. Mogelijke taken zijn planning, klantenondersteuning en administratie. Als je denkt hier goed in te zijn kan dit een leuke manier zijn om extra geld te verdienen!

11.  Etsy Winkeleigenaar

Als je de creativiteit en het vermogen hebt om je eigen producten te maken, is Etsy een geweldige plek om ze te verkopen. Je zou sieraden, kleding, schilderijen of wat dan ook kunnen verkopen; veel mensen zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte items of niet-officiële memorabilia die nergens anders op internet te vinden zijn.

Zolang je de grondstoffen voor een lage prijs kunt verkrijgen en de verzendkosten kunt beperken of doorrekenen, is het mogelijk om een aantrekkelijke winst te maken op de producten die je verkoopt!

12.  Grafisch Designer

Grafisch ontwerpwerk is altijd erg in trek op internet. Of het nu gaat om logo’s, posters of andere afbeeldingen, afbeeldingen zijn een belangrijk onderdeel van het creëren van een merk en een marketingstrategie.

Als je de weg kent in Adobe Creative Cloud of andere professionele software, kun je een stabiel neveninkomen verdienen door grafisch ontwerp voor bedrijven te doen. Zelfs als je niet zo goed bekend bent met professionele grafische ontwerp, kun je nog steeds wat geld verdienen door te leren basic visuals te maken.

13.  Boekhouder/Accountant/Begroting

Als je goed georganiseerd bent en goed met cijfers kunt omgaan, kun je overwegen om als boekhouder te gaan werken. Het is een service die alle bedrijven nodig hebben als het gaat om belastingaangifte, en veel kleine bedrijven of ‘solo-preneurs’ moeten de service uitbesteden.

De meest succesvolle freelance boekhouders zijn diegenen die een geschiedenis in de branche hebben voordat ze freelancen, omdat ze al een klantenbestand hebben opgebouwd, maar als je een professioneel netwerk uit een andere carrière hebt, kun je dat ook gebruiken om te beginnen met administreren.

14.  Fotograaf

De waarde van foto’s is ongekend hoog in de huidige samenleving. Of het nu gaat om een verloving, zwangerschap of huwelijk, veel mensen eisen professionele fotografie om de gelegenheid vast te laten leggen.

Als je over de apparatuur en vaardigheden beschikt om deze service te bieden, kun jezelf pitchen als freelance fotograaf. Wanneer je begint, kunnen klanten van je verwachten dat je je werk gratis aanbiedt, vooral als je ze persoonlijk kent, dus wees bereid om hier tegenin te gaan en dit niet langer gratis aan te bieden. Je kunt tevens een extra inkomstenbron creëren door stockfotografie op platforms hiervoor te verkopen.

15.  Website ontwerper

Veel mensen bieden services in zowel web ontwikkeling als webdesign als pakket aan, maar het is ook mogelijk om ze apart aan te bieden. Als je codeerkennis beperkt is, maar je wel begrijpt wat een website nodig heeft en over goede ontwerpvaardigheden beschikt, kun je nog steeds een webdesigner zijn.

De meeste webdesigners hebben enige technische kennis, maar als je dit liever niet wilt, kun je in plaats daarvan software gebruiken en het zo onder de knie krijgen. Veel bedrijven zijn blij met eenvoudige websites die op deze manier zijn gemaakt, omdat dit de kosten sterk verlaagt.

16.  Voice Over

Elk audioboek, advertentie met een verteller en telefonische begroeting werd verteld ooit ingesproken door een voice-overartiest; dit is een enorme industrie. Als je ooit een compliment hebt gekregen omdat je een leuke of interessante stem hebt, kun je erover nadenken om het eens te proberen.

Je kunt kiezen of je freelancer wilt worden of je diensten wilt verkopen via een website die speciaal is opgezet om voice-overartiesten met klanten te verbinden. Het is natuurlijk ook gewoonweg erg leuk om je eigen stem te horen in een boek, advertentie of telefonische begroeting!

17.  Bloggen

Is er een onderwerp waarover je zeer goed geïnformeerd bent en waarvan je genoeg geniet om er jarenlang elke dag wat over te kunnen schrijven? Als het antwoord op deze vraag ja is, dan is het starten van een blog wellicht iets voor jou.

Het is een langdurend proces om vaste bezoekers en lezers op te bouwen, maar als je dat eenmaal hebt gedaan, is het mogelijk om aanzienlijke bedragen te verdienen. Door te bloggen kun je geld verdienen met advertenties op je blog, door gelinkte links in je artikelen plaatsen, digitale producten te verkopen (zoals online cursussen) of diensten te verkopen (zoals coaching).

18.  Instagram

Als je je Instagram-account kunt laten groeien tot duizenden volgers, is het mogelijk om inkomsten te genereren met je account. Veel merken zoeken naar Instagram-influencers om advertenties voor hun producten te plaatsen; je zou duizenden euro’s kunnen verdienen met een enkele post.

Het is ook mogelijk om geld te verdienen door affiliate-links in je berichten op te nemen. Maar het vertrouwen van je volgers behouden is belangrijk, dus plaats niet te veel advertenties!

19.  Lesgeven

Als je het idee van lesgeven leuk vindt, maar je je liever op een één onderwerp concentreert, kun je in plaats daarvan tutor worden. Hoe beter je academische referenties, hoe hoger het tarief dat je in rekening kunt brengen, maar iedereen met een academische achtergrond kan tutor worden.

Je kunt online bijles geven in verschillende onderwerpen via een videogesprek, met een vergelijkbaar formaat. Ook kun je de nadruk leggen op huiswerkhulp: studenten plaatsen dan vragen waarbij ze hulp nodig hebben en bieden een prijs voor het antwoord, dat varieert afhankelijk van tijd en moeilijkheidsgraad. Alle hulp wordt ingediend via schriftelijke antwoorden.

20.  Uber

Als jij het helemaal niet erg vindt om uren in de auto te zitten en dit misschien zelfs wel leuk vindt, dan kan Uber-chauffer worden naast je reguliere baan erg interessant zijn. Je bent veel onderweg, maar kunt luisteren naar de muziek die je leuk vindt en je leert mogelijk ook nog gezellige mensen kennen.

Als je alleen maar een paar uur per week wilt werken met een flexibel schema, dan is Uber een goede keuze. Je kunt precies kiezen wanneer je wilt werken en hoe vaak je werkt, en als je graag rijdt en met verschillende mensen praat, kan het een leuke baan voor je zijn!

21.  Eten bezorgen

Misschien is het vooruitzicht om vreemden rond te rijden in jouw eigen auto ontmoedigend en eng voor je, maar het afleveren van voedsel klinkt misschien beter beheersbaar. In dat geval kun je je aansluiten bij de grote groep freelancers die eten bezorgen voor populaire restaurants, bijvoorbeeld via Uber Eats, Thuisbezorgd of Deliveroo. Je kunt zelf kiezen of je wilt bezorgen met de fiets, motor of auto, waardoor deze optie breder toegankelijk wordt.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *