2 Manieren om Makkelijk Geld te Verdienen (met Weinig tijd!)

We zitten nog steeds in een crisis. Mensen hebben het financieel moeilijk…

Het vreemde daarbij is dat er nog steeds zo weinig wordt gedaan met het internet om daar je inkomen uit te halen.

Dat is namelijk niet zo moeilijk, al helemaal als jij houd van schrijven en dat ook goed kan… of je vindt het leuk om simpele en korte video’s te maken en te uploaden op youtube.

Met beide is namelijk makkelijk geld te verdienen… en veel ook, zelfs als je weinig technische kennis of tijd hebt.

In dit artikel vertel je ik een manier om een full time inkomen te generen via internet, waarschijnlijk binnen een jaar. Na dat jaar kan je achterover leunen als je wilt, of het nog verder uitbouwen.

De voordelen van de 2 manieren die ik ga bespreken op een rij:

 • Je hoeft geen domein en hosting te kopen.
 • Je hebt geen technische kennis nodig.
 • Je hoeft geen klantenservice te doen.
 • Je hoeft geen product te maken.
 • Je werk is compleet virtueel dus je als je een laptop en internet hebt, is het genoeg. Je kunt dus overal op de wereld zijn.
 • Je hoeft maar 2 uur per dag te werken voor een full-time inkomen. Je houd dus veel tijd over.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Manier #1: makkelijk geld verdienen met schrijven

De eerste manier gaat over artikelen schrijven op het internet. Uiteraard kan je zelf een blog beginnen met een domein en hosting, maar een makkelijkere manier is om je aan te sluiten op een autoriteit site.

Wat bedoel ik met een autoriteit site?

Hiermee bedoel websites als:

 • infonu.nl
 • plazilla.nl
 • leerwiki.nl
 • ekudos.nl

Hoezo zijn dit autoriteit sites? Nou, ze hebben een hoge pagerank en dat betekent dat deze sites veel links hebben.

Als jij kwaliteit content schrijft op deze website rank je al snel in Google want de sites heeft al links dus.

Zoals gezegd zijn kwaliteit content en het aantal en de kwaliteit externe links het belangrijkst om in Google te ranken.

Google rankings signalen

Maar hoe verdien ik nou geld met schrijven?

Als jij op de bovenstaande sites iedere dag een artikel schrijft en je sluit het artikel af met een affiliate link, of er is al automatisch google adsense geplaatst naast je artikel op jou pagina, is het makkelijk geld verdienen.

Lees hier meer over wat precies affiliate marketing inhoudt. Klinkt heel ingewikkeld, maar is eigenlijk heel simpel.

Adsense is een programma van Google waar je geld mee kan verdienen. Je kunt een Adsense blokje naast of in je artikel zetten en bij iedere klik op de advertenties verdien je dan geld. Bij infonu.nl is dat al voor je geregeld, je hoeft het niet eens te installeren. Je verdient daar 50% van de opbrengsten van Adsense.

Waarover moet ik schrijven?

Het doel is dus om bezoekers te krijgen van Google op onderwerpen waar mensen ook echt bereid zijn om geld uit te geven. Kortom, je schrijft over onderwerpen waar je veel kunt verdienen met adsense of affiliate programma’s die hoog converteren en precies op je artikel aansluiten.

Goede voorbeelden zijn de dieet markt en de geld verdienen markt voor affiliate marketing. Voor adsense zijn de meest opleverende onderwerpen lenen, verzekeringen en hypotheken.

Als je geen interesse hebt in die laatste onderwerpen raad ik je aan om wat zoekwoorden in Google te typen die wel gerelateerd zijn aan het onderwerp waarover je wilt schrijven, waarbij je let op het aantal advertenties in de zoekresultaten.

Als het helemaal vol staat met ads, zoals bij het zoekwoord datingsites, accountant etc. weet je dat er veel wordt geconcurreerd en dus ook dat mensen veel geld betalen voor een klik en dus verdien jij ook veel met een klik via Adsense.

LET OP: je verdient bijna altijd het meeste geld als je je artikelen aansluit op een product dat je kunt promoten via affiliate marketing dus kies een site waar affiliate links in je artikelen ook zijn toegestaan zoals plazilla.nl.

Manier #2: makkelijk geld verdienen met youtube

Hoe je niet van schrijven en maak je liever video’s? Geen probleem!

Wist je dat er mensen op deze wereld zijn die meer dan 100.000 dollar per maand verdienen met hun Youtube kanaal?

Ja, het is echt waar. Dit zijn mensen die bijvoorbeeld alles laten zien over de nieuwste trends rond make-up en dat ook opdoen voor de camera om te laten zien hoe het eruit ziet.

Of mensen die fitness oefeningen laten zien in de sportschool, mensen met humoristische video’s etc.

Uiteraard is 100.000 dollar wel een krankzinnig hoog bedrag, maar je snapt dat geld verdienen via youtube dus echt mogelijk is.

Hoe kan ik geld verdienen via youtube?

De formule is vrij simpel.

Stap 1: Open een youtube account.

Stap 2: Kies een onderwerp zoals ik hierboven al heb beschrijven bij het kopje ‘waar ik over moet schrijven’.

Stap 3: Maak de video met je webcam die standaard op een laptop en ipad zit.

Wil je niet met je kop op internet? Maak dan eerst een korte en simpele powerpoint presentatie over het onderwerp en presenteer de video terwijl je met Camtasia je beeldscherm en geluid opneemt.

Stap 4: In het geval van affiliate marketing (wat ik je aanraad) heb je een duidelijke call-to-action nodig aan het einde van de video, waarbij je dus zegt dat mensen onderaan de video moeten klikken omdat je daar iets gaat leren. Ga niet zeggen dat ze op de link moeten klikken en het product moeten kopen. Vertel hun wat het product beloofd en vertel die belofte aan je klant en zeg dan dat ze onderaan de video moeten klikken om meer te ontdekken.

Stap 5: Upload de video in je youtube kanaal en zorg ervoor dat je het zoekwoord waar je op wilt ranken in de titel zet. Uiteraard moet de video ook gaan over het zoekwoord want anders misleid je gebruikers en ga je dus ook niet ranken in Google.

Stap 6: Maak iedere dag een video van zo’n 3 tot 8 minuten met de stappen hierboven.

Na enkele weken zal je al aardig wat views krijgen op de video kanaal en zullen mensen gaan klikken op je affiliate link.

Als je op een gegeven moment meer en meer kliks krijgt, kun je je ook nog aanmelden voor Adsense voor You Tube. Op dat moment worden er ook ads onderaan de video laten zien tijdens het afspelen ervan en verdien je geld als mensen op die ad klikken.

Specifieke video instructies in detail om zelf binnen no time makkelijk geld te verdienen op het internet

Er zijn verschillende methodes om zelf snel en makkelijk geld te verdienen via het internet.

De beste methodes hebben we opgesomd in geld gorilla geheimen.

In dit revolutionaire product leggen wij stap voor stap met video’s uit hoe jij binnen een korte tijd makkelijk geld kunt verdienen via het internet.

Dit is allemaal zonder technische kennis,website, veel moeite of tijd.

Klik direct op de link om meer te weten te komen over dit product:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

5 Reacties op "2 Manieren om Makkelijk Geld te Verdienen (met Weinig tijd!)"

 1. Diantha Booi

  says:

  Hoe werkt het zou je me het kunnen uitleggen ?
  MVG Diantha Booi

 2. MP

  says:

  Ik denk niet dat ik voor het eerst in 2,5 jaar door het lezen van bovenstaande echt geld kan verdienen.. als 'ondernemer' met een bedrijf wat nauwelijks de kosten kan betalen zou ik het heerlijk vinden om weer eens wat geld te verdienen en niet voor 0,0 te werken... maar Alex jij doet het wel goed.. in google n.a.v. mijn zoekopdracht op pagina 1 plaats 1 :)) tja je hebt nu eenmaal winners en losers... je bent een kwartje of je bent het niet... jij bent het wel volgens mij ;)

 3. Nico

  says:

  Ben woonachtig in Amsterdam en verdien sinds kort extra geld met mijn parkeerplek verhuren via Mobypark. Ben in januari begonnen en heb tot nu toe rond 300 extra geld verdiend. Hoef enkel af en toe de deur van de garage open te doen!

 4. dent

  says:

  Crypto Airdrops ;-)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *