Goed Geld verdienen? Computers Geven Talloze mogelijkheden!

Bij GeldGorilla houden we ervan om goed geld te verdienen. Nou kan dat op vele manieren maar voor veel dingen is het toch handig om een pc te hebben. Wat is dan nodig voor het geld verdienen? Computertoegang en de kennis hoe je het geld kunt krijgen. Dat laatste zal ik bespreken in dit artikel. Vandaag komen de volgende onderwerpen aan bod:

Met technische kennis geld verdienen – computers bouwen/repareren

In eerste instantie had je misschien meer gedacht aan de optie om geld te verdienen met de computer als hulpmiddel. Toch wil ik dit ook nog even bespreken aangezien er zeker geld mee te verdienen is. Door computers in elkaar te zetten of reparaties uit te voeren kun je geld krijgen van de opdracht gevers.

Op zich is hier best wat technische kennis voor nodig. Maar ook als je nog niet zo veel van computers an sich weet, is dit een optie. Tegenwoordig is er namelijk op internet een wereld aan instructievideo’s en handleidingen te vinden. Door deze veel te gebruiken en zelf wat te ‘spelen’, kun je het leren.

Het leerproces is redelijk lang en je kunt nog niet direct beginnen met geld verdienen want je moet natuurlijk wel goede service leveren. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je er veel geld mee verdienen. Want je weet zelf ook: iedereen heeft tegenwoordig een computer en er zijn best wel eens problemen mee. Die problemen zijn inkomsten voor jou!

Naast dat je door het werken aan de hardware geld kunt verdienen is het ook mogelijk om geld te verdienen met de software. Dit zijn meer de programma’s die voor de computer worden geschreven. Nu zul je denken dat je hier een ICT opleiding voor nodig hebt maar datr hoeft niet per se zo te zijn.

Veel informatici zijn eerst begonnen door voor zichzelf te prutsen om het zo spelenderwijs te kunnen leren. Het is misschien een andere tijd maar Bill Gates is ook ooit in zijn garage gestart. Dit kun jij ook doen.

Er zijn talloze sites op internet waar je je als freelancer kunt aanbieden als je jezelf iets van ICT hebt geleerd. Je kunt je dan bijvoorbeeld je eerst tegen een laag loon in laten huren om zodra je positieve kritieken hebt een hoger salaris te gaan vragen. Kortom: met computerkennis is best geld te verdienen!

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen op het internet – 2 mogelijkheden

Gelukkig is het ook mogelijk om geld te verdienen met de computer als je iets minder technisch bent aangelegd. Vaak gaat dit dan om geld verdienen op het internet waarbij de computer als het middel dient waarmee je je op het internet begeeft. Theoretisch zouden de methoden beschreven in deze paragraaf ook via tablet, telefoon of tv toegepast kunnen worden.

Omdat het internet een bijna oneindig aantal mogelijkheden heeft, bespreek ik hier om niet te langdradig te worden slechts 2 manieren waarvan ik denk dat er goed geld mee te verdienen is en het de moeite waard is om ze te kennen.

Allereerst is er de mogelijkheid om met schrijven geld te verdienen op het web. Je kunt zelf een weblog maken, dit kan vaak gratis, en dan daar geld halen uit advertentie-inkomsten. Maar het kan ook door bijvoorbeeld teksten te schrijven voor opdrachtgevers. Dit gebeurt dan meestal op freelance basis. Op bijvoorbeeld elance kun je je hier voor aanmelden.

Daar worden behoorlijk veel opdrachten aangeboden. Jij kunt daar dan je cv plaatsen en solliciteren op bepaalde opdrachten. Het gaat om van alles van vertalen tot schrijven van inhoud van een totale website. Het is makkelijk om zonder veel ervaring opdrachten te krijgen en je kunt het doen wanneer jij wilt.

Een tweede manier waarmee op het web goed geld te verdienen valt is met beleggen. Vroeger gebeurde dit allemaal fysiek op de beurs maar nu kan het ook vanachter de pc. Je hoeft er dus geen driedelig pak meer voor te kopen!

De meeste Nederlandse banken bieden de mogelijkheid om te beleggen nu aan. Als je dus een bankrekening hebt, is er verder geen belemmering. Een beetje inzicht in de economie en de staat van de bedrijven is natuurlijk welkom als je gaat beleggen. Maar zelfs dan kan het helaas ook misgaan.

Belangrijk als je gaat beleggen is daarom dat je nooit meer inlegt dan wat je eventueel bereid bent om te verliezen. Zelfs de beste beleggers hebben soms grote verliezen gehad, in enkele gevallen in het begin van hun beleggingscarrière.

Maar als je je hierdoor niet van de kaart laat brengen en er talent voor hebt, zijn er bakken met geld mee te verdienen!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Ben jij iemand  die toch niet zo handig is met computers? Of denk je: ‘geld verdienen? Computeren heeft niet mijn voorkeur!’ Niet getreurd dan want er zijn genoeg andere mogelijkheden om geld te verdienen! Als je daar benieuwd naar bent, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *