Geld Verdienen Met Apps: De Ultieme Inkomstenbron?

Hoewel je vroeger de huistelefoon opgepakt zou hebben als je af wilde spreken met je vrienden, stuur je nu simpelweg een berichtje op WhatsApp. De opkomst van smartphones vergemakkelijkt het onderhouden van sociale contacten, en zorgt er door middel van apps tegelijkertijd voor dat we vanuit onze luie stoel gezamenlijk activiteiten kunnen ondernemen.

Tegenwoordig maakt bijna iedereen dagelijks gebruik van allerlei soorten apps. Er komen steeds meer apps op de markt, die ernaar streven net zo groot te worden als – of groter dan – apps als Facebook en Twitter. Ook jij zou een aardig zakcentje kunnen verdienen met apps. Dit kan op verschillende manieren, waarvan vijf hieronder zullen worden toegelicht.

1. Je eigen app ontwikkelen en verkopen in de appstore

De eerste methode om geld te verdienen met apps, is door zelf een app te ontwikkelen. Erger jij je al een tijd lang aan de gebrekkige functies van WhatsApp, en denk jij dat je zelf een app kunt ontwerpen die het sturen van media en berichten veel gemakkelijker maakt? Zorg er dan voor dat je dit ontwerp verwezenlijkt en creëer zodoende je eigen app.

Vervolgens kun je je app verkopen in de appstore van Windows, Google of Apple. Smartphone gebruikers kunnen dan voor enkele euro´s jouw app downloaden. Hoe meer mensen te spreken zijn over de kwaliteit van de app, hoe meer mensen hem zullen gaan downloaden. En voor jou geldt uiteraard: hoe meer downloads, hoe hoger de winst.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

2. Adverteren in je app

Een andere manier om geld te verdienen met apps, is door advertenties te plaatsen van bedrijven in jouw app. Denk aan de banners van verschillende games onderaan je beeldscherm, als je een nummer aan het downloaden bent via een app. Deze verschijnen in sommige gevallen in veel apps, waardoor de kans dat de advertentie gezien wordt groot is.

Net als bij het verkopen van een app, zijn bij het adverteren in je app de gebruikers van groot belang. Hoe meer mensen je app gebruiken, hoe vaker de advertentie gezien wordt. Je wordt betaald per klik of per weergave, en het maakt dus niet uit of de gebruikers ook werkelijk iets kopen of invullen. Jij hoeft alleen te zorgen dat je app vaak gedownload wordt.

3. App maken in opdracht van een bedrijf

Zoals besproken bij de eerste methode voor het verdienen van geld met apps, kun je zelf een app ontwikkelen, en deze vervolgens verkopen in een appstore. Echter kun je ook een app ontwikkelen in opdracht van een bedrijf dat of een organisatie die daar zelf geen tijd voor of mogelijkheid tot heeft. In dat geval wordt jij dus betaald om een app te ontwerpen.

In een app die je maakt in opdracht van een bedrijf of organisatie, verwerk jij bijvoorbeeld alle producten en diensten die het bedrijf levert. Dergelijke opdrachtgevers willen graag een zo groot mogelijk publiek bereiken. Om dit te voor elkaar te krijgen, moeten zij overstappen op andere reclamemethoden. En dat is waar ze jou voor zullen inschakelen.

4. Aanbiedingen doen in je app

Heb je wel eens een game gespeeld waarbij je op een gegeven moment nieuwe levens nodig had, en je deze vervolgens kon kopen in de app zelf? Je hoefde dan enkel wat bankgegevens door te geven en voilà: je kunt weer gerust verder spelen. Dit verkopen van uitbreidingen voor de app is een erg handige manier voor het verdienen van geld met apps.

Het aanbieden van extra functies in je app is in essentie een zeer listige, maar efficiënte methode om geld te verdienen met apps. Gebruikers downloaden de app gratis, maar leren tijdens het gebruik dat ze in moeten te gaan op de aangeboden extensies om verder te kunnen. Indien je app in de smaak valt, zal je dus veel geld verdienen met de uitbreidingen.

5. Investeerders zoeken

Als je eenmaal een idee hebt voor een nieuwe app, zal je je misschien realiseren dat het omzetten van jouw idee tot een werkelijke app toch erg duur is. In dit geval is het handig om op zoek te gaan naar investeerders, die voor de ontwikkeling van jouw app kunnen betalen. Zo zal jij zelf minder kosten maken, en wordt de kans dat jij geld verdient met je app veel groter.

Je moet er hierbij wel rekening mee houden dat je duidelijk moet kunnen aantonen waarom je app een succes zal worden. Denk aan het doen van voorinvesteringen en het tonen van de resultaten. Je potentiële sponsoren zullen eerst een concreet prototype willen zien van je app, zodat zij vervolgens kunnen beslissen of het ontwikkelen van je app wel echt hun geld waard is.

Is geld verdienen met apps wel echt zo winstgevend?

Wat je niet moet vergeten bij het verkopen van je app in de appstore, of het hebben van een sponsor die de ontwikkeling van jouw app vergoedt, is het feit dat je altijd delen van jouw winst zal moeten afstaan aan de appstore en je investeerder. Bovendien moet je rekening houden met de mogelijkheid dat je app niet veel gedownload zal worden.

Sommige apps beginnen als een gigantisch succesverhaal, maar blijken al snel een flop. Doordat er steeds nieuwe apps ontwikkeld worden en interesses steeds verplaatsen, is het ontwikkelen van een eigen app erg risicovol. Je zult dus uiteindelijk mogelijk veel minder geld verdienen met je app dan je in eerste instantie voor ogen had.

Kortom, hoewel geld verdienen met apps op het eerst gezicht een erg makkelijke methode lijkt, valt dit in de praktijk vaak nog vies tegen. Je zult van tevoren voor jezelf een afweging moeten maken tussen de mogelijke kosten en baten als je van plan bent geld te gaan verdienen met apps. Voor je het weet heb je meer verlies gedraaid dan winst.

Een andere manier om geld te verdienen

Een veel makkelijkere manier om geld te verdienen vanuit je luie stoel, is door middel van het Geld Gorilla Geheimen programma. Hiervoor hoef je geen specifieke kennis te hebben van het ontwikkelen van apps. Sterker nog, je hebt helemaal geen technische kennis nodig!

In dit stap-voor-stap instructieprogramma kun je alles ontdekken over hoe je online geld verdient. Je zult kunnen werken waar en wanneer je maar wilt, zonder website of startkapitaal. Je zult een bedrag van minimaal €2950,- per maand gaan verdienen. Zonder veel tijd en moeite te investeren, zal jij vanuit huis een volledig inkomen generen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

3 Reacties op "Geld Verdienen Met Apps: De Ultieme Inkomstenbron?"

 1. Mike

  says:

  En appartementen maken

 2. Kaoutar

  says:

  Ik wil graag een app maken voor mensen wie problemen hebben om kleren te kiezen in de winkel dus dan wil ik dat hun eerst een foto maken van hun eigen erna kleding wat hun zien in de winkel en dat de app het hun laat aan doen dat hun zelf kunnen zien of dat staat of niet zonder in de de pas kamer te gaan om te kijken vriendelijk groet

 3. Yasin

  says:

  Ik wil heel veel geld verdienen omdat me vader naar mij trots kan worden

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *