Geld Verdienen met Dropshipping

Dropshipping is een term die de dag veel gebruikt wordt in de e-commerce wereld.

Het is een manier van werken waarmee je binnen je webwinkel producten verkoopt zonder hier effectief een voorraad van te hebben.

Aan de hand van dropshipping kan je dus perfect geld verdienen zonder een investering te maken

Waarom dropshipping ?

De voornaamste reden waarom dropshipping zo interessant is, is zoals hierboven reeds gezegd, dat men geen voorraad hoeft te nemen. Echter is het ook wel zo dat het nog tal van voordelen heeft.

 • Je hoeft de pakketten zelf niet te verzenden
 • Je hoeft de pakketten zelf niet in te pakken
 • Je dropshipper is in 95 % verzekerd tegen eventuele schade
 • Je kan je assortiment enorm uitbreiden in je webwinkel zonder enige investering

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Hoe werkt dropshipping ?

Als eerste heb je een dropshipleverancier nodig, of kortweg een dropshipper. Dit is een bedrijf die voor jouw de producten gaat stockeren, verpakken en verzenden.

Je klanten bestellen op jouw website, jij bepaald een verkoopsprijs, je geeft de order in bij je leverancier, zij verzenden dit en jij wordt gefactureerd met de aankoopsprijs.

In principe hoef je dan enkel nog maar je administratie op orde te houden en kijken of alles soepel verloopt met de verzending.

Hoe vind ik een dropshipper ?

Dergelijke leveranciers zijn niet al te moeilijke te vinden als je even in Google een zoekopdracht plaatst naar dropshipping, dan krijg je al een hele reeks resultaten. Er zijn zelfs tal van websites die dit voor jouw in een excel hebben maar hier zal je dan voor moeten betalen.

Bij het zoeken van een dropshipper zijn er toch nog wel een heel deel aspecten die je in gedachte moet houden. Als je reeds een goede partij gevonden hebt kan je deze best even analyseren. Het is enorm belangrijk om te weten wat je van elkaar mag verwachten.

Een dropshipper die een actuele voorraad bijhoudt in van levensbelang, klanten appreciëren het namelijk niet dat ze weken op hun bestelling moeten wachten. Het is namelijk niet de bedoeling dat je constant producten moeten gaan deactiveren en bestellingen annuleren.

Een dropshipper die een vaste verkoopprijs aanbied is naar mijn mening het beste, zo ga je een eerlijke concurrentiestrijd aan en zal je de producten niet onder hun waarde verkopen en zal dit overal in elke webwinkel hetzelfde zijn.

Is er genoeg achterliggende informatie ?

Wat ik zelf nog een belangrijk punt vind is het feit of men genoeg informatie aanbied. Ik denk hier voornamelijk aan productomschrijvingen, foto’s in hoge resolutie, technische fiches, eventuele datafeeds voor het inladen van de producten, …

Voorraad vs dropshipping ?

Via dropshipping zal men altijd minder winst maken dan te werken met een actuele voorraad, echter is hier dan weer de investering voor nodig. Als je webwinkel reeds goed loopt, zou ik toch aanraden om te werken met een kleine voorraad, vooral de best lopende producten waar je aardig wat van verkoopt. Je zal tenslotte altijd meer marge krijgen als je producten in stock neemt dan dat je ze per stuk moet verzenden.

In vele situaties biedt de leverancier een staffelkorting aan voor grotere volumes. Het is dan ook van uiterst belang om de balans te zoeken tussen voorraad en dropshipping.

Als allerlaatste wil ik nog enkele gegevens meegeven waar je op moet letten als je gaat samenwerken met een dropshipper.

 • Hoe kan ik betalen ? Paypal, Bankoverschrijving, op rekening, visa, …
 • Heeft het bedrijf gunstig verleden of is het nog maar net begonnen ?
 • Zijn het reële levertijden ?
 • Bieden ze nog extra services aan ?

Wil je geld verdienen zonder investering dan is werken met dropshipping een activiteit die je zeker wil gaan doen.

Toekomst gericht gaan er over dit topic nog enkele artikels verschijnen die zeker de moeite zullen zijn om te lezen.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Geld Verdienen met Dropshipping"

 1. Alvan trading

  says:

  Dropshipping is een mooie mogelijkheid om een business op te bouwen.
  Maar dropshipping is een vak apart en niet een simpele formule waardoor je snel heel veel geld verdiend.

  Als je wil gaan dropshippen laat u dan goed begeleiden of doe een goed onderzoek naar wat u gaat verkopen en met welke dropshipper

  Alvan Trading

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *