Geld verdienen met Twitter op 3 Manieren! Word Snel Rijk!

Kun je geld verdienen met Twitter? Ja, dat kan!

Het was de vraag die ik een half jaar geleden kreeg van een familielid. Jij kent het ook wel; je oom is 50 jaar geworden en je zit met zijn allen in een rondvormige kring door de woonkamer.

Nadat ik een half uur geluisterd had naar de dronken oom – niet de jarige oom – ging ik maar eens in gesprek met een verre neef die aan de andere kant zit. In het gesprek besprak ik mijn dagelijkse activiteiten als blogger en internet marketeer.

Ik vertelde over Facebook, affiliate marketing en YouTube en kreeg al snel de bovenstaande vraag over Twitter.

Zo verdien ik geld op het internet

Ik ben nooit begonnen met Twitter. Geld verdienen met Twitter trok mij namelijk niet. Ik heb een natuurlijk interesse in Facebook en YouTube. Toen ik mij een aantal jaar geleden ging verdiepen in de wereld van het online geld, besloot ik deze interesse uit te bouwen.

Het bleek mijn formule voor succes. Ik verkoop producten van andere producenten tegen hoge commissies – soms wel 90% – via een affiliate programma.

Ik gebruik het Nederlandse bedrijf PayPro. In eerste instantie lijkt dit verhaal niet aan te sluiten op geld verdienen met Twitter. Het sluit echter wel aan. Ik kom daar zo op terug.

Ik wil jou eerst vertellen over mijn verre neef.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Zo begin jij met geld verdienen met Twitter

De verre neef stelde de vraag namelijk met voorbedachten rade. Hij had al een aantal jaar een succesvol Twitteraccount op het gebied van paarden.

Het was een rare confessie, maar mijn neef is blogger en Twitteraar als ‘supporting’ vriend van zijn paardenvriendin. Door die hobby, bouwde hij een blog met bijna 5000 paardenmeiden.

5000 meiden die al zijn tweets bekijken, becommentariëren en retweeten. Hij startte het als hobby en wilde graag geld verdienen met Twitter.

Hij klopte aan bij de juiste persoon.

3 manieren op geld te verdienen met Twitter

In een monoloog van 10 minuten legde ik hem uit op welke 3 manieren hij geld kon gaan verdienen met zijn Tweets.

Ik zal het verhaal voor jou inkorten tot een korte opsomming:

  1. Promotie voor een eigen product of bedrijf
  2. Gesponsorde tweets via jouw account versturen
  3. Links doorsturen via een affiliate programma

1. Promotie voor een eigen product of bedrijf Van de 3 manieren, raad ik de promotie voor een eigen product, bedrijf of website af. Tenzij je al de moeite hebt gedaan om een eigen product te maken of een eigen bedrijf te starten. Het is veel moeite en veel risico.

Wil je het toch doen, dan moet je zorgen voor een product dat aansluit bij je account. Het is niet effectief om een doelgroep bestaande uit paardenliefhebbers op te zadelen met reclame voor een slager.

2. Gesponsorde tweets via jouw account versturen Dit geldt natuurlijk ook voor de andere 2 manieren waarop jij geld kunt verdienen met Twitter. Gesponsorde Tweets zijn een simpelere manier. Je moet echter wel eerst bedrijven vinden, die jouw account willen gebruiken voor de promotie.

3. Links doorsturen via een affiliate programma De derde optie is mijn favoriet. Ik gebruik het voor Facebook en YouTube. Ik kies via PayPro een interessant affiliate programma uit en ga het promoten. Kies voor producten die je aanspreken en die passen bij jouw account op Twitter.

Mijn neef verdient op het moment elke dag minstens 100 euro door mensen vanaf zijn account te verwijzen naar zijn de verkooppagina van bedrijf dat zadels verkoopt.

Deze strategie heb ik gevonden via het videoprogramma ‘Geld Gorilla Geheimen’. Twee experts delen alle succesvolle strategiën om geld te verdienen via het internet in dit videoprogramma.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen – bijvoorbeeld via Twitter – met je vrienden.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *