Geld Verdienen Op Marktplaats? Zo Werkt Dat!

Marktplaats is zoals ze zelf zeggen dé plek om nieuwe en tweedehands spullen te verkopen en te verkopen. Er komen namelijk dagelijks meer dan een miljoen mensen op de site om dingen te kopen of verkopen.

Natuurlijk verdient marktplaats hier aan, maar ook de gewone burger kan geld verdienen op marktplaats. In dit artikel geef ik een aantal tips waarmee jij je opbrengsten kunt verhogen. Want zoals gezegd: ook jij kunt geld verdienen op Marktplaats!

Beginnen met geld verdienen op marktplaats – hoe werkt het precies?

Op marktplaats worden zogezegd producten gekocht en verkocht. Dit kunnen tweedehands of nieuwe producten zijn van auto’s tot gezelschapsspelletjes. Het plaatsen van een advertentie op marktplaats is vrij makkelijk. Je hoeft alleen een account op de website te maken en dan wijzen de stappen voor zich. Een kind kan de was doen.

Voor de meeste advertenties hoef je niks te betalen. Je kunt het dan mogelijk maken voor de kopers om contact met je op te nemen via email of telefoon. Zo kunnen ze bieden op jouw advertenties. Dit zal gedeeltelijk gebaseerd zijn op jouw vraagprijs, maar ligt er vaak onder.

Voor sommige categorieën moet je echter geld betalen. Deze tarieven vind je hier. Ook het vermelden van een website in een gratis advertentie kost 9 euro extra.

Om geld te verdienen op marktplaats is het erg belangrijk dat je advertentie opvalt. Er zijn verschillende manieren die je hiervoor kunt toepassen. De belangrijkste zijn in de volgende paragraaf te vinden.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Val op! Hoe zorg ik dat mensen mijn marktplaats advertentie bekijken?

Een van de belangrijkste dingen is dat je een goede omschrijving geeft van wat je wilt verkopen. Als je een billy-kast (type kast van IKEA) wilt verkopen, zet dan ook het woord billy specifiek in de tekst. Als mensen op billy zoeken, zullen ze namelijk ook jouw advertentie vinden.

Verder is het goed om een paar foto’s van het product bij de advertentie te plaatsen. Je kan namelijk instellen bij het zoeken, dat je geen advertenties zonder foto wilt zien. Als je dan geen foto’s hebt gemaakt, ziet men jouw advertentie niet tussen de resultaten.

In datzelfde kader is het ook het beste om je vraagprijs in te stellen op bijvoorbeeld ‘nader overeen te komen’. Zo valt je advertentie altijd binnen de prijzen waarop gezocht wordt. Nu heb je veel kans dat je advertentie gevonden wordt, want Marktplaats heeft maar liefst 1,3 miljoen bezoekers per dag.

Nu je advertentie bezocht is, wil je dat de mensen blijven hangen en het liefst zelfs gaan bieden. Erg belangrijk hierbij is dat er correcte spelling en grammatica gebruikt wordt. Als je hier niet zo goed in bent, dan kun je je advertenties misschien beter door iemand anders laten schrijven.

Alle relevante informatie moet in het artikel vermeld worden. Om niet een grote onleesbare lap tekst te krijgen, is het soms zinvol om witregels en opsommingstekens te gebruiken. Vervolgens draagt ook het goed en snel communiceren met eventuele kopers bij aan de kans op een succesvolle verkoop.

Mocht je met je advertentie toch te weinig zichtbaar zijn tussen de vele advertenties, dan kun je altijd nog betalen voor je advertentie. Hiervoor zijn 2 opties: de topadvertentie en de dagtopper.

De topadvertentie is gedurende een week boven de andere advertenties te zien en wordt zo 3 keer vaker gezien elke dag. De dagtopper staat de eerste 24 uur boven de gratis advertenties en wordt die dag 6 keer vaker gezien.

Geld verdienen op marktplaats met een bedrijf

Niet alleen voor een particulier is Marktplaats een interessante mogelijkheid, ook voor een bedrijf kan het een nuttig hulpmiddel zijn. Zo kun je een advertentie plaatsen met in de tekst een aantal producten die je aanbiedt.

Bij alle zoekopdrachten op deze producten komt jouw advertentie op deze manier naar boven. Er zijn wellicht wel wat kosten aan verbonden want als je een link plaatst naar je bedrijf, dan kost dit per keer 9 euro.

Maar toch is het wellicht een goede manier om de naamsbekendheid  van je bedrijf te vergroten en om mensen naar je bedrijf te lokken. Je kunt of een advertentie plaatsen in de krant, of een advertentie plaatsen op marktplaats. Met een topadvertentie sta je voor minder dan 25 euro al een week bovenaan. Voor hetzelfde geld is zoveel exposure in de krant niet mogelijk!

Verdien structureel €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Geld verdienen op marktplaats is natuurlijk maar een manier om geld te verdienen. Als je niet al je geld op een paard wilt zetten en meer opties open wilt houden, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

Met dit programma leer je namelijk hoe je structureel €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of computer! Dus twijfel niet, schaf het programma aan en ga ook structureel geld verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *