Geld Verdienen Via Je PC: Hoe Doe Je Dat?

Vanuit jouw veel te comfortabele positie in je bed kan je het gedrup van de regen buiten al horen. Je slaakt een diepe zucht – typisch Nederland – en draait je nog eens om. Echt niet dat jij vandaag die stortbui gaat trotseren. Je brengt de dag veel liever binnen door. En waarom ook niet? Je hebt je laptop binnen handbereik staan, en daarmee de wereld. Alleen eh… dat geld komt er niet zomaar?

Maar wat als er nou een mogelijkheid was om thuis geld te verdienen… nota bene vanuit je bed? Het antwoord vindt je in de vorm van je laptop. Je kunt inderdaad de hele wereld bereiken vanuit dat ene kleine apparaatje, en dus ook potentiële werkgevers en klanten. Dan rest nog wel de vraag hoe je het precies klaarspeelt om geld te verdienen via je PC. Deze zal beantwoord worden in dit artikel!

Waarom je online geld moet gaan verdienen

Oké, misschien loopt het uit op een hoop tijdverspilling. Maar wie weet is het voor jou juist gigantisch winstgevend om online inkomsten te gaan genereren. In ieder geval zal online geld verdienen jou een hoop voordelen opleveren – in tegenstelling tot offline geld verdienen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Voordeel #1: Je kunt vanuit je luie stoel geld verdienen

geld-verdienen-pc1Dit is uiteraard het meest voor de hand liggende voordeel van online (en thuis) geld verdienen. Zet je er overigens wel schrap voor dat je mogelijk niet (direct) een aanzienlijk bedrag op je rekening zult zien binnenstromen. Over het algemeen verdienen mensen namelijk vooral een extra inkomen aan online geld verdienen. Dus wel bovenop hun primaire inkomen.

Toch is online geld verdienen zeker een goede optie als je een extra zakcentje hoopt te verdienen. Iedereen kan er namelijk aan meedoen; er zijn genoeg activiteiten op het internet te vinden. Vaak is er een gelijke positie voor alle deelnemers, en zolang jij maar blijft bijdragen, kan je er geld aan verdienen. Kijk alleen niet gek op als een ander meer verdient, maar wees blij dát jij iets verdient.

Voordeel #2: Verbreed je horizon

Offline geld verdienen is alweer iets van het verleden.

De toekomst bevindt zich online.

Voor velen blijft online geld verdienen echter wel een vreemd concept. Maar dan juist is het interessant om je erin te verdiepen. Je kunt zoveel meer kennis vergaren en je inkomsten vergroten als je je meer bezighoudt met het uitzoeken van alle mogelijkheden van dit nieuwe, spannende werkveld.

Voordeel #3: Het is een vorm van entertainment

Veel mensen zien geld verdienen als een last, een verplichting. Wees daarom slim en zorg ervoor dat je de manier waarop jij geld verdient interessant en aantrekkelijk houdt. Dit kan je doen door online geld te gaan verdienen. De activiteit zelf kan namelijk erg ontspannend en vermakelijk zijn.

geld-verdienen-pc2

Sommigen vergelijken het zelfs met het scrollen door YouTube-video’s of het lezen van artikelen. Sterker, aan bijna alles wat je toch al doet op het internet kan je geld verdienen: berichten plaatsen op fora, video’s uploaden, artikelen schrijven, zoeken, bestanden delen, etc. Dus als je hier geld mee kunt verdienen, wat weerhoudt je er dan nog van om het eens te proberen?

Voordeel #4: Je werkt tegelijkertijd aan jezelf

Je weet wat ze zeggen; Rome was ook niet in één dag gebouwd. Hetzelfde geldt voor online geld verdienen. Het geld zal echt niet per direct binnen komen rollen. Het vergt inzet, geduld en uithoudingsvermogen. Zo moet je je er wel iedere dag mee bezig houden, en beetje bij beetje opsparen.

Daarnaast wordt je ook veerkrachtiger – en hopelijk waakzamer – door online geld te gaan verdienen. Het internet is namelijk gevuld met oplichters en spam. Maar juist door deze te ervaren, zal je er veerkrachtiger door worden, en meer inzicht krijgen in de online zakenwereld.

Bovendien train je jouw manier van denken; je moet creatief kunnen denken om online geld te kunnen verdienen. Je wordt gestimuleerd om met unieke ideeën te komen en deze om te zetten in acties. Jouw ideeën kunnen uiteindelijk een hele hoop opleveren.

Voordeel #5: Je werkt aan je Engels

Het internet is wereldwijd, en dus is het ook niet zo gek dat de meeste te vinden informatie in een taal te vinden is die de meerderheid begrijpt – Engels.

Sterker nog: 80% van de inhoud die op het internet te vinden is, is in het Engels.

Jij kunt hier ook een slaatje uit slaan door actief te participeren op het internet en tegelijkertijd je Engels te verbeteren.

Voordeel #6: Je zult het gevoel ervaren dat je echt iets bereikt hebt

geld-verdienen-pc3Online geld verdienen kan in een bepaalde zin erg verslavend werken. Heb je namelijk je eerste verdienste binnengesleept, zal je al snel meer willen verdienen. Je kunt dit doel bereiken als je je aangemoedigd voelt. En zeker omdat het niet per direct erg gemakkelijk is om online geld te verdienen, zal je je zeker erg aangemoedigd voelen als jij hier wel in slaagt.

Voordeel #7: Het is een nuttige tijdsbesteding

De vrije tijd waarin je eerst maar een beetje uit je neus zat te eten, investeer je nu in iets nuttigs: geld verdienen. Online geld verdienen betekent dat je goed gebruikt maakt van jouw vrije tijd – geen minuut wordt verspild zolang jij hier nuttig gebruik van maakt.

Gebruik deze tijd ook om je kennis te laten groeien over online marketing. Zo kan je jouw online business doen groeien – en meer geld verdienen. En je hoeft hier echt niet fulltime voor te werken. ‘Slechts’ 2-4 per dag kan al voldoende zijn om je rekeningen te kunnen betalen met jouw online inkomsten.

7 manieren om geld te verdienen via je pc

Genoeg reden dus om snel achter je computer of laptop te kruipen om jouw inkomsten online te gaan genereren. Alleen, hoe doe je dat precies? Hieronder vindt je een aantal suggesties voor jouw online (bij)baan:

Manier #1: Ga bloggen

geld-verdienen-pc4Oké, deze optie is uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Om blogger te worden, moet je uiteraard wel over enige schrijfvaardigheden – en geduld! – beschikken. Maar heb je dit, dan heb je geluk, want bloggen is de beste manier om online geld te verdienen. Beter nog, je kunt je gewoon gratis aanmelden en gratis blogposts plaatsen, dus kosten maak je vrijwel niet.

Je moet er daarbij voor zorgen dat je om de zoveel tijd een blogpost schrijft. Hierbij moet je denken aan hoe je jouw post kan laten opvallen in de zoekmachine, hoe je jouw blog promoot, hoe jouw blog eruitziet, hoe je genoeg lezers kunt trekken, en hoe je jouw blog kunt ‘monetariseren’ – met andere woorden, hoe je er geld aan kunt verdienen. Mogelijkheden zijn:

  • Google AdSense
  • Affiliate marketing
  • Chitika
  • Infolinks

Manier #2: Word YouTuber

Je bent vast al bekend met de vele vlogs waar YouTube vol mee staat. Van historische vlogs, tot hilarisch vlogs, tot vlogs die jou iets trachten bij te leren (tutorials) – voor bijna iedereen is er wel iets interessants te vinden. En wat voor jou interessant is: wanneer je eenmaal een aanzienlijk aantal volgers hebt weten te veroveren, kan je een leuk bedrag overhouden aan vloggen.

Een keerzijde: je moet natuurlijk wel over de juiste skills bezitten om een aantrekkelijk filmpje in elkaar te zetten. Heb jij die niet, dan is YouTuber worden hoogstwaarschijnlijk geen geschikte optie voor jou. Maar heb jij deze wel, schroom dan niet om je aan te melden bij YouTube en aan de slag te gaan als ware YouTuber / influencer. Lees hier meer over aan de slag gaan als vlogger.

Manier #3: Word een virtuele assistent

geld-verdienen-pc5De kans is groter dat jij nogal een leek bent op het internet, en dat de meeste computertermen bij jou het ene oor in gaan en het andere oor weer uit. Geen probleem! Dat betekent zeker niet dat jij niet geschikt bent voor online werk. Zolang jij namelijk wel gewoon prima onderzoek kunt doen op het internet of om gegevens in te voeren.

In dat geval is werk als een virtuele assistent misschien wel iets voor jou. Dit werk is juist zo populair, omdat iedereen met gelimiteerde internetvaardigheden het kan doen. Als virtuele assistent kan je worden aangenomen door iedereen op het internet om simpele taken uit te voeren, zoals het aanpassen van een Excelbestand, een tekst nalezen, iets op te zoeken, een mailbox ‘op te ruimen’, etc.

Manier #4: Word programmeur

Heb jij echter wel verstand van computers, en met name programmeren, dan vindt je online al snel werk. Zeker als jij verstand hebt van onder andere C++, Java, NET en/of PHP. Meld je aan als freelancer, en je zal al snel aan de slag kunnen – en een redelijk inkomen binnenslepen.

Manier #5: Word freelance (tekst)schrijver

Het internet biedt vele kansen voor mensen die een aardig stukje weg kunnen typen. En daar hoef je echt geen ervaren journalist voor te zijn – hoewel dit in sommige gevallen zeker helpt. Afhankelijk van het niveau waarop jij schrijft, kan je een geschikt medium uitzoeken voor jou.

Zodra je jouw eerste opdracht hebt afgerond, kan je beginnen met het opbouwen van jouw profiel als tekstschrijver. Bouw een portfolio op waar potentiële opdrachtgevers van zullen smullen! Voor je het weet, komen de opdrachten binnenstromen.

Je kunt beginnen met een blog, en daarop jouw diensten adverteren. Jouw blog toont dan direct wat jij in huis hebt, en zo kunnen opdrachtgevers gemakkelijk bepalen of ze jou wel of niet willen inhuren. En als je echt bakken talent in huis hebt, zou je zelfs voor kranten en/of tijdschriften kunnen gaan schrijven!

Voor grote kranten zijn freelanceschrijvers namelijk een echte win – veel goedkoper dan schrijvers in dienst nemen.

Manier #6: Vul enquêtes in

geld-verdienen-pc6Niets wordt meer gewaardeerd door marketers en adverteerders dan iemand die niet bang is om een oprechte mening te delen. Dit is precies de reden dat je vaak betaald wordt voor het invullen van een enquête.

Helaas is deze optie vooral bedoeld als een bezigheid waarmee je een beetje extra geld verdient; je zult er geen dikke portemonnee aan over houden.

Ook kunnen er nog andere addertjes onder het gras zitten. Zo zou je ook uitbetaald kunnen worden in een cadeaubon, of in een munteenheid die enkel uit te besteden is op het platform van de organisatie van wie jij de enquête afneemt. Een beetje een zure beloning eigenlijk.

Let er overigens wel op dat je waarschijnlijk meer enquêtes opgestuurd zult krijgen om in te vullen als je binnen een categorie valt die minder gepresenteerd wordt. Zo krijg je als 50-jarige vrouw waarschijnlijk meer toegestuurd dan een 30-jarige man. Neem dit feit dus mee in je overweging om wel of niet geld te gaan verdienen aan het invullen van enquêtes.

Manier #7: Ga aan de slag als vertaler

Alles wordt steeds globaler, en dit vergt een behoefte aan communicatie in meerdere talen. Ben jij iemand die meerdere talen spreekt, dan is dit fantastisch nieuws! Jij hebt dan namelijk een hoop opties qua online werk. En hierbij geldt: hoe meer vraag naar een vertaler van een bepaalde taal, hoe meer geld die vertaler verdient.

Mensen die werken als online vertaler nemen vanuit een ‘virtueel kantoor’ (meestal gewoon via Skype) deel aan live gesprekken en vertalen documenten en opnames. Er is voornamelijk behoefte aan Spaans, gevolgd door Japans, Koreaans, Chinees en Frans. De deadlines zijn wel erg star, maar je kunt natuurlijk altijd werk afwijzen. Daarnaast ben je vrij om te kiezen of overdag of ’s nachts werkt.

Online geld verdienen: een goed idee?

Er is een flinke lijst aan voordelen verbonden aan online geld verdienen. Zo heb je veel vrijheid om je werktijden en werkplek uit te zoeken. Daarnaast is er een flink scala aan online baantjes waar jij uit kunt kiezen; er zit vast wel werk tussen dat geschikt is voor jou. Klinkt als een droombaantje toch?

Als jij het financieel aankunt om het werk als enkel een bijbaantje te zien – of een flinke gok wilt wagen en er je primaire inkomen van wilt genereren. Maar over het algemeen is geld verdienen via je pc relatief weinig winstgevend. Het is dus zeker een nuttige tijdsbesteding, maar enkel als jij tijd over hebt. Niet als jij die tijd beter kunt besteden aan het zoeken van een offline baan, met een vast inkomen.

geld-verdienen-pc7.jpg

Dat betekent niet dat je het internet niet kunt gebruiken als manier om een offline baantje te zoeken. Velen gingen je voor.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *