Thuis Geld Verdienen? 14 Makkelijke & Flexibele Manieren!

Of je nu een drukke moeder bent, een vader die voor de kinderen zorgt, een student bent of gewoon wat extra geld wilt verdienen – met wat extra werk kun je geld verdienen vanuit huis!

Een snelle zoekopdracht op internet kan veel werk laten zien waarmee je thuis geld kunt verdienen, maar brengt ook veel thuisfraude aan het licht. Zo brengen sommige sites je vooraf kosten in rekening en lokken ze je ertoe om met hen samen te werken, terwijl ze je eigenlijk bedriegen.

Wat je wilt vinden is natuurlijk legitiem werk in thuisbanen waar oplichterij geen deel van uitmaakt. Wij hebben honderden manieren onderzocht om thuis geld te verdienen en geven je hier de 14 meest legitieme en makkelijke manieren om thuis geld te verdienen.

Sommigen zullen je maar een paar euro per maand opleveren, maar anderen kunnen krachtige geldschieters zijn, afhankelijk van de tijd die je erin investeert. Lees verder om meer te weten te komen over enkele van deze manieren om thuis geld te verdienen. Misschien ontdek je zelfs iets waar je nog nooit van hebt gehoord!

14 Makkelijke & Flexibele Manieren om Thuis Geld te Verdienen

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

1.     Enquêtes

Beantwoord eenvoudig online enquêtes of producttests en verdien geld vanuit huis. Je kunt gemakkelijk een extra €250 per maand verdienen terwijl je TV kijkt.

Bekijk hieronder enkele betaalde enquête-websites. Op al deze websites verdien je niet alleen wat extra geld, maar word je in sommige gevallen ook beloond met cadeaubonnen, prijstrekkingen, gratis producten, etc. Al deze sites zijn gratis te registreren en gebruiken. Let op: als een enquêtesite je vraagt om zelf iets te betalen, is dit waarschijnlijk oplichting!

2.     Filmvoorbeelden, YouTube en andere video’s

Bekijk je graag video’s in je vrije tijd? Nu kun je betaald worden voor het bekijken van video’s, waaronder filmvoorbeelden, nieuws, video’s van beroemdheden en allerlei andere video’s. Je kunt van je hobby dus je baan maken en er thuis geld mee verdienen!

Sites zoals Swagbucks vragen je om bepaalde video’s te bekijken en ze leuk te vinden. Je moet een bepaald aantal minuten kijken; dit word je van tevoren verteld. Je zou meer dan € 200 per maand kunnen verdienen (inkomsten variëren uiteraard).

Je verdient Swagbucks voor het kijken (punten die kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen of Paypal). Je kunt al € 5 verdienen door je enkel te registreren! Een makkelijke en leuke manier dus om thuis geld te verdienen.

3.     Websites testen

Heb je ooit een website bezocht en dacht je na over hoe slecht of hoe geweldig deze wel niet was? Je kunt ook betaald krijgen om deze gedachtes te delen. Open een website, klik rond en wordt betaald voor jouw input. Nieuwe of bijgewerkte website-eigenaren compenseren je namelijk om hun sites te testen!

Met Usability Testing kun je bijvoorbeeld bijna €10 tot €15 verdienen voor slechts 20 minuten van jouw tijd. Dit is hoe het werkt: UserTesting betaalt je om websites of apps te bezoeken, een reeks taken uit te voeren en je gedachten vast te leggen terwijl je ze uitvoert.

Terwijl je een website bezoekt, wordt je scherm opgenomen, evenals je stem. Klanten zijn bijvoorbeeld Apple, Microsoft, Adobe en andere Fortune 500-bedrijven. Op deze site kun je je aanmelden om dergelijke tests uit te voeren: https://www.usersense.nl/werken-als-usability-tester

4.     Word een virtuele assistent.

Een eenvoudige manier om thuis geld te verdienen is om anderen te helpen bij het uitvoeren van taken als virtuele assistent. Als je zeer georganiseerd bent en je tijd goed kunt beheren, dan is een virtueel assistent (ook wel VA) worden een laagdrempelige ingang in de digitale dienstensector. Je kunt deze functies gemakkelijk uitvoeren als een externe medewerker, ongeacht waar je woont.

Het vinden van werk als virtuele assistent kan eenvoudig worden gedaan via sites. Zoek in de bestaande geplaatste vacatures en maak offertes. Je hebt effectieve communicatievaardigheden en spreekt en schrijft vloeiend in het Nederlands en/of Engels en hebt populaire web- en bedrijfssoftwaretoepassingen nodig. Een goede manier om thuis geld te verdienen is om het te doen met iets waar je goed in bent!

5.     Handel in cryptocurrency.

Naarmate de digitale wereld evolueert, verandert ook onze valuta. Wat gisteren een nieuwtje leek, wordt steeds meer het favoriete medium voor geld. Uit een peiling bleek dat 10 procent van de mensen beweerde contant geld te gebruiken als hun favoriete betaalmethode in 2016 (tegenover 19 procent in 2011). Dit zal inmiddels hoogstwaarschijnlijk nog lager zijn.

Hoewel cryptocurrency nog steeds redelijk nieuw zijn, kan het uiteindelijk de standaard worden. Bitcoin en Etherium zijn misschien wel de belangrijkste cryptocurrency-platforms van vandaag, maar de Amerikaanse dollar zal waarschijnlijk uiteindelijk de digitale dollar worden door gebruik te maken van de blockchain technologie. Mogelijk gebeurt dit ook met de Euro. Je kunt profiteren van de huidige hype in cryptocurrency door deze te verhandelen via verschillende online platforms. Let op, je kunt hiermee natuurlijk ook geld verliezen. Wees jezelf bewust van de risico’s die je neemt!

6.     Online bijles geven

Websites zoals Lyceo, Teach From Home en bestebijles.com bieden bronnen voor het betreden van de online bijlesruimte.

Waarin kun je online bijles geven? Je kan gemakkelijk in een vak als wiskunde of natuurkunde bijles geven, en iemand een taal leren als je tweetalig bent. Je zou ook muziekinstrumenten zoals gitaar of piano kunnen begeleiden, samen met een hele reeks andere onderwerpen. Wederom is dit een manier om geld te verdienen thuis met iets waar je al goed in bent.

7.     Verhuur je woning.

Een andere manier om thuis geld te verdienen, is door je huis (of een deel ervan) te verhuren. AirBnB heeft een aanzienlijke industrie uit vakantieverhuur gesneden. Hoewel de markt al bestond voordat AirBnB arriveerde, is deze met grote sprongen gegroeid sinds de aankomst van dit platform op het toneel.

In 2017 kocht AirBnB een luxe vakantieverhuurbedrijf, Luxury Retreats en andere consolidaties op de markt, met toonaangevende sites zoals InvitedHome’s acquisitie van PPG-verhuur en Seasoned Dreams-platforms, en Expedia’s acquisitie van € 3,9 miljard van een andere vakantiegigant, HomeAway. De markt is booming en de tijd is rijp voor binnenkomst, hoe groot of klein je huis of appartement ook is! Gebruik maken van wat je hebt om thuis geld te verdienen dus!

8.     Maak webinars

Wanneer je nog niet dacht aan webinars, dan is het nu te tijd om geobsedeerd te raken door het webinar-medium voor verkoop. Het uitbouwen van geautomatiseerde webinars is een van de handigste vaardigheden die je maar kunt hebben, zoals ondernemer Jason Fladlien, die via webinars €100 miljoen (!) aan verkopen heeft gedaan door alleen andermans producten te verkopen en niet eens die van hemzelf.

Webinars volgen een specifiek sjabloon en indeling. Wanneer je die formule onder de knie hebt, kun je letterlijk domineren in deze online ruimte. Zoek een geweldig zakelijk idee of een kans die je kunt verkopen en die een enorme hoeveelheid waarde oplevert. Binnen no-time kun je dan veel geld verdienen vanuit huis!

9.     Beheer van sociale media.

Beheer van sociale media is een geweldige manier om thuis inkomen te genereren. Gezien de uitbreiding van sociale media, schreeuwen bedrijven om hun weg te vinden voor prospects. De meeste bedrijven hebben echter geen idee hoe ze hun bereik kunnen vergroten. Dat is waar jij van pas komt!

Het opbouwen van een bedrijf voor beheer van sociale media kost wat moeite en tijd, maar het is het zeker waard door het bedrag dat je kunt verdienen thuis. Je kunt voor elk bedrijf een aanzienlijk maandelijks bedrag in rekening brengen om hun sociale media te beheren, zodat je mogelijk een voltijds inkomen kunt verdienen met enkel deze baan.

Liz Benny, de oprichter van Jinga Social, bouwde bijvoorbeeld niet alleen een van de grootste en bekendste bedrijven voor beheer van sociale media, maar creëerde ook meerdere webinars waar mensen werden onderwezen in, je raadt het al, hoe je jouw eigen social media management bedrijf kunt lanceren.

10.  Bloggen

Blogs zijn niet alleen locaties voor verveelde mensen om hun gedachten over van alles en nog wat te delen. Ze kunnen ook een legitieme inkomstenbron zijn voor mensen die thuis geld willen verdienen.

Je blogreis begint uiteraard met een goed en interessant idee. Dit is een vroege en cruciale beslissing die je blog kan maken of breken – als het niet uniek genoeg is, moet je idee op zijn minst scherper en overtuigender zijn dan dat van je concurrenten. Je moet het onderwerp van je blog goed kennen – idealiter uit persoonlijke ervaring of formele training – en je hebt er geen moeite mee om er vloeiend en frequent over te schrijven.

Vervolgens komen de bouten en moeren: het kiezen en kopen van een domeinnaam, het hosten en ontwerpen van je site en het plannen van de inhoud. Hoewel dit veel werk is om te doen voordat je je eerste blog publiceert, weersta toch de verleiding om een minder professionele site te maken of een minder spannend idee uit te voeren.

Je legt namelijk hopelijk de basis voor een langdurige inkomstenbron. Nadat je een kwaliteitssite hebt gemaakt en eerste volgers hebt opgebouwd, zijn er tal van manieren om geld te verdienen met je eigen blog!

11.  Verkoop je ongewenste spullen

Voordat je je handen uit de mouwen steekt en geld verdient met je persoonlijke of professionele vaardigheden, waarom zou je niet eerst wat geld verdienen door je zolder of garage wat op te ruimen?

Het verkopen van je ongewenste spullen is een geweldige manier om je leven te ordenen, terwijl je tegelijkertijd thuis geld verdient. Als je overgaat naar de status van fulltime thuiswerken, kan dat inkomen je helpen een goed thuiskantoor te creëren of je kunt je levensstijl in zwaardere tijden beter handhaven.

Zelfs als je bewust bent in je koopgedrag en goed oplet met wat je uitgeeft, heb je waarschijnlijk toch bezittingen waar je prima zonder kunt. Voorbeelden zijn onder meer oude kinderkleding en speelgoed, sportartikelen die je niet meer gebruikt, out-of-fashion kledingkastaccessoires, elektronica, waardevolle maar niet-mentale souvenirs zoals horloges en sieraden, oude meubels, stoffige gereedschappen en buitenuitrusting, en misschien zelfs grotere items zoals een motorfiets of een tweede auto.

Er zijn genoeg manieren waarop je je ongewenste spullen kunt verkopen. Zo kun je ervoor kiezen je spullen te verkopen via het internet (marktplaats of Facebook), maar ook via een tweedehands markt of aan vrienden.

12.  Dierenoppas

Hoe leuk en lonend het ook kan zijn, een dierenoppas is een bedrijf als elk ander. Succesvolle dierenoppassers – degenen die legitieme doggy day-care vanuit hun huis uitvoeren – investeren in lokale marketing, commerciële verzekeringen, formele boekhouding, georganiseerde administratie en misschien zelfs juridische diensten (om contracten te beheren en aansprakelijkheid te reduceren).

Je kunt met al deze verplichtingen zelf jongleren, of je besteedt een groot deel van het zware werk uit aan een dierenoppasplatform. Hoeveel je ermee kunt verdienen verschilt natuurlijk. Het ligt aan hoe vaak je oppast, hoeveel honden en hoe ervaren je al bent. Hoe langer je het doet, hoe meer je kunt verdienen!

13.  Verkoop je ambacht

The sky is the limit voor thuiswerkers. Een succesvol thuisambachtbedrijf runnen betekent niet langer dat je je spullen elk weekend naar rommelmarkten hoeft te slepen of om ruimte moet smeken in je plaatselijke kunstgalerie. Alles wat je nodig hebt is een goede internetverbinding, een degelijke camera en een bescheiden startersfonds!

Via Etsy verkopen mensen van alles en nog wat. Je kunt denken aan sieraden, kunst, schriften, kleding, huisdierbenodigdheden, et cetera. Als je dus iets hebt dat je met plezier maakt, dan kun je dit prima verkopen op Etsy en soortgelijke sites.

14.  Schrijf en publiceer een Kindle eBook

Als studenten ergens goed in zijn, is het onderzoek doen en schrijven. Maar er zijn meer mensen met talent hiervoor. Als jij iemand bent met dit talent, kan dit iets zijn dat je erbij doet. Met de Amazon Kindle-winkel kan iedereen een eBook publiceren en geld verdienen. En de Kindle-app is nu beschikbaar op bijna elk apparaat (laptops, iPads, smartphones en natuurlijk Kindles), dus je wereldmarkt is enorm! Adverteer je boek voor € 1,49 – € 6,99 en je verdient 70% van de verkoopprijs.

De sleutel tot succes met eBooks is waarde creëren en non-fictie schrijven. Het bundelen van informatie die je hebt onderzocht en samengesteld over een veelvoorkomend probleem (bijv. ‘Geheimen’ voor het vinden van een baan) en deze vervolgens in een gemakkelijk formaat (een e-boek) te presenteren. Dit rechtvaardigt het voor iemand om er een paar euro’s aan te besteden!

Een andere tip is om een ​​geweldige kaft te ontwerpen zodat deze meteen opvalt. Ook is het belangrijk op zodra het boek live gaat enkele positieve recensies te krijgen, zodat het hoger wordt weergegeven in de zoekresultaten. Moedig lezers aan om aan het einde van je boek een eerlijke recensie achter te laten!

Het beste van dit lucratieve idee is dat als je eenmaal de tijd hebt geïnvesteerd, je jarenlang passief geld kunt verdienen, terwijl jij gewoon thuis op de bank zit!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *