8 Manieren om Snel Geld te Verdienen met Je Smartphone

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: het hebben van een smartphone. Overal waar je gaat en staat, zie je honderden mensen bezig met hun telefoon. Of ze nu met hun werk bezig zijn, of op het internet naar kattenfilmpjes kijken – iedereen gebruikt dagelijks een smartphone.

Ga maar bij jezelf na: hoe vaak ben je wel niet met je smartphone bezig, terwijl je eigenlijk nuttige dingen zou moeten doen? Maar waarom zou je niet het nuttige met het aangename verenigen? In dit artikel leer ik je namelijk de beste 8 manieren om geld te verdienen met je smartphone!

Manier 1: Geld verdienen met Roamler

Roamler is tegenwoordig een populaire app voor mensen die geld willen verdienen met hun smartphone. Het werkt heel simpel: eigenlijk word je gewoon betaald om consument te zijn.

Roamler betaalt je namelijk voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten.

Meestal gaat het om opdrachten die je in winkels uit moet voeren. Je moet dan bijvoorbeeld:

 • Foto’s maken van bepaalde delen van de winkel
 • Je mening geven over een product
 • De advertenties in de winkel beoordelen

smartphone1Roamler geeft je opdrachten op basis van je GPS-locatie. De app kijkt dan of er bij jou in de buurt opdrachten uit te voeren zijn. Je voert de opdrachten uit in de app, waarmee je geld en experience points (XP) verdient. Met XP kun je hogere levels bereiken, waardoor je meer opdrachten kunt uitvoeren.

Per opdracht kun je meestal een paar euro verdienen. Hoeveel opdrachten je kunt doen, is erg afhankelijk van de omgeving waarin je woont. Als je namelijk in een gebied woont waar al veel gebruikers van Roamler (zogenaamde ‘Roamlers’) zijn, is het mogelijk dat je minder opdrachten krijgt.

Roamler betaalt je uit via PayPal. Uit ervaringen van gebruikers lijkt het erop dat Roamler snel en betrouwbaar is in het uitbetalen. Je zal er geen miljoenen mee sparen, maar het is een makkelijke manier om geld te verdienen in de tijd die je anders zou besteden aan zinloze dingen.

Er zijn ook andere, gelijksoortige apps waarmee je geld kunt verdien zoals met Roamler. Dit zijn bijvoorbeeld Easy Shift en Field Agent. Roamler is wel één van de grotere apps, dus dat betekent dat deze app ook betrouwbaarder is.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Manier 2: Geld verdienen met foto’s maken

Smartphones hebben tegenwoordig betere camera’s dan onze fotocamera’s vroeger hadden. Je kunt de mooiste plaatjes schieten met je telefoon, zonder allerlei apparatuur mee te zeulen. Consumenten weten dit wel – en bedrijven ondertussen ook.

Je kunt namelijk geld verdienen met foto’s die je met je smartphone maakt.

smartphone2Hoe werkt dit? Heel simpel: je downloadt een app als Foap of Scoopshot. Deze apps betalen je voor jouw eigen foto’s! Je kunt je eigen foto’s in de app uploaden, of je maakt een foto van een bepaald object als opdracht.

Vervolgens kunnen allerlei bedrijven, zoals grote merken, marketingbedrijven of nieuwswebsites, jou betalen om je foto te kunnen gebruiken. Je kunt je foto meerdere keren verkopen en je kunt zoveel foto’s uploaden als je wilt. Haal je innerlijke fotograaf dus naar boven en schiet de mooiste plaatjes om te verkopen!

Ben je niet zo creatief, maar wil je wel graag geld verdienen met je smartphone? Dan kun je de app Iconzoomer downloaden. Deze werkt een beetje als Roamler; je moet namelijk foto’s maken van bepaalde objecten. De app vertelt je wat voor plaatjes je moet schieten. Zo hoef je niet heel creatief te zijn, maar kun je toch makkelijk geld verdienen.

Manier 3: Enquêtes invullen met je smartphone

Enquêtes invullen is al lange tijd bekend als een makkelijke manier om geld te verdienen vanuit huis. Je vult vanaf je pc bepaalde enquêtes in, en je krijgt daar een vergoeding voor. Heel simpel; en dat kan nu ook onderweg!

smartphone3Heb je een pauze waarin je niets te doen hebt? Of zit je lang in de trein onderweg naar je werk? Vul dan even een enquête in op je telefoon, en je hebt weer een zakcentje verdiend. Deze enquêtes kosten meestal weinig tijd en moeite om in te vullen – ideaal voor onderweg dus.

Een voorbeeld van een dergelijke app is Google Opinion Rewards. Je krijgt vragenlijsten van Google om in te vullen, bijvoorbeeld wat je van een bepaald product vindt. Het nadeel van deze app: je krijgt credits die je alleen kunt uitgeven in de online winkels van Google.

Andere apps waarmee je geld kunt verdienen door middel van enquêtes zijn:

 • Quick Thoughts
 • Votechimp
 • Task Points

Manier 4: Beleggen op je telefoon

smartphone4Beleggen is allang niet meer enkel voor mannen in pak die naar de beurs gaan. Iedereen kan tegenwoordig beleggen – zelfs via de smartphone. Verschillende bekende beleggingswebsites hebben namelijk een app ontwikkeld, zodat je ook op je telefoon kunt beleggen.

Op deze manier kun je proberen of beleggen via je smartphone iets voor jou is.

Let wel op: beleggen is niet zomaar een spelletje om even geld mee te verdienen. Alleen als je veel tijd en moeite stopt in beleggen, kan het werken. Je moet namelijk op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen, weten wanneer je moet investeren of niet, weten wat de trends zijn, enzovoorts. Het is dus niet iets dat je even in je vrije tijd doet.

Als jij beleggen echter interessant vindt en er veel mee bezig bent, is het een goede manier om geld te investeren.

Andere apps om te beleggen via je smartphone zijn:

 • Alex Beleggingsapplicatie
 • Rabo Beleggen
 • Turbo HD
 • com
 • IEX
 • Binck

Manier 5: Wedden op sportwedstrijden

Ben jij een fanatiek sportkijker? Weet je precies wie er in welk team zit, wie er kans hebben om te winnen en wie er juist ontzettend afgaan dit seizoen? Dan is het ideaal voor jou om via je smartphone te wedden op sportwedstrijden!

smartphone5Hiervoor is voetbal de populairste sport – dit is immers de grootste sport in Nederland. Als je voetballiefhebber bent, kun je bijvoorbeeld apps gebruiken als Unibet en Voetbalwedden. Op deze apps kun je zien welke teams volgens de echte kenners de meeste kans hebben om te winnen en kun je chatten met andere gokkers.

Je kunt daarnaast precies zien hoeveel geld je per ingezette euro kunt verdienen als je de uitslag goed voorspelt. Bij Unibet kun je ook op andere sporten dan voetbal wedden, zoals basketbal en tennis. Hetzelfde geldt voor andere apps, zoals Bwin Sports en Betway.

Deze apps bieden je de mogelijkheid om op zo’n beetje elke sport te wedden. Betway heeft zelfs een geïntegreerd casino, waar je nog meer geld kunt verdienen door te gokken met het geld dat je op de app verdiend hebt.

Let wel op: dit blijven gokapps, dus je kunt er meer geld mee verliezen dan ze je opleveren!

Manier 6: Geld verdienen door te sporten

Huh? Staat dat er nou echt? Geld verdienen door te sporten?

Jazeker! Met de app Pact kun je geld verdienen door workouts uit te voeren en gezond te eten. Je stelt zelf je eigen doelen: hoe vaak per week wil je sporten en gezond eten? En het belangrijkste: wat is de boete die je jezelf oplegt als je jouw doelstellingen niet haalt?

Hierbij worden de mensen die hun doelstellingen behalen betaald door degenen die dat niet doen.

Hoe houdt de app dan bij of je echt gesport en gezond gegeten hebt? Je kunt Pact makkelijk koppelen aan andere sportapps, zoals MyFitnessPal en Fitbit. In deze apps kun je je workouts bijhouden.

smartphone6

Daarnaast kun je foto’s van je eten uploaden in de app, die beoordeeld worden door andere gebruikers. Zo voorkomt Pact dat je kunt valsspelen door foto’s van internet te gebruiken. Daarnaast houdt de app met GPS-informatie bij of je wel echt in de sportschool bent geweest, en er niet alleen langs bent gereden.

Het klinkt dus als een leuk idee: geld verdienen met je smartphone door middel van Pact. Echter valt het erg tegen hoeveel geld je eraan overhoudt. De app werkt vooral goed als motivatie, omdat je dus geld verliest als je je niet aan je doelstellingen houdt. De opbrengsten voor als je dit wél doet zijn echter miniem.

Manier 7: Verkoop spullen of verhuur een kamer

Iedereen heeft wel spullen thuis liggen waar hij of zij eigenlijk van af wil. Dus wat is er nou handiger dan deze spullen verkopen via internet? We weten allemaal wel waar alle Nederlanders dit doen: op Marktplaats.

Met de app van Marktplaats kun je altijd en overal spullen te koop aanbieden en in contact komen met mogelijke kopers.

Weet je niet zo goed wat je op Marktplaats zou moeten zetten, maar heb je wel een kamer over in je huis die je zou willen verhuren? Of heb je zelfs ergens een appartement waar je zelf nauwelijks gebruik van maakt? Verhuur deze dan via Airbnb!

smartphone7

Deze particuliere verhuursite heeft de laatste jaren ontzettend aan populariteit gewonnen. Er worden jaarlijks miljoenen kamers verhuurd via deze site. En dit is niet zo gek: het is namelijk veel goedkoper om bij iemand thuis te slapen, in plaats van in een duur hotel!

Maak hier dus gebruik van als je een ruimte over hebt: knap hem een beetje op, verhuur deze via Airbnb en je hebt er nauwelijks omkijken meer naar. Via de app kun je contact met mogelijke huurders onderhouden en de gegevens van je kamer wijzigen. Wie komt er deze week bij jou logeren?

Manier 8: Websites en apps testen

Alle websites en apps worden talloze keren getest voordat ze daadwerkelijk uitgebracht worden. Maar door wie worden deze dingen getest? Door jou! Jij kan via verschillende apps geld verdienen door je mening te geven over nieuwe apps en sites.

smartphone8Je krijgt in de app een aantal opdrachten die je moet uitvoeren. Je moet bijvoorbeeld bepaalde functies van een app of site testen en daar je mening over geven, of checken of er geen fouten in de app zitten. Hiervoor word je beloond met geld!

Dit is dus een hele simpele manier om tussendoor wat geld te verdienen met je smartphone. Je helpt er bovendien niet alleen jezelf mee, maar ook bedrijven die nieuwe sites en apps uitbrengen. Zowel kleine als hele grote bedrijven willen namelijk altijd hun nieuwe software getest hebben – dit kan hen anders heel veel geld kosten.

Apps die je kunt downloaden om tester te worden zijn bijvoorbeeld:

 • User Testing
 • Testbirds
 • Enroll
 • Feature Points
 • Free My Apps

Verdien nog sneller geld met het Geld Gorilla Geheimen Programma

Deze manieren om geld te verdienen met je telefoon zijn dan wel heel simpel – rijk zal je er ook niet mee worden. Met wat geluk verdien je enkele euro’s per week. Een leuk zakcentje, maar als je twee koffie bij de Starbucks haalt, ben je het alweer kwijt.

Zou je niet liever willen weten hoe je écht veel geld kunt verdienen, gewoon vanuit je eigen huis?

Dat kan namelijk met het Geld Gorilla Geheimen Programma. Hiermee verdien je minimaal €2950,- per maand, zonder enige voorkennis of opstartkosten. Dat tikt toch wat lekkerder aan dan die paar euro die je met de bovenstaande apps verdient!

Meer weten? Lees dan snel deze informatie over het Geld Gorilla Geheimen Programma.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "8 Manieren om Snel Geld te Verdienen met Je Smartphone"

 1. Simone

  says:

  De apps die je noemt bij manier 8 zijn niet te vinden in de App Store, kan dat kloppen?

 2. Mohamed

  says:

  Ik wil vind leuk om de doem

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *