site stats

Snel Geld Verdienen Naast Je studie? Lees Hier 5 tips!

Als je denkt aan ‘studenten’, denk je waarschijnlijk aan ‘bier’ of ‘studentenvereniging’, maar misschien ook aan ‘weinig geld’. Veel studenten kunnen niet rondkomen van alleen hun studiefinanciering (die er bovendien uit gaat volgend jaar). Ze moeten daarom geld verdienen naast hun studie.

Ben jij student en wil je niet maximaal lenen? Of wil je nog meer geld hebben tijdens het studeren? Misschien alvast werken aan het afbetalen van je studieschuld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel lees je 5 onmisbare tips om geld te verdienen naast je studie. Waar wacht je nog op?

Tip 1: Logisch, een bijbaantje…

Dit is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt bij geld verdienen naast je studie. De meeste studenten hebben wel een bijbaantje naast hun studie. Zo kunnen ze hun boodschappen betalen zonder direct naar hun lening of studiefinanciering te hoeven grijpen. Helaas zijn bijbaantjes nou niet echt een vetpot.

Veel studenten werken bijvoorbeeld in de horeca of bij een supermarkt. Nou niet het meest uitdagende, interessante of winstgevende baantje. Het staat niet bijster goed op je CV en waarschijnlijk doe je het alleen maar voor het geld. Dat moet toch beter kunnen, zou je denken.

Daarom zijn er veel websites en uitzendbureaus die speciale vacatures voor studenten hebben. Hier is rekening gehouden met hun rooster, wensen voor een bijbaantje en natuurlijk of het werk leuk is. Ga hier eens naar op zoek als je geld wilt verdienen naast je studie en niet alleen maar vakken wilt vullen.

Tip 2: Verdien geld met onderzoeken!

Je bent hier vast al eens tegenaan gelopen: andere studenten of instellingen die op zoek zijn naar participanten voor hun onderzoek. Voor sommige studies is het verplicht om bij andere studenten als ‘proefkonijn’ mee te doen om het jaar te halen. Maar wist je dat je ook tegen een goede vergoeding deel kunt nemen aan onderzoeken?

Medische onderzoeken kunnen je aardig wat geld opleveren, zonder dat je al te hard hoeft te werken. Meestal moet je dan een bepaald nieuw medicijn uittesten, zodat onderzoekers kunnen zien hoe het lichaam erop reageert. De hoogte van je vergoeding hangt af van het aantal dagen dat je in de kliniek bent.

Je hoeft heus niet bang te zijn dat het faliekant mis gaat tijdens een onderzoek en er levenslange nadelen van ondervindt; als dat zo was, mocht het onderzoek niet eens uitgevoerd worden! Zeer waarschijnlijk komen bijwerkingen niet verder dan bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn, koorts of diarree.

Geld verdienen met onderzoeken is dus best aantrekkelijk. Lees je wel altijd goed in voordat je aan een onderzoek meedoet, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook moeten er drie maanden zitten tussen twee verschillende onderzoeken, dus echt een gegarandeerd inkomen heb je niet. Bovendien weet je niet zeker of jij aan de eisen van een proefpersoon voldoet.

Tip 3: Geld verdienen van achter je computer…

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: lekker geld verdienen vanaf je eigen kamer, zonder dat je van je bureaustoel af hoeft. Gewoon bijverdienen op je eigen computer! En toch is dit zeker geen fantasie; er zijn veel verschillende manieren om als student geld te verdienen op je computer.

Meestal doe je dit met teksten schrijven. Dat kunnen bijvoorbeeld samenvattingen van je eigen vakken zijn, die op een website gedeeld worden en waar je een vergoeding voor krijgt. Maar ook bedrijven zijn op zoek naar jonge (goedkopere) tekstschrijvers om blogs, webteksten of reclameteksten te schrijven.

Als jij dus een talenknobbel hebt en met je vingers over het toetsenbord vliegt, kan tekstschrijven een hele fijne oplossing zijn voor je geldprobleem. Je hoeft er je kamer niet voor uit, kunt meestal je eigen tijd indelen en met een laptop kun je zelfs onderweg werken. Ga eens op zoek naar interessante opdrachten!

Tip 4: Bijles geven aan je medestudenten

Natuurlijk kun je je medestudenten helpen door een goede samenvatting over een boek te schrijven. Maar je kunt ze nog meer helpen door bijles te geven in een bepaald vak! Zowel universiteiten als verschillende studiebegeleidingscentra zijn altijd op zoek naar nieuwe bijlesdocenten – en student zijn is dan een pré!

Ben jij dus wel slim en kun je goed dingen uitleggen aan anderen? Dan is bijles geven de ideale baan voor jou. Niet alleen verdien je er goed mee, het is ook nog eens leuk om anderen iets te leren wat de hoogleraar of werkgroepdocent niet lukte. Voor veel studenten is een opgelucht gezicht van ‘ik snap het!’ bijna net zo belonend als de vergoeding zelf.

Bovendien kan het goed op je CV staan om bijles gegeven te hebben. Het geeft aan dat je de stof beter snapt dan de gemiddelde student, en ook nog eens goed kunt uitleggen. Vraag eens aan bijvoorbeeld je studievereniging of ze nog bijlesdocenten zoeken, of Google wat rond. Je hoeft er nauwelijks extra moeite voor te doen!

Tip 5: Nog sneller geld verdienen met GeldGorilla!

Al deze tips zijn natuurlijk leuk en aardig, maar ideaal is meestal anders. Bijbaantjes kunnen je veel tijd kosten en door het lage minimumloon slecht verdienen. Onderzoekjes zijn niet zonder risico’s en bij tekstschrijven is het nog maar de vraag of je aan een opdracht komt. En bijles geven is voor lang niet iedereen weggelegd…

Is er dan niet een betere oplossing om geld te verdienen naast je studie? Jazeker wel! Met het videoprogramma GeldGorilla geheimen kun jij eenvoudig geld verdienen zonder extra kennis, investeringen of kosten! Het programma is heel geschikt voor studenten om geld mee te verdienen naast hun studie.

Met het programma leer jij om minimaal €2950,- per maand te verdienen! Je kunt direct aan de slag en hoeft je niet verder om te scholen, te investeren of andere gekke dingen te doen. Meld je aan voor het GeldGorilla geheimen programma en verdien lekker bij naast je studie!

Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *