Leer Hier Snel Geld Verdienen Via Twitter

Bijna iedereen in de Westerse wereld heeft tegenwoordig wel een Twitter of een Facebook account. Veel mensen vinden het leuk om te kijken wat hun vrienden aan het doen zijn, of vertellen graag aan de wereld waar ze nu precies mee bezig zijn. Als er momenteel iets ‘in’ is, dan is het social media wel.

Als je erg actief op Twitter bent, zou het dan niet geweldig zijn wanneer je er geld mee kunt verdienen? Zo kun je niet alleen je hobby uitoefenen en tweets versturen over je sociale leven of tips over van alles uploaden, maar kun je ook wat erbij verdienen. Niet iedereen kan via Twitter verdienen. Zo zitten er een aantal haken en ogen aan het promoten van materiaal via Twitter.

Je kunt ook voor een bedrijf werken, door bijvoorbeeld updates te geven over wat je bedrijf precies aan het doen is en door klanten te woord te staan via Twitter. Maar ook wanneer het gaat om het gebruiken van Twitter via een bedrijf, zijn er valkuilen waarvoor je op moet passen. In dit artikel kan je meer lezen over het reclame maken via Twitter, een Twitteraccount beheren voor een bedrijf en de valkuilen wanneer het gaat om geld verdienen via Twitter.

Reclame maken via Twitter

Veel profielen op Twitter met veel volgers doen het; producten of diensten promoten via Twitter. Soms is het onopvallend; Kim Kardashian kan bijvoorbeeld een foto plaatsen van haar lunch terwijl er een fles wijn naast staat waarvan het etiket te lezen is. Maar een Twitter account dat soms een motiverende tekst en een link naar een product schrijft, is een stuk makkelijker te herkennen wanneer het gaat om promoten.

Niet iedereen kan producten en dergelijke promoten op Twitter. Wanneer je bijvoorbeeld geen volgers het, wil niemand jouw betalen om hun bedrijf te promoten. Dit is logisch; je betaalt ook niet voor een reclamebord dat ergens in de bosjes wordt gezet waar niemand er zicht op heeft! Het is dus belangrijk dat je een behoorlijk grote groep volgers hebt.

Promotie via Twitter kan dus op allerlei manieren. Zo kunnen bekende types veel geld verdienen door te tweeten dat ze een tas van Gucci hebben gekocht en er helemaal weg van zijn. Wanneer je een motiverend account beheert dat meer op fitness gefocust is, kun je bijvoorbeeld webpagina’s met fabels en feiten over met gewichten trainen posten, of een bepaald soort proteïne shake aanbieden.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Je bedrijf bekend maken via Twitter

Misschien heb je het wel eens gezien; een medewerker die de Facebook- of Twitterpagina van een bepaald bedrijf beheert. Deze mensen moeten ook aan een aantal eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat je weet hoe je mensen moet motiveren in 140 tekens of minder. Daarnaast moet een beheerder van een professioneel account goed kunnen antwoorden op leuke en minder leuke tweets van klanten of concurrerende bedrijven.

Wanneer een bedrijf op Twitter bekend wordt, is het belangrijk dat het account functioneel is en zo goed mogelijk wordt gebruikt. Zo kun je je volgers updaten over wat je bedrijf doet, of kun je foto’s en video’s uploaden van het werk dat gedaan wordt. Zolang je je volgers niet doodgooit met informatie, is een goed account zo opgezet.

Vaak heeft iemand niet alleen als baan het beheren van een Twitter account. Veel mensen zijn bijvoorbeeld PR-medewerker, wat inhoudt dat ze vooral voor promotie en contact met klanten zorgen. Je kunt bijvoorbeeld op deze manier veel met communicatie via andere vormen van media of via email te maken hebben.

Wanneer je voor je eigen bedrijf of voor de PR-afdeling van een bedrijf via Twitter promoot, zorg dan dat je een goed netwerk van volgers opbouwt voor je begint. Op deze manier kunnen mensen eerst zien wat je allemaal doet. Je kunt dit doen door andere accounts te volgen, zogenaamde hashtags te gebruiken en simpelweg actief te zijn met leuke inhoud omtrent je bedrijf.

Valkuilen van het verdienen via Twitter

Wanneer je reclame wilt maken via Twitter, is er één ding dat belangrijk is om in gedachten te houden: Twitter is niet gemaakt met het doel één groot reclamebord te zijn. Het is gemaakt om mensen in contact te houden, mensen te entertainen of je volgers tips en advies te geven. Daarom is het belangrijk om in gedachten te houden dat je account met name voor andere doeleinden geschikt moet zijn.

Zo moet minstens 75% van je inhoud niet gerelateerd zijn aan promotiemateriaal. Als mensen dat zouden willen zien, zouden ze wel simpelweg naar een website vol reclame surfen en daar een tijdje rondkijken naar verschillende aanbiedingen. Zorg dus dat je account actief blijft en je allerlei berichten plaatst die interessant zijn voor verschillende soorten van je volgers.

Als je voor een bedrijf bezig bent met het beheren van een Twitter account, vergeet dan ook niet wat het doel van je account is. Hoe graag je je bedrijf ook wilt promoten aan de volgers, als je niet interessant bent zijn ze jammer genoeg zo weer weg. Post dus berichtjes die interessant en relevant zijn, zoals filmpjes, foto’s of een leuke update.

Daarnaast is het ook handig wanneer promotiemateriaal ook voor je volgers interessant is. Als je dus iets promoot, kijk of je een kortingscode kunt aanbieden. Op deze manier is je account – zelfs mét promotie – nog interessant en relevant. Als jij iets aan kunt bieden via jouw account wat anderen niet kunnen, zullen meer volgers op de link uit jouw tweet klikken! En hoe meer er geklikt wordt, des te meer jij verdient.

In conclusie is het verdienen van geld via Twitter dus leuk en makkelijk, maar kan het ook een aantal valkuilen met zich meebrengen. Zo kun je veel volgers verliezen of simpelweg geen reactie op je tweets krijgen wanneer je enkel promotiemateriaal online zet, of wanneer het account van je bedrijf niet relevant of interessant is voor de volgers.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "Leer Hier Snel Geld Verdienen Via Twitter"

 1. nanko

  says:

  schildersbedrijf

 2. nanko

  says:

  schilder

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *