7 Manieren om Vanuit Huis Geld te Verdienen Zonder Risico

Tegenwoordig heb je bijna overal geld voor nodig. Niet alleen voor de (maandelijkse) huishoudelijke kosten, zoals boodschappen en gas en elektra, maar ook voor je mobiele telefoonabonnement of je geliefde Netflix-account. Echter, dat geld zal niet uit de lucht komen vallen; je zult er hard voor moeten werken. Helaas is het geld dat je verdient met je gewone baan niet altijd genoeg, of heb je überhaupt moeite met het vinden van werk.

Wellicht ben jij daarom geneigd om een kans te wagen in de gokhal, in de hoop dat je geldproblemen plots als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Maar let op het sleutelwoord ‘kans’: er bestaat een risico dat je juist geld zult verliezen. Hoe kan je echter toch geld verdienen (vanuit huis!) zonder risico te lopen dat je verliezen draait?

Kies verstandig

Het klinkt simpel: online geld verdienen met een (bij)baantje, en toedeloe geldproblemen. Maar vergeet niet dat een baantje waarbij je onderuitgezakt op de bank zit, met je laptop op schoot, nog steeds een baantje is. Je wordt nog steeds geacht hard je best doen om je geld te verdienen.

En bovendien, het lijkt misschien wel heerlijk om geen zeurende collega’s om je heen te hebben, maar je hebt tegelijkertijd vrijwel geen sociale interactie. En dat kan je op den duur mogelijk gaan missen. Daarnaast kunnen je collega’s en de werksfeer om je heen je motiveren om aan het werk te gaan, terwijl je in je thuisomgeving misschien sneller je hobby boven je werk kan verkiezen.

   thuiswerken6

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Ga voor een baantje dat aansluit op jouw capaciteiten

Het beginnen van je eigen Youtube-kanaal klinkt misschien als een droombaantje, maar het zal compleet in de soep lopen als jij niets interessants te vertellen of te doen hebt voor de camera. Enkel als je echt iets spectaculairs of grappigs weet te doen voor de camera, en daarmee heel veel views krijgt, zal jij je brood kunnen verdienen via Youtube.

Het moraal hiervan: kies een baantje waar jij werkelijk potentie voor hebt. Zo is de kans niet alleen veel groter dat je bijvoorbeeld meer opdrachten binnenkrijgt en/of een hoger salaris ontvangt, maar ook dat je veel beter gemotiveerd bent om aan je werk te beginnen, en zodoende om goed werk te leveren – waar je weer sneller aan verdient!

Kies het werk dat in jouw huidige leven past

Het is echter niet alleen van belang dat je een baantje kiest dat aansluit op jouw kennen en kunnen, maar dat ook in jouw leven past. Met andere woorden, als jij kinderen hebt, is het wellicht niet handig om een baantje te nemen waarbij van je geacht wordt dat je ’s avonds (laat) of ’s nachts moet werken.

Het tot je nemen van dergelijk werk, betekent dus dat jouw planning skills op de proef gesteld moeten worden. Je baan is je bron van inkomsten, en die staat daardoor uiteraard op de eerste plaats. En in het geval dat jij al een andere, vaste baan hebt, komt je extra baantje op de tweede plaats. Ga dus – voor zover je hier de ruimte voor hebt – op zoek naar een baantje dat aansluit op jouw huidige schema.

Online (bij)baantjes om geld te verdienen

‘Vanuit huis werken’ wordt tegenwoordig voornamelijk vertaald in online werken. Technologie is in onze huidige samenleving niet meer weg te denken, waardoor deze online baantjes ook steeds populairder worden. En hier kan jij je voordeel uit halen.

Wanneer jij namelijk de geschikte vaardigheden bezit en deze op de juiste manier aanwendt, is het enige wat je nog nodig hebt een computer met een snelle verbinding en (eventueel) een telefoon. Wat resteert is het inplannen van je (flexibele) werkdag, die bij jouw schema past. Maar op welke baantjes wordt hier nu eigenlijk gedoeld? Hieronder vindt je een aantal voorbeelden.

 paul-ita-2015-telework-26-638

Het aantal mensen dat vanuit huis werkt, groeit.

#1 Medewerker van een callcenter

De kans is groot dat jij zelf wel eens te maken hebt gehad met een callcenter. Mogelijk had je een klacht of vraag over een gekocht product, waarna je contact hebt opgenomen met de verkoper. Vervolgens kreeg je een medewerker van een callcenter aan de lijn. Deze persoon was werkzaam in een centraal kantoor, dat simpelweg gebruikt wordt voor het ontvangen of verzenden van dergelijke verzoeken (productinformatie e.d.).

Echter, je kunt als medewerker van een callcenter ook gewoon vanuit huis werken. Jij wordt dan geacht om via een bepaald script te werken en zodoende routine klantenservice te leveren of producten te verkopen. Hierbij wordt je wel geacht het script zo natuurlijk mogelijk te kunnen voordragen. Bovendien is het een vereiste dat je een stille ruimte hebt om in te werken (kantoor thuis?).

Verwachte inkomsten: €6,- tot €13,- per uur, waarbij sommige callcenters een extraatje geven bij hoge verkopen.

 Work-at-Home-Call-Center-Jobs-Consider-the-Pros-and-Cons-Photo-By-Clemsonforum

#2 Blogger

Blogs zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Fashion blogs, sportblogs, schoolblogs, persoonlijke blogs, politieke blogs – noem maar op, allemaal zijn ze in overvloed aanwezig. Een blog is in essentie een website (‘weblog’) waarop je allerlei informatie kunt delen met anderen, waarop zij vervolgens hun mening kunnen uiten (discussiëren) of steun kunnen betuigen over hetgeen jij als blogger schrijft.

Het spreekt daarbij wel voor zich dat je je goed moet kunnen uiten in woorden, en dat je interessant kunt schrijven. Wanneer dit het geval is, zal jouw blog namelijk vaak bezocht worden, waardoor bedrijven graag hun advertenties op jouw site willen plaatsen, of je producten willen geven die jij kunt aanprijzen. Door jezelf bloot te geven, bouw jij namelijk een band op met je lezers, waardoor jij ze sneller kunt overhalen om een bepaald product te kopen.

Verwachte inkomsten: afhankelijk van het aantal ‘hits’ dat de advertentie op jouw site genereert; vaak tussen de €9,- en €44,- per 1000 hits

#3 Documentvertaler

Hoe internationaler bedrijven worden, hoe belangrijker het wordt om in meerdere talen te kunnen communiceren. Dit betekent dat de vraag naar mensen die meerdere talen spreken – en schrijven! – stijgt. Tijdens conference calls kunnen deze mensen namelijk ingezet worden om documenten en opnames te vertalen.

Uiteraard is het bij deze baan een vereiste om meer dan één taal vloeiend te lezen, schrijven en spreken. Over het algemeen zal je het meeste werk vinden als je de Spaanse, Franse of Chinese taal beheerst. Echter geldt: hoe moeilijker de taal, hoe hoger de vraag ernaar is. Daarnaast is er ook vaak sprake van strakke deadlines, maar je kunt altijd weigeren wanneer het je niet uitkomt.

Verwachte inkomsten: €11,- per uur, en als vertaler van technische of wetenschappelijke documenten: tot €35,-

#4 Online leraar of tutor

Bijleraren zijn er al vele jaren; studenten die af en toe een extra zakcentje willen verdienen door medestudenten te ondersteunen in hun leerproces, of mensen die huiswerkbegeleiding bieden op middelbare scholen. Toch blijkt dat steeds meer (drukke) gezinnen de voorkeur geven aan het gemak van online coaching, bijvoorbeeld op het gebied van wiskunde of lezen.

Om een online tutor te worden, is het uiteraard van belang dat je genoeg kennis hebt van een bepaalde (of verschillende) onderwerp(en) bezit om hierin te kunnen onderwijzen. Het is geen vereiste dat je ervaring hebt als onderwijzer, maar de meeste tutorbedrijven willen wel dat je een hbo-diploma bezit of ten minste twee jaar het onderwerp waarin je wilt onderwijzen gestudeerd hebt.

Verwachte inkomsten: €8,- tot €35,- per uur, terwijl gecertificeerde leraren en leraren met een expertise in (vergevorderde) wiskunde meer kunnen vragen.

   Online_Tuition

#5 Interview-uitschrijvers

Het is vaak onmogelijk voor journalisten en non-fictie schrijvers om de duizenden uren aan interviews die ze afgenomen hebben, helemaal uit te schrijven. Gelukkig kunnen ze hun gesprekken opnemen, en dit audiobestand naar interview-uitschrijvers sturen, zodat deze vervolgens het gesprek kunnen terugluisteren, het uit kunnen typen en terug kunnen sturen.

Om als interview-uitschrijver aan de slag te kunnen gaan, is het vanzelfsprekend dat je snel – en accuraat! – kunt typen. Daarnaast kan het ook erg handig zijn om oortelefoontjes of een koptelefoon in je bezit te hebben, zodat het gemakkelijk wordt om de interviews te volgen.

Verwachte inkomsten: €4,- tot €35,- per uur

#6 Dataverwerker

Nu het online bewaren van bestanden (in zogenaamde ‘clouds‘) tegenwoordig de wereld verovert, is het een noodzaak om oude documenten uit het archief te halen en in te voeren in de computer. Dit is de taak van zogenaamde dataverwerkers, mensen die data invoeren, om zodoende de archieven regelmatig te updaten.

Afgezien van het meest logische (als dataverwerker heb je een computer nodig), is het ook hier van belang dat je snel en accuraat kunt typen. Omdat je betaald wordt per uur, is het namelijk wel van belang dat je op een bepaald typniveau zit.

Verwachte inkomsten: €5,- tot €18,- per uur

#7 Virtuele assistent

De taak van een assistent is om onder andere de kalender van zijn/haar baas in de gaten te houden, e-mails te versturen en te beantwoorden, en zelfs persoonlijke afspraken (doktersbezoeken) te regelen. Een virtuele assistent doet precies hetzelfde, maar dan online (virtueel), en kan dus vanuit zijn/haar luie stoel werk verrichten.

Als (virtuele) assistent is het belangrijk dat je het hoofd koel kunt houden, en niet buigt onder stress; je moet immers het professionele leven van je baas in goede banen kunnen leiden. Het is daarom van belang dat je enige administratieve ervaring hebt, evenals uitstekende organisationele en tijdmanagement skills om meerdere taken tot je te nemen. Tot slot moet je ook een aangename manier van telefoneren hebben.

Verwachte inkomsten: ongeveer €9,- per uur bij een uitzendbureau, tot €27,- per uur bij direct contact met de cliënten, terwijl ‘top’ virtuele assistenten tot €53,- per uur verdienen

  Providing-Virtual-Assistant-Services-Is-a-Great-Business-Idea

Online (bij)baantjes als inkomstenbron: ja of nee?

Online (bij)baantjes zoals de bovengenoemde kunnen wel degelijk een fijne bron van inkomsten vormen. Je loopt bovendien geen risico; je zult je geld in ieder geval niet plots als sneeuw voor de zon zien verdwijnen zoals bij gokken het geval kan zijn.

Toch zitten er ook enkele haken en ogen aan het verdienen van je geld via dergelijke online baantjes. Je moet namelijk over het algemeen kennis hebben van een bepaald onderwerp om het werk te kunnen uitvoeren. In sommige gevallen betekent dat dat je zou moeten investeren in een nieuwe opleiding. In dat opzicht kunnen online baantjes dus wel degelijk risico met zich meebrengen (geen werk krijgen na die investering).

Kortom, online (bij)baantjes kunnen dus handig zijn als je de benodigde kennis bezit. Maar wanneer je deze kennis niet hebt, zal het veel moeilijker voor jou worden om werk te vinden in de online banenmarkt. Tot slot: zelfs als je wel een baantje kunt vinden, wil het nog niet zeggen dat dit ook werkelijk zo prettig zal zijn op de lange termijn (weinig sociale interactie, verminderde motivatie e.d.). Een ideale inkomstenbron is het dus hoogstwaarschijnlijk niet.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "7 Manieren om Vanuit Huis Geld te Verdienen Zonder Risico"

 1. Pierre

  says:

  zou evtl dokumenten kunnen vertalen Nederlands of Engels naar het Frans
  kan U mij website mededelen waar ik mij kan inschrijven ?
  hoogachtend
  Peter

 2. Siham tasait

  says:

  Hallo ik wil graag werken

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *