Hoe Verdien Je Snel Geld Op Korte termijn?

Dit is iets wat we natuurlijk allemaal wel willen weten. En dé manier is nog niet gevonden, anders zouden we allemaal wel rijk zijn. Maar er zijn in ieder geval genoeg manieren waarop het mogelijk is om in korte tijd een behoorlijke hoeveelheid geld naar binnen te sprokkelen. Hieronder lees je de effectiefste, maar wel verantwoorde manieren.

Beleggen

Je geld beleggen in iets waarvan jij denkt dat het de moeite waard is, is eigenlijk gewoon fancy gokken. Je neemt dus best wel een risico, want als het fout gaat kan je wel alles kwijt raken. Ook een probleem hiermee is wel dat je al geld nodig hebt om meer geld te krijgen. En aangezien je snel geld nodig hebt, zal je er wel niet veel van hebben.

Toch zijn er genoeg mensen behoorlijk rijk geworden door slim beleggen. En natuurlijk zijn er trucjes voor om dit te leren en zo er een zo hoog mogelijke winst uit te halen. Als het lukt, is het zeker een effectieve manier om snel een klein fortuin op te bouwen, maar het blijft een risico dat je neemt, net als bij gokken.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Een (tweede) baan nemen

Als je een beetje goed om je heen kijkt, zal je erachter komen dat er genoeg parttime baantjes te vinden zijn. Dus als je geld nodig hebt naast je studie of van een uitkering leeft omdat je maar geen vaste baan kan vinden, is dit een prima (tijdelijke) oplossing. Ga babysitten, iemands hond uitlaten, boodschappen doen voor mensen die slecht ter been zijn; het kan allemaal. En veel dingen kunnen ook in de avonduren, dus als je nog wat extra bij wilt verdienen naast je vaste baan, is dit ook prima.

Dit is wel de meest voor de hand liggende manier, en het is logisch dat niet iedereen erop zit te wachten om naast zijn gewone baan ook nog ’s avonds te gaan zitten werken, of iemand anders zijn kinderen naar bed te brengen. Maar als je echt flink omhoog zit, is dit altijd een idee.

Begin je eigen bedrijfje

Ook dit kan gewoon naast je normale dagelijkse bezigheden. Kijk waar vraag naar is en richt een webwinkel op. Wees origineel in wat je verkoopt en misschien slaat het aan. Er zijn een hele hoop mensen die hier succesvol in (geweest) zijn. Veel dingen kan je ook voor een zeer lage prijs in het buitenland inslaan als je ze in grotere getalen koopt. Succes is niet gegarandeerd, maar als je een oog voor ondernemen hebt, is het misschien wel een poging waard.

Schrijf je in voor het testen van medicijnen

Dit klinkt heel eng, maar in de praktijk gebeurt dit vaak onder zeer goede omstandigheden en voorwaarden. Je hoeft geen groot risico te nemen, en kunt er best goed mee verdienen. Natuurlijk is de beloning voor het nemen van een groot risico wel groter, dus dit kan ook altijd nog. Als je gezond bent, en je wilt ook nog eens iets voor de maatschappij doen, is dit zeker een aanrader.

Schrijf je in als naaktmodel

Ook dit klinkt een stuk heftiger dan het eigenlijk is, al moet je er wel behoorlijk wat zelfvertrouwen voor hebben. Echter; je hoeft niet jong, slank of vrouwelijk te zijn hiervoor. Een heleboel kunstopleidingen zoeken namelijk wel naar modellen, maar niet naar het typische jonge, zandloper fenomeen dat ook al op alle tijdschriften staat. Het is misschien een beetje ver gezocht, maar het betaalt wel goed!

Vul online enquêtes in

Oké, je zult hier misschien geen fortuin mee bij elkaar krijgen. Maar om je uit de brand te helpen als je echt krap bij kas zit, is dit ideaal. Het kan gewoon thuis op de bank en verder hoef je er ook weinig voor te doen. Dus als je een avondje niets te doen hebt, waarom niet. Er zijn ook heel veel verschillende websites waarop je dit kan doen, dus je kunt er oneindig veel invullen. Let er echter wel op of deze sites betrouwbaar zijn.

Verkoop je diensten op internet

Er zijn een heleboel websites waarop mensen voor de meest ongewone en gewone dingen om hulp vragen. Mensen die gehandicapt of ouder zijn en alleen wonen, en dus een kast niet kunnen verzetten bijvoorbeeld. Maar ook mensen die een toiletpot of wastafel willen vervangen, maar zelf niet weten hoe dit moet. Als jij dit toevallig wel kan, en voor minder geld wil doen dan een klusbedrijf, dan is dat natuurlijk ideaal. Zo kun je dus met de simpelste dingen best wel wat bij verdienen.

Ook heb je websites die voor één dag een ‘baan’ aanbieden. Je kunt dan een dag voor een bepaald bedrijf een klus opknappen en aan het eind van de dag krijg je hiervoor betaald. Dus als je toevallig een dag vrij hebt, is dit een prima nuttige invulling daarvan.

Ga bijles geven

Ben je ergens goed in? Weet je alles van geschiedenis of kan je heel goed schaken? Dan willen zowel scholen als ouders je vaak best wel inhuren om voor een redelijk bedrag een paar uur per week de kennis van de kinderen bij te spijkeren. Het levert meestal een redelijk hoog bedrag per uur op, dus het is wel jammer dat het maar een paar uurtjes zijn. Maar het kan wel degelijk een verschil maken.

Kortom

Er is niet één manier om snel heel rijk te worden. Het blijft altijd een kwestie van gokken en gewoon geluk hebben. De manier om op den duur veel geld te hebben is om constant hard te blijven werken om hogerop te komen, een hele goede ondernemer te zijn, of de loterij winnen. Maar we hopen dat je iets kan met op zijn minst één van de tips in deze lijst.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

6 Reacties op "Hoe Verdien Je Snel Geld Op Korte termijn?"

 1. Dekinder Suzy

  says:

  Hoe kan ik beginnen

 2. Jan lagendijk

  says:

  Ik heb geen baan en wil graag verdienen

  • Monique

   says:

   Beste Jan,

   Ik weet niet wanneer je deze vraag geplaatst hebt maar ik heb iets wat misschien wel iets voor je.
   Bericht me maar als je nog interesse hebt.

   Gr. Monique

 3. verhelst joke

  says:

  ik zou graag wat extra geld willen

  • Monique

   says:

   Hi Joke,

   Ik zag je dat je een berichtje geplaatst had over je wens naar wat extra inkomen. Geen idee of je al door iemand daarin geholpen bent. Mocht je nog op zoek zijn dan heb ik zeker iets wat zeer interessant kan zijn voor je.
   Bericht me maar.

   Gr. Monique

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *