Waarom en Hoe Wij 99designs Hebben Gebruikt Voor Ons Nieuwe Logo

Voor je bedrijf en/of website wil je een mooi logo. Een logo dat bij je onderneming past maar een ook logo waardoor bezoekers je onderneming een beetje onthouden.

Wij waren opzoek naar een goed bedrijf of persoon voor deze klus. We kwamen op 99 designs uit en zijn zeer tevreden over de resultaten.

Lees hieronder waarom we 99designs hebben gekozen en hoe 99designs werkt.

Hoe 99designs werkt

Bij 99designs wordt er als het ware een soort wedstrijd gecreëerd tussen designers,hieruit kies je één winnaar. De winnaar krijgt geld en jij krijgt de rechten voor het logo

Als je een logo laat creëren door 99designs dan krijg je een hele hoop vragen die je moet beantwoorden.

Normaal zou ik zeggen dat ik dit heel irritant vind maar als je achteraf tevreden wilt zijn over de logo’s die voor je zijn gemaakt dan is het wel aan te raden deze vragen zo uitebreid mogelijk te beantwoorden.

Aan de hand van jouw omschrijving gaan de designers aan de slag met het creëren van een logo dus des te meer details je geeft over hoe je het logo wilt des te beter de logo’s in jouw smaak zullen vallen.

Al deze vragen moeten beantwoorden is in mijn ogen dus een goede zaak.

Als alle vragen zijn beantwoord en de wedstrijd is gestart zal er vier dagen lang logo’s voor jou gemaakt worden. Wij hebben in deze vier dagen 190 verschillende logo’s gezien.

Je kunt de logo’s keuren en ieder feedback geven waarop zij hun logo’s kunnen verbeteren en je de nieuwe toesturen.

na vier dagen heb je dus wel bijna 150 keer feedback moeten geven maar gelukkig krijg je er ook wat voor terug. Sommigen doen niks met de feedback maar sommigen luisteren echt naar wat je te zeggen hebt en doen hun best hun logo zo goed mogelijk aan de hand van jouw wensen aan te passen.

Na vier dagen kies je een paar finalisten die nog 3 dagen lang hun logo’s verbeteren aan de hand van jouw wensen.

Aan het einde van de “wedstrijd” kies je een winnaar uit, dit logo krijg je toegestuurd(inclusief de rechten) en de winnaar krijgt een goed geld bedrag.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Waarom wij 99designs hebben gekozen

De grootste reden waarom wij voor 99designs hebben gekozen is omdat bij 99designs tientallen designers verschillende logo’s aan je laten zien waar je uit kunt kiezen.

Doordat er een wedstrijd gaande is zullen de designers meer hun best doen. Alleen de winnaar verdient wat.

Bij 99designs.com gaan er heel veel mensen aan de slag, je krijgt de keuze uit vele logo’s. Het grote scala aan keuze heeft ons overgehaald.

Wij hebben in totaal 520 dollar betaald en hebben daarvoor de keuze uit 190 designs terug gekregen.

Je kunt ook voor goedkoper door 99designs je logo laten maken, wij hebben een iets prijzigere variant gekozen zodat we meer logo’s zouden hebben om uit te kiezen.

Volgens mij kun je er al voor 200 of 300 dollar terecht.

Dit kan voor sommigen misschien als een hoog bedrag lijken maar als jij een bedrijf weet dat voor 520 dollar 190 logo’s voor je maakt dan zou ik graag zien dat je dit hieronder deelt als reactie.

Ik heb weleens gehoord dat sommigen niet tevreden zijn over 99 designs omdat ze de logo’s niet mooi genoeg vonden maar ik denk dat dat komt omdat hun beschrijving niet uitgebreid genoeg was.

Natuurlijk kun je betere logo’s krijgen en zitten er op 99designs veel amateurs maar de keuze die je hebt blijft heel ruim.

Deel hieronder jouw ervaringen met het creëeren van logo’s en het inhuren van mensen om logo’s voor jou te maken.

Geniale tips om op een erg simpele manier online veel te verdienen

In Geld Gorilla Geheimen vertellen wij hoe wij als twee 25 jarigen door middel van simpele trucs op het internet veel geld verdienen, zonder technische kennis of wat voor ingewikkelde kennis of vooropleidingen dan ook.

Met video’s laten wij stap voor stap zien wat de verschillende manieren zijn om online veel geld te verdienen en hoe jij dit ook kunt doen.

Ook laten we je zien hoe je bezoekers krijgt en deze omtovert naar geld.

Lees meer info op deze pagina:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *