Algemeen.

7 Ultieme Tips om te Besparen Op Je Boodschappen

Als jij op dit artikel hebt geklikt, dan zal ik je vast niet hoeven te vertellen dat goed omgaan met geld niet altijd makkelijk is. Veel Nederlanders houden aan het einde van de maand maar net genoeg geld over voor boodschappen, terwijl ze naar hun eigen idee toch niet bepaald op grote voet leven. Vaak zien mensen geen manieren om te besparen meer, en worden ze wanhopig.

Gelukkig is dat in de meeste gevallen nergens voor nodig, omdat je flink kan besparen op een uitgave die iedereen doet: boodschappen. Door hier wat slimmer naar te kijken, kun je een hele hoop geld vrijmaken om leuke dingen mee te doen, of om schulden mee af te betalen. Ik zal je hier in dit artikel de volgende tips geven:

  • Plan vooruit wat je gaat eten
  • Houd aanbiedingen kritisch in de gaten
  • Laat de kinderen thuis
  • Haal zo min mogelijk kant-en-klaar
  • Koop wat minder vlees
  • Koop zo min mogelijk A-merken
  • Check altijd eerst wat je in huis hebt

Doorgaan naar artikel »

Hoe Verdien Je Snel Geld Op Korte termijn?

Dit is iets wat we natuurlijk allemaal wel willen weten. En dé manier is nog niet gevonden, anders zouden we allemaal wel rijk zijn. Maar er zijn in ieder geval genoeg manieren waarop het mogelijk is om in korte tijd een behoorlijke hoeveelheid geld naar binnen te sprokkelen. Hieronder lees je de effectiefste, maar wel verantwoorde manieren.

Doorgaan naar artikel »

5 Manieren om Geld te Verdienen Naast Je Fulltime Baan

Misschien herken je dit probleem: je hebt een vaste, fulltime baan, maar het lukt je maar nauwelijks om je hoofd boven water te houden. Je hebt de laatste maanden aardig wat onverwachte kosten moeten verduren, waardoor je best wel krap bij kas zit. Hoe kan je jezelf nog draaiende houden?

Mensen kunnen allerlei redenen hebben om geld te willen verdienen naast een fulltime baan. Maar velen weten ook niet waar ze dan moeten beginnen. Kun je überhaupt wel geld verdienen naast je fulltime baan? En zo ja, wat voor werk kun je dan doen? Je leest het allemaal in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

De Ultieme Gids om Onweerstaanbare Subtitels te Schrijven

Je weet dat je in oorlog bent, toch?

Ok, misschien zijn er geen echte wapens bij betrokken, maar je bent inderdaad in een bloedig gevecht voor de ogen van je lezers.

De blogwereld is een gigantische, drukke en lawaaierige plek waar iedereen vecht voor een hogere positie en om bekend te worden.

Dus om met deze feiten om te gaan, doe je wat je geleerd hebt te doen:

  • Je komt met goede ideeën die je lezers handig vinden
  • Je hebt dodelijke titels geschreven die de aandacht opeisen
  • Je hebt uren gespendeerd aan het schrijven of herschrijven van kwalitatieve artikelen die ook nog eens prachtig lezen

En toch komen lezers naar je blog en zijn ze binnen een seconde of tien weer vertrokken.

Doorgaan naar artikel »

Onze mening waarom online boekhouden interessant is !

Uw facturen en offertes online beheren, het wordt met de dag populairder omdat we met minimale kennis toch al flink een eind op weg geraken wanneer we ons storten op het online boekhouden gebied.

Online boekhouden is erg in trek bij de jonge zelfstandigen maar ik zie toch ook flink wat grotere bedrijven overschakelen en hun boekhouding online in eigen beheer nemen. Er is immers een hele hoop aan informatie te vinden hoe je concreet aan de slag kan gaan met jouw eigen online boekhouding.

In dit artikel proberen we onze ondervinding over te brengen waarom boekhouders en fiscaalbureau ’s veel te duur zijn voor het geen wat ze moeten doen. Let op, ik bedoel niet dat er bij geen enkel bedrijf een boekhouder in dienst moet zijn, ik wil aantonen dat het anders maar ook goedkoper kan.

Zeg nu zelf, meer winst en minder kosten, daar streven we allemaal naar toe.

Doorgaan naar artikel »

Keurmerk Aanvragen? Doorloop deze 4 Stappen!

Heb jij een eigen onderneming en ben jij op zoek naar een keurmerk? Voor die momenten is het nuttig om onderzoek te doen naar een keurmerk dat aansluit bij jouw activiteiten.

Je zult wellicht denken dat er voor jouw branche vast geen keurmerk te vinden is, dan heb je het mis. Elke Nederlandse bedrijfstak kan bijna een gespecialiseerd keurmerk aanvragen. Heb je een fitnessschool? Vraag een keurmerk aan. Verkoop je tuinaarde? Er is een keurmerk.

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een instantie met een keurmerk om jou diensten/producten te testen! Handig, maar ook gevaarlijk.

Hoe weet je nou dat jij het juiste keurmerk aanvraagt. Hoe weet je dat je niet wordt opgelicht? Ik geef jou 4 stappen die je moet doorlopen om de juiste keuze te maken.

Het vereist onderzoek, maar ik neem aan dat jij alleen wilt betalen voor kwaliteit?!

Doorgaan naar artikel »

Haal in 3 Stappen Alles Uit Jouw Keurmerk Webshop!

Wanneer jij een keurmerk webshop op je website hebt, dan heb jij één hoofddoel: Je wilt jouw conversiepercentages omhoog tillen.

Jij wilt dat de bezoekers op jouw website overgaan tot de aankoop van jouw product. Tot je teleurstelling merk je wellicht dat jouw keurmerk weinig invloed uitoefent op jouw conversiepercentages.

Je merkt dat je niet meer verkoopt en baalt van de moeite die je hebt gestoken in het verkrijgen van je keurmerk webshop. De hele website heeft een update gekregen en je hebt een duur betaalsysteem laten implementeren. Allemaal voor een beetje erkenning van een keurmerkinstantie.

Nu is het tijd om de erkenning van de consument te krijgen voor jouw keurmerk! Ik leg je uit hoe jij optimaal gebruik kunt maken van jouw keurmerk!

Doorgaan naar artikel »

Een Professionele Website Laten Maken, Kijk en Vergelijk nu !

Een website laten maken kan je op tal van verschillende manieren realiseren, het uitbesteden van dergelijk werk zal ook eveneens jouw werkdruk verlichten. De reden waarom je een website laat maken kan van verschillende factoren afhangen, je hebt te weinig tijd, je hebt geen of niet voldoende kennis om te maken of simpel je hebt het geld er voor en je wil het op en top professioneel afgewerkt zien.

Alvorens je de stap zet om een website te laten maken moet je toch een keer goed nadenken wat je van de website verwacht, een website laten maken kost immers geld en het zou zonde zijn dat je dubbel moet betalen voor iets dat je van begin af aan al wist dat je dit anders wou.

De opdracht start bij jezelf, je kan perfect al op voorhand een briefing maken met enkele algemene punten als in hoe het ontwerp er dient uit te zien, wil ik een statische of dynamische website, moet de website te bekijken zijn in op verschillende resoluties (mobiel, laptop en tablet).

Doorgaan naar artikel »

Thuiswinkel Keurmerk Aanvragen? 7 Veelgemaakte Fouten!

Jij kunt de inkomsten van je onderneming verdubbelen door één simpele ingreep: het aanvragen van een thuiswinkel keurmerk!

70% van de online winkeliers doet namelijk geen aankoop zonder te kijken naar het keurmerk! Gigantisch hoge cijfers. Het aanvragen van een thuiswinkel keurmerk betekent echter niet dat jij ook één krijgt.

Veel webshops voldoen namelijk niet aan de hoge eisen die worden gesteld door een streng en betrouwbaar keurmerk voor online winkelen.

Voordat jij een webshop keurmerk wilt aanvragen, houd dan rekening met de onderstaande 7 valkuilen Geef niet te veel geld uit aan een val niet in één van deze valkuilen!

Doorgaan naar artikel »

Een Professionele Website Ontwerpen Start met een Goed Idee

Een website ontwerpen start vanuit een goede basis, een schets een mockup of een idee. Vooraleer je begint met een  website te ontwerpen zijn er toch wel enkele belangrijke aspecten die je in je achterhoofd dient te houden. Binnen dit artikel bespreken we enkele fundamentele basisprincipes wanneer je met succes een website wil ontwerpen.

Welk grafisch programma gebruik ik ?

Ik ben zelf op vrij vroege leeftijd begonnen met het ontwerpen van websites, ik heb dan ook vele programma’s zien voorbij komen. Mijn voorkeur is altijd blijven gaan naar de producten van Adobe, met name Adobe Photoshop en Fireworks.

Met beide grafische programma’s kan je perfect een eigen hoogstaand ontwerp maken maar mijn voorkeur gaat toch ver uit naar Photoshop, geen idee waarom maar allicht is dit ook een beetje de look en feel van het programma dat me aanstaat.

Als tip kan ik meegeven, leer het programma te gebruiken, in het begin is dit echt wel heel overweldigend maar het is echt een goed programma om leuke ontwerpen met te maken.

Doorgaan naar artikel »