Een Professionele Website Ontwerpen Start met een Goed Idee

Een website ontwerpen start vanuit een goede basis, een schets een mockup of een idee. Vooraleer je begint met een  website te ontwerpen zijn er toch wel enkele belangrijke aspecten die je in je achterhoofd dient te houden. Binnen dit artikel bespreken we enkele fundamentele basisprincipes wanneer je met succes een website wil ontwerpen.

Welk grafisch programma gebruik ik ?

Ik ben zelf op vrij vroege leeftijd begonnen met het ontwerpen van websites, ik heb dan ook vele programma’s zien voorbij komen. Mijn voorkeur is altijd blijven gaan naar de producten van Adobe, met name Adobe Photoshop en Fireworks.

Met beide grafische programma’s kan je perfect een eigen hoogstaand ontwerp maken maar mijn voorkeur gaat toch ver uit naar Photoshop, geen idee waarom maar allicht is dit ook een beetje de look en feel van het programma dat me aanstaat.

Als tip kan ik meegeven, leer het programma te gebruiken, in het begin is dit echt wel heel overweldigend maar het is echt een goed programma om leuke ontwerpen met te maken.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Op welke resolutie moet ik werken ?

Een website ontwerpen start bij de juiste resolutie, ik ga er altijd van uit dat je van een resolutie begint, ik start de dag vandaag bij een resolutie van 1280 * 1024. Dit is een van de meest gangbare afmetingen waarmee je toch nog praktisch kan ontwerpen.

Wanneer je je resolutie hebt gekozen, mag je jezelf afvragen of je het ontwerp responsive gaat maken. Responsive webdesign staat voor de schaalbaarheid van je ontwerp, met andere woorden dient je website toegankelijk te zijn voor de meest gangbare apparaten als tablets, notebooks en smartphones.

Welke website trends zijn er in 2014 ?

Het jaar 2014 is het jaar op het gebied van de website ontwikkeling, de aanloop naar 2014 zijn er tal van nieuwe technieken ontwikkeld waardoor een website ontwerpen nog leuker en mooier maakt.

Ik lees heel wat forums en artikel websites en zie regelmatig ook de trends voor 2014 voorbijkomen, bij sommige stel ik mezelf altijd wel of het nut heeft maar de experts in dit vak zeggen dat deze een hot topic worden.

Zoals hierboven al vernoemd, wordt 2014 het jaar van de schaalbaarheid, de toegankelijkheid van je website via tal van andere bronnen. Jaarlijks stijgt het gebruik van je website via mobiele apparaten en dit moet je dan ook ten volle benutten.

Tijdens het website ontwerpen wordt er in 2014 ook heel veel gebruik gemaakt van de term blocking, letterlijk genomen is dit het gebruik van blokken in je ontwerp. Vierkante of rechthoekige elementen komen hier aan de orde.

Bijkomende gaat CSS nog een grotere rol spelen in het vervangen van afbeeldingen. Grafisch hoogstaande elementen zullen meer en meer verdwijnen waardoor css ter vervanging wordt genoemd.

Een design trend tijden het website ontwerpen kan je te allen tijde implementeren zo blijft je ontwerp ook altijd een beetje up to date met je huidige concurrentie.

Zelf een website ontwerpen gebeurt zeker in het begin met vallen en opstaan, het is ook niet voor iedereen weggelegd want je moet wel een beetje “ontwerp” talent hebben, oog voor detail en kleuren.

Mocht je er zelf niet uit geraken of enkele problemen ondervinden, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen, ik zal je te allen tijde proberen te helpen.

Wil je vanaf start door ons een website laten ontwikkelen, dit kan uiteraard ook. We leveren je een professioneel ontwerp op maat met de laatste nieuwe design trends

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

4 Reacties op "Een Professionele Website Ontwerpen Start met een Goed Idee"

 1. beste alex hoe ken je nou makkelijker snel geld verdienen

 2. ja maar moet je goeie sites maken of hoef je niks te doen en krijg je zo maar geld

  • Alex Hartman

   says:

   Je kunt kiezen of je een site wilt maken of niet. Er zijn meerdere methodes die we uitleggen in Geld Gorilla Geheimen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *