Opinieland Test! Geld Verdienen Met Vragenlijsten

Extra geld verdienen is natuurlijk nooit verkeerd en hoe fijn zou het zijn als je dit gewoon vanuit huis kunt doen? Mensen die werkloos zijn, studenten, tieners of ouders kunnen altijd wel wat extra’s gebruiken. Door online enquêtes of vragenlijsten in te vullen kun je gemakkelijk geld verdienen!

In dit artikel leggen we de nadruk op geld verdienen met vragenlijsten via Opinieland. Deze vragenlijsten kun je gewoon vanuit huis, lekker vanachter je laptop, computer, tablet of zelfs telefoon invullen. Supermakkelijk dus! Er zijn diverse manieren om geld te verdienen met een Opinieland test en deze zullen we hier allemaal behandelen.

In dit artikel vertellen we je alles over opinieland, hoe de vragenlijsten werken en hoe je op de website geld verdient met het invullen van enquêtes, tests, vragenlijsten, dagboeken et cetera.

Wat is Opinieland?

Opinieland is een gemeenschap die zich niet alleen in Nederland, maar over de gehele wereld verspreid. Via Opinieland neem je deel aan online marktonderzoeken. Door je aan te melden bij opinieland, word je dus onderdeel van een internationale gemeenschap die online marktonderzoek ondersteunt.

Wereldwijd kan er een verscheidenheid van deze organisaties gevonden worden. Allemaal nodigen die organisaties mensen uit om deel te namen aan soortgelijke online marktonderzoeken. Op basis van die onderzoeken kan namelijk een vergelijking worden gemaakt tussen landen op het gebied van die markt.

Deze organisaties maken deel uit van Survey Sampling International, LLC. Met behulp van de mensen die de vragenlijsten invullen en door de jarenlange ervaring heeft men inzicht kunnen krijgen over de mening van klanten over de diensten en producten die bedrijven aanbieden.

Door de online vragenlijsten kunnen de bedrijven erachter komen hoe zij die diensten en/of producten kunnen verbeteren. Wanneer je de vragenlijsten invult, kan jij er dus voor zorgen dat je in de toekomst een beter product in handen krijgt. Wie wil dat nu niet? Geld verdienen en in de toekomst betere producten krijgen!

Survey Sample International werkt samen met marktonderzoekbureaus om online onderzoek te doen voor zowel klein als grote merken over de hele wereld. Verder wordt er samengewerkt met de fabricaten van producten die dag in dag uit worden gebruikt door de klant/consument. Echter, dit geldt ook voor organisaties die diensten aanbieden binnen de samenleving.

Zodra de vragenlijsten binnen zijn, gaan de organisaties deze bekijken. Ze passen daarna de producten en diensten aan om de behoefte van de consument beter te vervullen. En, natuurlijk heel belangrijk, de mensen die de vragenlijsten invullen verdienen er ook geld mee!

Met het invullen van de online vragenlijsten van Opinieland kun je zowel geld als punten verdienen. Ook kun je meedoen aan de prijstrekkingen van Opinieland waarbij je maar liefst 2000 (!) euro kunt winnen. Deze prijstrekkingen vinden vier keer per jaar plaats. Tot slot kunnen leden ervoor kiezen om, in plaats van geld/punten te verdienen, een donatie te doen aan verschillende goede doelen.

Indien je lid wilt worden van Opinieland, dan kan dat heel gemakkelijk. Je vult simpelweg je gegevens in op de website en dan wordt er een e-mail naar je gestuurd met een link naar het officiële inschrijfformulier. Vervolgens bevestig je de aanmelding. Alleen mensen die in Nederland wonen kunnen lid worden van Opinieland, de vragenlijsten invullen en hier geld mee verdienen.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Wat voor vragen en hoeveel vragenlijsten kun je verwachten?

Veel (toekomstige) leden weten niet wat ze nu precies moeten verwachten van Opinieland. Wat voor vragen kun je verwachten en krijg je elke dag één vragenlijst, zijn het er meerdere per dag of maar een aantal per week of zelfs maand?

Het is logisch dat je jezelf deze vragen stelt. Je wilt tenslotte wel geld verdienen en dat gaat niet als je maar één vragenlijstje per maand opgestuurd krijgt. Op Opinieland kun je verschillende vragenlijsten verwachten. Het ligt natuurlijk aan de organisatie met welke je te maken hebt. Er zijn ontzettend veel verschillende bedrijven die Opinieland maar al te graag inzetten. Je kunt kleine en grote bedrijven verwachten, maar ook overheden, openbare instellingen en andere soortgelijke organisaties. Allen zijn zij geïnteresseerd in jouw mening en gedrag bij het gebruik van hun diensten of producten.

Belangrijk hierbij is uiteraard dat je ook daadwerkelijk gebruik hebt gemaakt van de producten of diensten voordat je de vragenlijst invult op Opinieland. Alleen op die manier kunnen de bedrijven de producten en diensten verbeteren.

De vragenlijsten krijg je via de e-mail toegestuurd en dit gebeurt vrij regelmatig. Het is helaas moeilijk om van tevoren aan te geven hoe vaak, van wie en wanneer je een uitnodiging krijgt om een vragenlijst in te vullen van Opinieland. De vragenlijsten zijn ontworpen om de onderzoeksdoeleinden van iedere individuele klant te waarborgen. Om die reden moet je je eigen Opinieland profiel zo veel mogelijk up-to-date houden, zodat Opinieland jou de juiste en passende vragenlijsten kan toesturen.

Een van de manieren waarop Opinieland enquêtes afneemt is door het bijhouden van een soort dagboek. Van Opinieland zorgen ze ervoor dat jij een online dagboek tot je beschikking hebt. Van dag tot dag moet je dan bijhouden wat je ervaringen zijn met een bepaald product of een bepaalde dienst. Soms gaat dit over je ervaring op één specifiek gebied, maar het kan ook gaan over een product dat je elke dag gebruikt.

Door zo’n “dagboek” onderzoek te doen komt Opinieland erachter hoe jij het product gebruikt over de tijd, maar ook hoe jij het gebruik ervan hebt ervaren. Het geeft Opinieland een goed inzicht in hoe het product verbeterd kan worden en hoe bepaalde nieuwe ontwikkelingen jou kunnen helpen on het dagelijks leven.

Opinieland vindt het doen van dergelijke onderzoeken zeer nuttig en belangrijk. Uiteraard ben je voor een “dagboek” onderzoek veel meer kwijt tijd dan wanneer je een korte vragenlijst invult. In dat geval zal je dus ook een grotere beloning krijgen. Je verdient dus direct een hoger bedrag. Heb je tijd voor zo’n onderzoek, dan is dat dus zeker aan te raden!

Het kan ook zijn dat je via Opinieland eens je mening moet geven over een product dat nog niet eens op de markt is. Hierbij vraag je je misschien af hoe het mogelijk is je mening te geven over iets dat je nog nooit hebt gebuikt.

Bij dit soort onderzoeken gaat het dan ook meer over de behoefte naar een dergelijk product. Opinieland wil de mening weten van Nederlanders over een product dat nog op de markt moet verschijnen. In dat geval stuurt Opinieland jou eerst een uitnodiging waarin je enkele basisvragen moet beantwoorden. Daarna stuurt Opinieland, als het dat wil, je een e-mail om deel te nemen aan het verdere onderzoek.

In dat geval krijg je toegang tot producten die dus nog niet op de markt zijn verschenen! Opinieland zal je vragen om deze producten alvast een tijdje te gebruiken (testen) en daarna een vragenlijst in te vullen over hoe je het gebruik hebt ervaren.

Het handige van zo’n onderzoek voor Opinieland is dat het onderzoek kan doen naar producten voordat ze op de markt verschijnen én het product dus ook nog kan verbeteren voordat het definitief de markt opgaat. Deze onderzoeken zijn dus zeer waardevol voor Opinieland.

Geld Verdienen Met Opinieland

Nu je weet wat Opinieland is en hoe de vragenlijsten in elkaar zitten, gaan we over naar hetgeen waarvoor je op dit artikel hebt geklikt. Hoe verdien je precies geld met Opinieland?

We zijn al kort ingegaan op hoe je geld kunt verdienen met Opinieland. Zoals al eerdergenoemd kun je geld verdienen, maar ook punten sparen én meedoen aan prijstrekkingen waarmee je kans maakt om €2000,- te winnen.

Bij iedere online vragenlijst die je invult verdien je bij Opinieland een hoeveelheid aan punten. Deze kun je zelf inwisselen voor geld via PayPal. Ook kun je deze punten inwisselen voor cadeaubonnen van verschillende winkels. Zo kun je bijvoorbeeld je punten inwisselen op Opinieland voor een cadeaubon van Zalando, bol.com, Douglas en diverse andere online en offline winkels.

Daarnaast geeft Opinieland ieder kwartaal €2000,- weg in een prijstrekking waar iedereen die lid is aan kan meedoen. Hiervoor moet je wel je Opinielandpunten inleveren. Je levert deze in om loten te krijgen. Met jouw loten doe je dan automatisch mee aan de loterij en je maakt dan direct kans op de €2000.

Hoe meer vragenlijsten je invult, hoe meer kans je dus maakt om die €2000 te winnen. Zonder punten kun je namelijk niet meedoen; dat zou tenslotte oneerlijk zijn.

Als je op een gegeven moment genoeg geld hebt verdiend en je punten aan iets anders wilt uitgeven, kan dat ook nog aan een goed doel. Opinieland geeft je namelijk de kans om punten te sparen en tegelijkertijd goede doelen te steunen. Zo kun je dus voor jezelf een extra zakcentje bijverdienen, maar help je ook andere mensen in Nederland met de vragenlijsten die je invult.

Nogmaals, je krijgt alleen vragenlijsten doorgestuurd die bij je passen en waar Opinieland graag jouw mening over wil horen. Jouw antwoorden worden door Opinieland gebruikt in evaluaties en bij verbetering van de service en nieuwe producten.

Recensies Opinieland

Het is altijd fijn om ook de ervaringen van anderen mee te nemen in je overweging om je wel/niet in te schrijven voor Opinieland. Hieronder geven we een aantal reviews van de website en daarna kun je zelf bepalen of je in zee wilt gaan met deze organisatie.

Trustpilot is een betrouwbare website waarop je reviews van verschillende websites kunt bekijken en dus ook die van opinieland. Over het algemeen blijkt uit de 199 reviews dat Opinieland gemiddeld 3,6 sterren krijg (van de 5). Dit is dus niet extreem goed. Ook kan gezien worden dat 35% Opinieland als “uitstekend” ervaart en 30% als “goed”. Meer dan de helft van de gebruikers is dus zeer tevreden. Uiteraard zijn er ook negatieve reviews; dat hoort erbij.

Over het algemeen zijn de reviews echter lovend. Mensen schrijven dat er goede vragen worden gesteld en dat de vragenlijsten van Opinieland duidelijk zijn. Ook al ben je dus een nieuw lid, kun je verwachten eenvoudig door de Opinieland vragenlijsten heen te komen.

Mensen vinden het niet alleen gemakkelijk, maar zelfs leuk om deel te nemen aan de enquêtes die Opinieland hen toestuurt. De vragen zijn namelijk veelal afwisselend, wat het “werk” niet saai maakt. De enquêtes vinden velen dus leuk, mede omdat er vaak actuele onderwerpen worden aangesneden.

De reviews stellen dat de onderzoeken er goed uitzien, op niveau zijn en probleemloos in te vullen zijn. De vragenlijsten van Opinieland lijken dus ook goed te passen bij de mensen die de vragenlijsten invullen. Dit is uiteraard ook iets wat Opinieland goed wil doen en dat is dus niet heel verassend. Ook zijn mensen vooral blij met de beloningen en dat is uiteindelijk toch waar men het voor doet!

Conclusie

In dit artikel hebben we beschreven wat Opinieland is, wat voor vragen er aan je gesteld worden, wat voor vragenlijsten je kan verwachten, hoe je met Opinieland geld kunt verdienen en hebben we je ook nog informatie uit enkele recensies gegeven.

Ons advies is om zeker Opinieland een keer uit te proberen; dit kan namelijk nooit kwaad. Je kunt er tenslotte geld mee verdienen, cadeaubonnen ontvangen, doneren aan een goed doel en ieder kwartaal €2000,- winnen. Dus waarom zou je het niet proberen?

Daarnaast zijn over het algemeen de recensies van de website zeer positief. De vragenlijsten van Opinieland zijn volgens de meeste mensen duidelijk en gemakkelijk te vinden. Ook passen de vragenlijsten bij jou als persoon passen en dat maakt het des te leuker om ze in te vullen.

Kortom: enquêtes en vragenlijsten invullen via Opinieland is erg gemakkelijk en een leuke manier om een extra zakcentje bij te verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *