Geld Verdienen in 1 Dag? 11 Tips om Vandaag Nog Geld Te Verdienen!

Het salaris dat je nu iedere maand binnenkrijgt is prima, maar je vindt het niet genoeg. Het liefst zou je nog wat extra bijverdienen en het liefst zo snel mogelijk. Vaak is het echter moeilijk om op heel korte termijn een enorm bedrag te verdienen. Toch zijn er genoeg manieren om binnen 1 dag geld te verdienen.

In dit artikel zullen we de manieren bespreken waarop jij in 1 dag geld kunt verdienen. Je kunt er vandaag nog mee beginnen, dus wacht niet langer! Na het lezen van dit artikel zal je vandaag nog een lekker bedrag verdienen!

11 Tips om Vandaag Nog Geld Te Verdienen!

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Tip 1: Verkoop Oude spullen

Waar je misschien niet meteen aan denkt, is aan het verkopen van spullen. Iedereen heeft ergens in de kelder of in de schuur nog wel een aantal spullen staan die hij of zij allang niet meer gebruikt. Vaak vergeet je deze spullen na een tijdje, maar de kelder of schuur raakt alsmaar voller.

Oude spullen verkopen kost heel weinig moeite. Tegenwoordig zijn er allemaal sites, zoals bijvoorbeeld Marktplaats, waarop je binnen een paar minuten een advertentie hebt geplaatst en een minuut later al een reactie kunt ontvangen.

Je kunt tevens zelf de prijs bepalen en onderhandelen over de prijs die je voor je spullen wilt hebben.

Veel mensen vinden het moeilijk om spullen weg te doen. Sommigen hebben bijvoorbeeld wel vier fietsen in de schuur staan. Omdat zij deze fietsen mogelijk ‘ooit’ nog eens nodig hebben verkopen zij deze niet. Per fiets zou je echter misschien wel 150 euro kunnen ontvangen! Dat is natuurlijk snel geld verdienen en dat is precies wat je wilt.

Probeer dus afstand te doen van de spullen waar je niets meer aan hebt of niets meer mee doet. Het is de perfecte manier om in 1 dag geld te verdienen en je kunt er vandaag al mee beginnen!

Tip 2: Vul enquêtes in

Er zijn redelijk veel sites waar je geld kunt verdienen door middel van enquêtes. Bedrijven kunnen kennis verkrijgen over hoe de klanten denken over hetgeen wat zij aanbieden. Om deze reden vinden bedrijven het vaak dan ook geen probleem om je te betalen om een enquête in te vullen.

Meestal krijg je per enquête een bepaald bedrag. Bij anderen bedrijven spaar je voor een bepaald cadeau of maak je kans op een prijs. Wanneer je echt alleen geld wilt verdienen met het invullen van enquêtes, moet je dus goed kijken wat je voor welke enquête ontvangt.

Je kunt tevens zelf bepalen wanneer je de enquêtes invult. Heb je even een uurtje vrij of pauze dan is dit een goed moment om even een korte enquête in te vullen. Op deze manier blijft het ook nog leuk omdat je er niet heel de dag mee bezig hoeft te zijn.

Wanneer je op het internet zoekt naar ‘geld verdienen met enquêtes’ krijg je direct een aantal sites waarop je geld kunt gaan verdienen met enquêtes. Er zijn geen bepaalde vereisten; je kunt je in de meeste gevallen gewoon gratis inschrijven en meteen beginnen. Ook met enquêtes invullen kun je dus vandaag nog geld verdienen!

Tip 3: Thuiswerken/Freelance

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om thuis te werken. Hiermee wordt dan niet bedoeld dat je de baan die je nu doet thuis gaat doen, want in dat geval zou je uiteraard niet meer verdienen. Maar sommige mensen vinden het bijvoorbeeld leuk om dingen te ontwerpen, waarmee je geld zou kunnen verdienen vanuit huis.

Omdat je goedkoper bent dan de meeste ontwerpers, willen mensen graag bij jou wat laten maken.

Dit kan natuurlijk met verschillende werkzaamheden. Mogelijk heb je iets waar je goed in bent en wat je makkelijk en snel doet, dan kun je binnen 1 dag een best veel geld verdienen!

Tip 4: Sticker op de auto

Een makkelijke manier om geld te verdienen is door reclamestickers te laten plakken op je auto. Nadat je de sticker op hebt geplakt, hoef je voor de rest niets meer te doen. Dit is een van de makkelijkste manieren om geld te verdienen. Deze manier van geld verdienen, wordt ook wel ‘reclame rijden’ genoemd.

Om geld te verdienen met reclame rijden, meld je je auto aan. Je vermeld welke auto je hebt en hoe ver je hiermee reist iedere dag. Hoe meer je met de auto rijdt en hoe meer je langs drukbezochte plekken komt (randstad), hoe hoger het bedrag wat je zult ontvangen iedere maand.

Uiteraard bepaalt de adverteerder of hij of zij met jou wil samenwerken, maar wanneer dit het geval is kun je best veel geld verdienen. Het bedrag kan namelijk oplopen van 50-200 euro per maand. Dit is dan misschien niet een geldbedrag dat je per dag ontvangt, maar het is wel een heel fijn bedrag om aan het einde van de maand te ontvangen!

Lees hier meer over geld verdienen met reclame op je auto.

Tip 5: Spaarprogramma’s

Een andere optie is geld verdienen met spaarprogramma’s. Het is niet iets waar je een enorm bedrag mee binnenhaalt, maar het is wel een snelle en gemakkelijke manier om geld te verdienen. Wanneer je je aanmeldt voor een spaarprogramma krijg je een bedrag per klik.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je bijvoorbeeld 10 e-mails op een dag.

Als je op deze e-mails klikt, krijg je (in de meeste gevallen) 0,5 tot 5 eurocent. Natuurlijk klinkt dit als een laag bedrag, maar wanneer je je voor verschillende spaarprogramma’s aanmeldt, kan dit bedrag al snel oplopen tot 50-100 euro per maand. Per dag is het bedrag mogelijk dus niet zo hoog, maar het eindbedrag per maand is een lekker extra zakcentje.

Daarnaast verdien je vaak ook geld met het klikken op banners, meedoen aan een onderzoek of actie en soms zelfs met een spelletje spelen. Als je genoeg bij elkaar hebt gespaard, kun je de uitbetaling aanvragen (dit is meestal bij de 10 euro al).

De adverteerders zijn vaak degene die je uitbetalen. Voor de adverteerders is het namelijk een goedkope manier om consumenten te bereiken. Daarnaast is het voor jou makkelijk geld verdienen!

Aanmelden voor een spaarprogramma is altijd gratis. Dit is ook wel logisch, anders zou je er natuurlijk helemaal niets aan verdienen. Vaak ontvang je al direct een inschrijfbonus, dus in 1 dag heb je in ieder geval al iets verdient. Hierna kun je aan de slag met het sparen!

Kijk altijd op de sites hoeveel mailtjes ze verwachten dat je zult ontvangen, want zo weet je ook ongeveer hoeveel je ermee zult verdienen. De ene site stuurt meer mails dan de andere!

Tip 6: Verdien geld met je hobby

Als je een leuke hobby hebt, waar je ook nog eens goed in bent, kun je hier geld mee verdienen. Dit is misschien niet iets waar je elke dag geld mee kunt verdienen, maar wel iets waarmee je binnen 1 dag veel geld kunt verdienen. Denk bijvoorbeeld aan fotografie.

Wanneer je mooie foto’s schiet, kun je bij een bruiloft of feest van een vriend of vriendin best vragen of jij de foto’s mag maken tegen een leuke prijs.

Op deze manier doe jij je vriend of vriendin een plezier, omdat jij waarschijnlijk fotografeert tegen een lagere prijs dan een professionele fotograaf. Het is ook nog eens leuk voor jou om deze prachtige foto’s te maken.

Ook voor foto’s voor een cv of foto’s van een huis dat verkocht moet worden, kun jij natuurlijk goed inspringen.

Ook als je bijvoorbeeld veel bezig bent met muziek in je vrije tijd kun je hier geld mee verdienen door op bruiloften of andere partijen te spelen. De leukste manier om geld te verdienen is met een hobby. Als je dus een leuke hobby hebt waarmee je geld kunt verdienen, zou dat zeker het advies zijn. Je zou namelijk zo binnen 1 dag honderden euro’s kunnen verdienen!

Tip 7: Verhuur je huis/appartement

Heb je een extra lege kamer thuis of een ander appartement of huisje ergens, waar wacht je dan nog op? Dit is de perfecte manier om een makkelijk geld te verdienen. Het is logisch dat je misschien nerveus wordt van mensen in jouw huis of appartement. Maar wanneer je goede afspraken maakt, kan dit een grote inkomstenbron zijn!

Tip 8: Review producten

Net als met enquêtes kun je ook geld verdienen met het reviewen van producten. Bedrijven willen graag weten of hun producten werken zoals het moet en jij kunt ze daarbij helpen. Je krijgt gratis producten toegestuurd en geeft hierna je oordeel hierover.

Bedrijven betalen je graag om hun producten te beoordelen.

Dit is een extra leuke manier om geld te verdienen, omdat je ten eerste gratis producten thuisgestuurd krijgt. Ten tweede verdien je geld met het gebruiken van deze producten. Je kunt je via het internet opgeven om producten te reviewen!

Tip 9: Verkoop goud of zilver

Misschien heb je nog ergens achter in de kast een gouden of zilveren sieraad liggen die je nooit draagt, deze kun je dan best verkopen. Het beste is om eerst zelf thuis even het goud of zilver wat je hebt te wegen voordat je het naar een juwelier brengt.

Zoek ook op internet op hoeveel het goud en zilver wat je hebt ongeveer waard is. Zo ga je voorbereid naar de juwelier toe en weet je zeker dat je niet belazerd wordt!

Je kunt vandaag nog naar de juwelier toe om het goud en zilver wat je hebt om te wisselen voor een mooi geldbedrag!

Tip 10: Wedden/gokken

Een andere, redelijk bekende, manier om geld te verdienen is door te wedden (bijvoorbeeld op een sport) of te gokken. Als je verstand hebt van een bepaalde sport en vaak denkt na een wedstrijd: ‘ik wist dat die club of die persoon zou winnen!’ dan is wedden op een sport misschien wel iets voor jou.

Het enige ‘nadeel’ is dat je natuurlijk eerst zelf een bedrag in moet leggen bij wedden of gokken. Natuurlijk hoeft dit bedrag niet heel erg hoog te zijn. Mensen leggen zo vaak maar 5 of 10 euro in wanneer zij een spel spelen, bijvoorbeeld in het casino. Zij gaan dan met wat geluk naar huis met een paar honderd euro.

Je zou dus met wedden of gokken binnen één dag een weeksalaris kunnen verdienen; wie wil dit nou niet!

Lees je eerst goed in voordat je gaat gokken en/of wedden, want er zitten natuurlijk altijd nadelen aan verbonden. Als je verliest, verlies je namelijk geld in plaats van dat je het verdient. Zet dus nooit een té hoog bedrag in en word niet gokverslaafd!

Tip 11: Verhuur je spullen

Wanneer je een auto voor de deur hebt staan die je één of twee keer per week gebruikt, dan kun je deze misschien beter verhuren. Ook gereedschap of andere dingen die niet iedereen in huis heeft kun je via het internet verhuren. Vaak komt iemand ’s ochtends wat ophalen en brengt dit ’s avonds weer terug, samen met het bedrag wat jij hiervoor vraagt.

Meestal zijn het spullen die je niet veel gebruikt en best even kan missen. Jij kunt zelf de prijs van de huur (en mogelijke borg) bepalen en je hoeft er (bijna) geen werk voor te verrichten. Dit is ook weer de perfecte manier om binnen 1 dag geld te verdienen. Begin er vandaag nog mee!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

9 Reacties op "Geld Verdienen in 1 Dag? 11 Tips om Vandaag Nog Geld Te Verdienen!"

 1. joey de vries

  says:

  hallo ik ben joey

  ik wil graag het een keer proberen videoprogramma Geldgorilla Geheimen.
  alleen ik wil niet opgelicht worden.

  want wat ga ik nou uiteindrlijk doen met dat progamma ?
  en is er garantie op echt geld verdienen ?

  want als ik het koop en binnen krijg ga ik er 300 % tegen aan als ik het binnen heb.

  maar als het nep is heb ik wel echt al me geld verknoeit en als het echt is wil ik graag met jullie een biertje drinken en bedanken voor de hulp.

  mvg joey

  • Alex Hartman

   says:

   Er zijn geen garanties. Je moet de stappen exact volgen en volledige inzet hebben... dan zul je geld gaan verdienen.

 2. [email protected]

  says:

  Joey het is inderdaad niet makkelijk ik ben er zelf ook aan begonnen met dezelfde twijfels als jij.
  Ik ben nu bijna 2 weken verder heb nog geen cent verdient en ik promoot me suf.
  Denk goed na dat het geen gegarandeerde inkomst is.
  Je zal in het begin er meer werk in moeten steken dan je ervoor terug krijgt.
  En ik kan je vertellen ik heb het programma gekocht en zo makkelijk als voor gedaan word is het niet.
  Ik heb ook alle stappen exact gevolgd maar krijg het ook niet zo voor elkaar zoals FRANK en ALEX zeggen
  het is een naar mijn menig gecompliceerd programma waarinz e meete dingen nog te moeilijk vertellen.
  Maar voor 47 euro kan je het echt wel proberen want niet goed geld terug TOCH FRANK EN ALEX ????
  en er zijn echt wel veel handige tips alleen sorry dta ik het zeg maar dat je geen technische kennis nodig heb vind ik niet kloppen want als je echt op die 2950 of sommigen zeggen zelfs 8000 per maand wil uitkomen nou dan mag je wel wat kennis in huis hebben met alles wta je dan moet knippen plakken opnemen en inspreken.
  Staar je dus niet blind het is niet even gedaan.
  je moet je voor 1000% inzetten en je krijgt er de eerste weken sowieso weinig tot niks voor trug.
  Zoals ik en mijn vrienden hebben ondervonden.

  • angelina

   says:

   ik heb direcht geld nodig ik moet mij dochter uit den haag hallen want ze word bedreigt door haar vriend en zij kan ook de trein niet betalen want ze is pas 15 ze zit in een tehuis en ik heb het geld niet er voor om met detrein te gaan

 3. Nico

  says:

  Geloof er in heb dringent geld nodig

 4. De cort bjorn

  says:

  Kan ik vandaag nog veel geld verdien laat iets weten

 5. Rieni van Ingen

  says:

  Ik heb al heel veel sites bekeken waar je veel geld kon verdienen en bij de meeste kreeg ik een gevoel dat ik belazerd werd en dat dit gewoon niet waar kon zijn dus hoop ik dat ik hier wel zonder te belazerd te worden veel geld kan verdienen zonder dat ik de gedachten krijg dat ik nogmaals belazert wordt.

 6. Rieni van Ingen

  says:

  vertel me hoe ik op een makkelijke manier veel geld kan gaan verdienen.

 7. Mo elja

  says:

  Dit is zever laat me de mensen die al dat geld verdienen eens in het echt ontmoeten de beste oplossing zeggen ze er niet bij in hun uitleg gewoon werken heb je al een job Neem er een 2 Aan zo is het

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *