Pagerank Update! Wat Is Jouw Nieuwe Score?

Nieuws! Vandaag is er een Pagerank update geweest.

Ik zie al op Google+ mensen zeggen: mijn rankings zijn opeens omhoog gegaan!

Ik twijfel of dat echt gebeurd bij een update. Een pagerank update is namelijk gewoon een soort tussenstand die Google weergeeft aan de webmaster.

Google weet namelijk op ieder moment je pagerank en gaat dat niet iedere keer aan je melden. Het schijnt namelijk dat een pagerank update iets is wat veel computer power kost.

Als je rankings toch toevallig stijgen op deze dag kan dat komen omdat er ook een update is, of misschien is het wel zo dat Google het linkprofiel van de site checkt en tot de conclusie komt dat de desbetreffende site toch niet is wat ze dachten dat het was.

GeldGorilla.nl heeft in ieder geval pagerank 2 gekregen. Toch een beetje matig, want wij hadden wel een pagerank 3 verwacht.

Wat is jouw pagerank geworden?

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

2 Reacties op "Pagerank Update! Wat Is Jouw Nieuwe Score?"

  1. Max vd Zee

    says:

    Yes eindelijk een PR 3 gehaald met mijn webwinkel!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *