Lees gratis over linkbuilding, zoals hoe je het op de juiste manier aanpakt, hoe het niet moet en hoe je het het beste kunt uitbesteden.

Gratis Linkbuilding met deze 4 Tips!

Gratis linkbuilding was lange tijd te vergelijken met de argumentatie van een 5-jarig kind. Als je als klein kind geen zin had om iets te doen, dan zei je: ‘geen zin’. Dit leidde vaak tot een ontevreden blik van je moeder, maar dan kwam je mee weg.

Linkbuilding was jaren hetzelfde, je hoefde geen uitleg te geven aan Google over de manier waarop je de links kreeg. Schakelde je een louche website in om een aantal links te geven, dan was dat voldoende. Zonder morren kwam je dan hoger in de zoekmachine.

Nu je ouder bent, moet je altijd een betere argumentatie bedenken als je ergens ‘geen zin’ in hebt. Nu Google ouder is, moet je ook een betere uitleg geven als je aan gratis linkbuilding doet. Het leven is zo complex geworden…

Vandaar dat ik vandaag 5 gratis linkbuilding tips geef, die je kan onderbouwen met sterke argumenten.

Doorgaan naar artikel »

Pagerank Update! Wat Is Jouw Nieuwe Score?

Pagerank SEO

Nieuws! Vandaag is er een Pagerank update geweest.

Ik zie al op Google+ mensen zeggen: mijn rankings zijn opeens omhoog gegaan!

Ik twijfel of dat echt gebeurd bij een update. Een pagerank update is namelijk gewoon een soort tussenstand die Google weergeeft aan de webmaster.

Doorgaan naar artikel »

5 Tips & Plekken om Gratis Je Link te Plaatsen Op Internet

Er zijn verschillende plekken en methodes om gratis je link te plaatsen en te verspreiden.

In dit artikel zal ik jou vertellen waarom je plekken zou moeten zoeken om je link te plaatsen, hoe je deze waardevolle plekken vindt en hoe je je link dan uiteindelijk plaatst

Als je ergens gratis je link wilt plaatsen dan kun je beginnen door onderaan dit artikel een reactie achter te laten. Zorg er wel voor dat het een beetje een waardevolle reactie is ;).

Doorgaan naar artikel »

Google Penguin Update 4 (v2.0) Is Uit – Wat Houdt Het In + De Impact

Google logo op laptop

Op 22 mei 2013 is de Google Penguin update 2.0 uitgerold. De SEO community ziet dit als penguin 4 omdat er al 1, 2 en 3 is, maar Google ziet dit intern als Penguin 2.0. In dit artikel zal ik het Penguin 2.0 noemen.

Penguin is de benaming voor een ‘grote’ update van Google die gericht is op de aanpakken van onnatuurlijke linkprofielen en backlink manipulatie.

Normaal gesproken zijn de updates van Google zo klein dat ze daar geen naam aan geven (ze doen er zo’n 2 per dag). Ze geven sneller benamingen voor grote projecten en updates.

In dit artikel vertel ik wat Penguin 2.0 naar mijn idee heeft ingehouden en wat de impact is in de Nederlandse Google zoekresultaten.

Doorgaan naar artikel »

3 Slechte Linkbuilding Tips Waarmee Jij Je Tijd en Geld Verspilt

linkbuilding tips

Beste lezer,

Omdat het internet zich continu ontwikkelt kan het zijn dat je internet marketing tips leest die nu nuttig zijn maar over een jaar waardeloos.

Zo gaat het ook met de linkbuilding tips van de afgelopen jaren.

In dit artikel deel ik drie linkbuilding tips die vroeger waardevol waren mee nu compleet waardeloos zijn.

Maak jij nog deze fouten?

Doorgaan naar artikel »

5 Populaire Backlink Checker Tools Op Een Rij + Voor- en Nadelen

Backlinks naar je site

Zoals je misschien al weet zijn links naar je site van externe websites (ook wel backlinks genoemd) goed voor je SEO.

Resultaat is dat hoe meer en kwalitatieve backlinks je hebt hoe beter je gaat ranken.

Maar hoe weet je überhaupt of je veel links hebt en van waar? En zijn er niet manieren om plekken voor linkbuilding te vinden waar je concurrenten ook al een link hebben staan? (spieken dus :P)

Antwoord is uiteraard ‘ja’ en dit artikel zal ik de beste tools opnoemen om je eigen en/of de backlinks van je concurrenten te checken.

Doorgaan naar artikel »

Waarom Link Building Services Waardeloos Zijn En Wat Wel Werkt

Als je naar link building services op zoek bent op het moment dat je op deze pagina terecht kwam dan heb ik goed nieuws voor je, jij hebt de kans je geld te besparen en links te bouwen die daadwerkelijk een verschil maken.

Ik zal het even hardop zeggen: LINK BUILDING SERVICES ZIJN WAARDELOOS.

Waarom het waardeloos is heeft meerdere redenen.

Doorgaan naar artikel »

PageRank Geheimen & Misverstanden Onthult

Pagerank SEO

Pagerank (afgekort PR) is een score, bedacht door Larry Page van Google, van het aantal en de kwaliteit van de links die naar jou website zijn geplaatst op het internet.

Kortom, hoe meer waardevolle links naar jou site hoe hoger je Pagerank.

De waarde van Pagerank ligt altijd tussen de 0 en de 10 (of deze is nog onbekend omdat de pagina net bestaat).

In dit artikel leg ik de misverstanden uit rond Pagerank, waarom PR niet meer is wat het geweest is en wat PR gaat vervangen.

Doorgaan naar artikel »