Snel Geld Maken met Facebook! De Manier!

Er zijn bomen waar geld aan groeit, dat is wat mijn vader mij vroeger wijsmaakte. Natuurlijk hadden wij niet de zaden om zulke bomen te groeien en was het klimaat in Nederland überhaupt niet geschikt om geld te groeien.

Snel geld maken door dagelijks met een gietertje door de tuin te lopen, bleek dus al snel een droom die niet uit kon komen in onze achtertuin.

Jaren later, na de onthulling van Sinterklaas, ontdekte ik dat bomen met geld nergens groeien. Figuurlijke bomen staan in de grond in het midden-oosten en staan in de kantoren van de directeuren uit de zorg.

Na een aantal jaar onderzoek weet ik ten minste dat snel geld maken wel kan, in de geldbank en via Facebook.

De kracht van Facebook

Vanaf een studentenkamertje in de Verenigde Staten bedacht een jongen het concept van Facebook. Het begon met een interne community voor studenten met een interesse in het leven van andere studenten.

Het groeide uit tot het grootste sociale netwerk van de wereld.

Meer dan één miljard gebruikers bekijken de oninteressante statusupdates van vrienden, familie en (ex-)geliefden. Dit is echter al lang niet meer de enige reden dat mensen Facebook gebruiken.

Door Facebook krijgen mensen nieuwe ideeën en worden ze aangezet tot de aankoop van producten die ze nodig hebben, of niet nodig hebben. Het enige dat jij hoeft te doen is ze laten inzien dat ze het product nodig hebben.

De grote vraag is natuurlijk, HOE?!

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen met advertenties op Facebook

Facebook is een wonderlijk platform met een commerciële inslag. Voor een schappelijk prijsje kun jij namelijk advertenties tonen van jouw product op de tijdlijnen van mensen die geïnteresseerd zouden moeten zijn in je product.

Het kan zonder advertenties, maar dan ben jij langer bezig met het opbouwen van een kapitaal. Ik wil echter benadrukken dat dit ook zeer goed mogelijk is! Heb je geen startgeld, kies voor deze optie.

Anyway, de advertenties.

Wil je een product over afvallen verkopen, selecteer dan mensen die een pagina geliked hebben van een afvalmethode. Het is aannemelijk dat ze een dieet volgden, maar inmiddels weer aangekomen zijn – zo werkt diëten namelijk vaak.

Zorg voor een aantrekkelijke advertentie en link door naar je Facebook-pagina.

Moet jij dan zelf een product gaan maken en verkopen??? Nee, dat is veel te veel moeite.

Snel geld maken met behulp van affiliates

Er zijn verkopers die graag producten willen verkopen via het internet. Ten eerste hebben ze vaak geen zin om dit te doen en ten tweede hebben deze verkopers vaak producten zonder transportkosten, zoals e-boeken en videoprogramma’s.

Snel geld maken kan je door deze producten aan te prijzen via Facebook. Kies producten met een sterke commerciële waarde en producten die geen onzin verkopen. Dat helpt!

Maak een leuke pagina aan op Facebook, stel een advertentie in en verzin een aantrekkelijk tekst.

Je kunt een bepaald bedrag per dag instellen als advertentiegeld, maar je kunt ook kiezen voor een aantal clicks per dag. Clicks hebben meer waarde, maar zijn duurder. Speel in de eerste week met deze cijfers en zodra je meer verdient, dan je uitgeeft zit je goed.

Met het juiste product en een mooi verkooppercentage, zul jij al snel dagelijks geld binnen harken, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Heb jij behoefte aan meer tips over het creëren van geld, dan raad ik je aan om het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen te bekijken.

Klik hier voor meer informatie

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "Snel Geld Maken met Facebook! De Manier!"

 1. k

  says:

  in turkije geld verdienen hoe doe ik dit

 2. Quinn de Vries

  says:

  Facebook is inderdaad erg belangrijk bij het verdienen van geld online, er gaat veel geld rond in facebook shops en affiliate links.

  Er staan genoeg tips online die je hiermee kunnen helpen.
  Als je niet gelukkig bent met hoe facebook werkt, maak je geen zorgen.
  Er zijn genoeg andere manieren om online snel geld te verdienen :)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *