Zo Kun Jij Geld Verdienen Met Schrijven!

Schrijven is één van de mooiste banen ter wereld. Het is creatief, niet gebonden aan tijd en plaats en alle vrouwen houden van een schrijver.

Helaas zijn er weinig schrijvers die een financieel onbezorgd leven leiden. De meeste schrijvers eten vaker papier dan een lekkere maaltijd in een duur restaurant. Het is het nadeel dat kleeft aan schrijven.

Wanneer jij echter talent hebt en durft te kiezen voor een commerciële insteek, dan kun jij prima leven als schrijver. Geld verdienen met schrijven is niet onmogelijk!kl

De fout die veel schrijvers maken

Wil jij een schrijver worden met een aangename inkomstenbron? Je kunt in dat geval kiezen voor de lange en onzekere weg. Deze weg bewandel je door een boek te schrijven.

Het schrijven van een boek is risicovol. Als beginnende schrijver zal geen enkele uitgever met je in zee gaan. Je zult het helemaal zelf moeten doen. Dit betekent in de eerste plaats een jaar geen inkomsten – de tijd om een boek te schrijven.

Na het jaar heb je echter nog geen zekerheid. Na een jaar werken verdien je wellicht niets, omdat geen uitgever het boek wilt uitbrengen. Weg jaar, weg geld, weg droom.

Deze fout maken veel schrijvers.

Natuurlijk moet jij een risico durven nemen, maar als ik jou vertel dat je ook een stabiele inkomstenbron uit het schrijven kunt halen terwijl jij een boek schrijft!

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen met schrijven op het internet

Het internet staat vol met informatie. Informatie die uit woorden bestaat. Informatie die is geschreven door schrijvers. Informatieve en commerciële schrijvers.

Bedrijven op het internet zijn constant op zoek naar mensen met schrijftalent om websites te vullen. De tekst op een website heeft namelijk een gigantische invloed op de volgende 2 essentiële aspecten:

 1. Conversiepercentages
 2. Google Ranking

In essentie betekent dit het volgende: de tekst op een website bepaalt of mensen de site vinden EN het bepaalt of de bezoekers aangezet worden tot de aankoop van een product.

Als schrijver van commerciële teksten heb jij dus het lot van het bedrijf in jouw handen. Jij bepaalt of een bedrijf succes boekt. Denk je dat bedrijven daar voor willen betalen…?

Zo vind jij een baan als schrijver

Er zijn duizenden schrijvers in Nederland. Als jij morgen zegt dat je een schrijver bent, dan ben jij een schrijver. Het is een open beroep. Dit betekent dat er veel concurrentie is.

Het betekent ook dat er veel matige concurrentie is. Bedrijven doen een moord voor een schrijver met talent. Ze moeten je echter wel vinden.

Als schrijver moet jij zorgen dat je vindbaar bent op het internet. Dit doe je niet door een eigen website te maken en te wachten op klanten. Dit doe je door jezelf aan te melden bij één van de tientallen websites voor freelancers.

Maak een profiel aan, neem een paar opdrachten aan tegen een laag inkomen en werk jezelf omhoog. Ga geld met verdienen met schrijven. Wanneer jij laat zien dat jij flexibel bent en over een gouden pen beschikt, dan zullen de opdrachten binnenstromen.

Het nadeel blijft dat je hard moet werken en niet een extreem hoog inkomen zult hebben.

Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Wil jij gewoon lekker snel geld verdienen via het internet, zonder veel moeite en zonder een schrijftalent? In dat geval raad ik je aan om het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen te bestellen.

Dit programma is samengesteld door 2 mannen die een simpele manier vonden om rijk te worden via het internet.

Ontdek hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *