7 Manieren om op te Vallen in de Zoekresultaten

Onlangs las ik een artikel dat ik echt de moeite vond om met jullie te delen, dit artikel geeft zo’n meerwaarde dat ik het niet kon achterhouden.

Op de eerste pagina in Google raken is al een hele opgave op zich, echter hoeft het hier niet te stoppen.

Een gewone vermelding zonder toeters of bellen gaat je echt geen extra bezoekers leveren. Het is juist bewezen dat bezoekers klikken op de resultaten die net anders zijn als de rest. De zoekmachine competitie is gemeen, daarom is het noodzakelijk om zeker niet achter te blijven wanneer iedereen wijzigingen maakt.

Overweeg even hoe je de perfecte website zou maken, je optimaliseert hoofdings, berichten, afbeeldingen en andere bijkomende zaken. Echter als deze factoren zijn net zo belangrijk als je zoekresultaten in Google.

Hier zijn enkele tips die naar mijn mening je echt wel zullen helpen om extra bezoekers te trekken naar je website.

serp-optimization

1: Unieke en relevante pagina titels

Het gebruik van zoveel karakters als mogelijk is hier niet de gouden weg. Een goed gebruik van titels  zou zijn tussen de 50 en 65 karakters. Als deze langer zijn, zal Google deze niet meer tonen.

Is je titel langer als 70 karakters, dan kan je nog een “Long title tag” error in Google webmaster tools krijgen.

Het aller belangrijkste is allicht dat je titel uniek en relevant moet zijn aan het onderwerp van de pagina.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

2: Zoekmachine vriendelijke URLS

Als jouw domeinnaam doelgerichte keywords in de naam heeft staan , dan is dit een extra bonus, echter is dit nog altijd geen garantie op succes.

Gebruik hiervoor zoekmachine vriendelijke urls en een permalink structuur om je pagina’s meer relevanter te maken. Om even een goed en slecht voorbeeld te geven: GOED: www.geldgorilla.nl/linkbuilding-tips-en-trucs

SLECHT: www.geldgorilla.nl/?pageid:=48

De reden waarom dit zo slecht is, is omdat de url namelijk niets verteld over de pagina zelf. Dit zal zeker ten nadelen komen van je rankings.

3: Meta description met Call-to action

Het is al lang bekend dat meta descriptions geen effect meer hebben op je rankings, echter is dit wel de kans om je bezoekers aan te zetten tot om je link te klikken.

Je meta omschrijving zou tussen de 100 en 150 karakters moeten zijn. Gebruik deze wijs om je concurrenten te slim af te zijn. Omschrijf waar de pagina over gaat, zet de klanten aan om actie te ondernemen. Dit kan door bv. een e-mailadres of telefoonnummer te plaatsen.

4: Google authorship:

Google authorship is een van de meest opvallendste manieren om je te onderscheiden van je concurrenten. Als je in Google iets seo gerelateerd opzoekt, dan vind je in de rankings alleen maar gezichten, echter in jouw niche kan dit niet het geval zijn en is het allicht handig om hiermee aan het werk te gaan.

5: Google Local:

Het optimaliseren van je product of merk voor regio gebonden zoekopdrachten kan heel wat bezoekers opleveren. Het invullen van bedrijvenpagina’s helpt Google om meer te weten te komen van jouw bedrijf of organisatie.

6: Gepersonaliseerde annotaties:

Google probeert aanbevelingen te doen door middel van aanbevelingen van vrienden. Hierbij moet je dan vooral denken aan Google+. Het toevoegen van een +1 button of Google+ badge helpt je meer aan relevante bezoekers.

7: Google reviews:

Nog een andere geweldige manier om te stijgen in de lokale rankings is om simpel weg je klanten te vragen om een Google review in te sturen. De goede review over je website of product in van goudwaarde.

Ongeveer 10% van je bezoekers neemt de tijd om te lezen of je een kwalitatief product hebt en of je wel degelijk werk kan leveren.

Als laatste wil ik nog meegeven, je hoeft niet tevreden te zijn meet een 1e pagina ranking. Je hoeft helemaal niet om nummer 1 te staan om kwalitatieve bezoekers te trekken.

Mijn tip is, onderscheid je van je concurrenten en je zal zo meer bezoekers aantrekken.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *