site stats

Spelend Geld verdienen? Gokken Is een mogelijkheid!

Vandaag ga ik wat schrijven over het geld verdienen door middel van gokken. De naam zegt het natuurlijk al: het is een gok. Het is dus niet zeker dat je geld gaat verdienen als je gaat gokken. Dit moet je altijd in het achterhoofd houden. Het spelplezier moet het belangrijkste blijven.

Maar je kunt natuurlijk beter worden in gokken. Door bijvoorbeeld je kansen te spreiden of door bepaalde handigheidjes te leren. Daarvoor is dit artikel zodat jij straks ook denkt bij geld verdienen, gokken is een optie! De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:

Met kansberekening geld verdienen – gokken is wiskunde!

Als je gaat proberen geld te verdienen bij een spel waarbij kans een grote factor is, heet dit gokken. Oftewel bij gokken zijn altijd kansen in het spel. Als je weet wat deze kansen zijn, kun je ook weten wat je verwachte winst of verlies is. Dit heet de verwachtingswaarde.

Ik zal een simpel voorbeeld geven. Stel dat er een kleine loterij wordt gehouden op je werk waarbij er 20 loten van 1 euro worden verkocht en er een eerste prijs van 10 en een tweede prijs van 5 euro is.

De verwachtingswaarde is dan te berekenen door het resultaat van alle uitkomsten te bekijken en daar het gemiddelde van te nemen. Je hebt altijd een investering van 1 euro en in 18 gevallen krijg je niks terug dus heb je een verlies van 1 euro. Wanneer je wel wat wint is de winst 9 of 4 euro (de investering is de kosten).

De gemiddelde verwachting en dus de verwachtingswaarde is: (1/20*9)+(1/20*4)+(18/20*(-1))= -0,25. Je verwacht bij deze loterij dus 25 cent verlies te leiden. Het leuke aan deze verwachtingswaarde is dat het op veel dingen toepasbaar is. Zo zou je het naast bij een loterij bijvoorbeeld ook bij roulette of poker kunnen gebruiken.

En als je de verwachtingswaarde weet kun je de beste keuzes maken. Zal ik bij het eenentwintigen nog een kaart nemen of niet? Moet ik in dit spel poker passen op de inzet van mijn tegenstander of niet? Etc.

Gokken op sport – ook op langere termijn kun je winst maken!

Een van de gokmethodes die misschien wel het meest tot de verbeelding spreekt, is het wedden op sport. In het Verenigd Koninkrijk gaan nog hele families met elkaar naar de racebaan om op het paarden- of hondenrennen te wedden.

Ze denken dat er echt geld mee te verdienen is omdat zij bepaalde achtergrondkennis hebben waardoor ze betere beslissingen kunnen maken. Natuurlijk helpt kennis van de sport om te beoordelen waar je op in moet zetten, maar ik weet nog een manier om geld te verdienen met het wedden op sport waarvoor je geen enkele achtergrondkennis nodig hebt!

Het enige wat je nodig hebt is genoeg startkapitaal. Je moet namelijk steeds op een sportwedstrijd inzetten waarbij er een mogelijkheid is voor winst, verlies en gelijkspel en waar de 2 of net boven de 2 zijn. Als je verliest, doe je dit opnieuw alleen met een dubbele inzet. Als je wint, begin je gewoon opnieuw met je begininzet.

Op deze manier, als je dus blijft verdubbelen totdat je wint, zul je altijd je begininzet erbij winnen. Maar omdat je moet kunnen blijven verdubbelen, is het zaak dat voldoende startkapitaal hebt. Als je 7 keer je inzet wilt kunnen verdubbelen, moet je bij een startinzet van een euro al 128 euro in totaal hebben.

De kans dat je het dan alsnog verliest, is (2/3)^7= 0,059. Er is dus 5,9% kans dat je toch al je geld verliest. Hoewel dit een kleine kans is, is het mogelijk weet ik helaas uit ervaring. Maar deze manier beperkt je risico wel en als je eenmaal je startkapitaal hebt terugverdiend zou ik aanraden om dit in ieder geval terug te storten op je bankrekening.

Gelukkig ken ik ook succesverhalen waarbij je zou kunnen zeggen: ‘geld verdienen, gokken maakt het mogelijk!’. Zo ken ik iemand die in een maand 800 euro heeft verdiend met deze methode. Nu zul je misschien denken: ‘bij roulette is dit dan toch ook mogelijk?’ Dit klopt niet helemaal.

Bij roulette kun je namelijk meestal niet al te vaak verdubbelen omdat er minimum en maximum inzetten zijn. Op een gegeven moment kun je dus niet meer verdubbelen en ben je je geld kwijt.

Ook zit er in de roulette altijd nog de 0 waardoor je als je bijvoorbeeld op ‘zwart’ zou zetten, je verwachtingswaarde net iets lager is dan 0. Maar voor wedden op sport is het een aardige methode om eens uit te proberen!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je een aantal manieren kunnen zien om geld te verdienen met gokken. Maar misschien wil jij liever niet te veel kans op verlies hebben. Dan zou het mooi zijn om op een andere manier geld te verdienen. Als je benieuwd naar andere methodes bent, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *