Geld Verdienen met Mobrog? Lees Ons Onderzoek + 3 Alternatieven

Geld verdienen via het internet vanuit je luie stoel, wie wil dat nou niet? Hoewel dit misschien te mooi klinkt om waar te zijn, zijn er meer dan genoeg websites te vinden waarop dit mogelijk is, bijvoorbeeld door het invullen van enquêtes. Niet al die sites zijn echter even effectief en betrouwbaar, en dus kan het moeilijk zijn om te bepalen of je met een goede site te maken hebt.

In dit artikel ga ik het hebben over Mobrog. Dit is een website waarmee je online geld kan verdienen door het invullen van enquêtes. Ik onderzoek of deze website hier geschikt voor is, en hoe betrouwbaar deze service is. Tot slot bespreek ik ook nog wat de beste alternatieven voor deze site zijn.

Wat is Mobrog en hoe werkt het?

Omdat het wel zo handig is om te weten waar we het over hebben, zal ik beginnen met een uitleg van wat Mobrog precies is. Zoals ik in de inleiding ook al zei, is Mobrog een website waarop je geld kan verdienen door het invullen van verschillende enquêtes. Deze enquêtes zijn handig voor bedrijven, omdat ze op deze manier marktonderzoek kunnen doen.

“Informatie over jouw consumentengedrag is bedrijven een hoop geld waard.”

Om betaald te kunnen worden voor de enquêtes die je invult, moet je je registreren bij Mobrog. Daarvoor zul je een profiel moeten invullen. Dit profiel gebruikt Mobrog om jou enquêtes aan te bieden die op jou betrekking hebben (als ze bijvoorbeeld al weten dat je geen auto hebt, zal je ook geen enquête krijgen van een autobedrijf).

Via e-mail of via notificaties van de Mobrog-app (die je kunt downloaden op je smartphone) word je op de hoogte gesteld van nieuwe enquêtes. Je bent niet verplicht om deze enquêtes in te vullen. Heb je dus even geen tijd om met Mobrog bezig te zijn, dan hoeft dat ook niet, en kun je dit gewoon weer oppakken wanneer je weer wat meer tijd hebt.

Om betaald te kunnen worden voor de enquêtes die je invult, heb je een PayPal-account nodig. PayPal is niet heel populair in Nederland, dus misschien vind je het vervelend dat je zo’n account moet aanmaken voor Mobrog. Naar mijn mening is dat echter nergens voor nodig. Je kan PayPal gratis gebruiken voor het ontvangen en versturen van geld, en het is een erg gebruiksvriendelijk platform. Heel veel gedoe is het dus niet om met PayPal om te gaan.

Gratis stappenplan: Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek gratis hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

Wat vinden gebruikers van Mobrog?

Zoals ik eerder al zei, zijn er een hoop onbetrouwbare websites op het internet te vinden. Zulke websites beloven je een hoop geld, maar uiteindelijk zijn ze alleen op je persoonlijke data uit, en kun je naar dat geld fluiten. Ook zijn er veel sites die totaal niet effectief zijn. Deze sites bieden je weliswaar enquêtes aan waarmee je geld verdient, maar het gaat om zulke kleine aantallen of bedragen dat het totaal niet de moeite waard is.

Als we willen weten of Mobrog hieronder valt, is het zinvol om te kijken naar de ervaringen van gebruikers. Er zijn immers meer dan genoeg mensen die Mobrog voor jou hebben uitgeprobeerd, en tegenwoordig is het heel makkelijk om je ervaringen met een bedrijf achter te laten op internet. Die informatie moet dus zeker te vinden zijn.

“Het is nog nooit zo makkelijk geweest om onbetrouwbare bedrijven aan de schandpaal te nagelen.”

In dit geval was het heel makkelijk om gebruikerservaringen met Mobrog te vinden, omdat Mobrog is aangesloten bij Trustpilot. Dit is een onafhankelijke website, waarop gebruikers van allerlei bedrijven hun ervaringen kunnen achterlaten. Omdat deze site onafhankelijk is, en bedrijven dus niet zomaar ervaringen kunnen verwijderen, is dit een betrouwbare bron.

Mobrog komt erg goed uit de verf op Trustpilot. Hier krijgt Mobrog namelijk 4,5 sterren (bijna het maximale dus). Meer dan 30.000 gebruikers hebben hun ervaring ingevuld, dus je kan ervan uitgaan dat dit ook echt representatief is. Maar liefst 90% van alle gebruikers is positief over Mobrog. Slechts 3% beoordeelt de site als slecht, en bij zo’n laag percentage betekent dat waarschijnlijk dat deze gebruikers zelf iets verkeerd hebben gedaan.

Wat zijn de voordelen van Mobrog?

Je weet nu dat de meeste gebruikers erg positief zijn over Mobrog, maar daarmee weet je nog niet of het ook de juiste site is voor jou. Waarschijnlijk heb jij zo je persoonlijke voorkeuren, aan de hand waarvan jij kan bepalen of Mobrog voor jou de moeite waard is. Daarom bespreek ik ook nog even de voor- en nadelen van Mobrog, beginnend met de voordelen.

Allereerst krijg je bij Mobrog vrij hoge bedragen uitgekeerd. Volgens de website ontvang je per enquête een bedrag van tussen de 50 cent en 3 euro. Dat lijkt misschien niet heel veel op het eerste gezicht, maar vergeleken met veel andere sites is dat een aardig hoog bedrag. Hoeveel je uiteindelijk kan gaan verdienen, is echter ook afhankelijk van het aantal enquêtes dat je kan invullen.

Gelukkig zit het daar wel goed mee. Volgens reviewers op Trustpilot krijg je vrij veel enquêtes aangeboden. Eén gebruiker zegt zelfs dat ze 2 à 3 enquêtes per dag aangeboden krijgt. Indien je deze allemaal invult, kun je dus €37,50 tot €225 per maand verdienen. Dat is nogal een marge, maar meestal zul je er ergens tussenin zitten.

“Bij Mobrog krijg je hoge beloningen voor weinig moeite.”

Een laatste voordeel is de snel reagerende klantenservice van het bedrijf. Op Trustpilot zie je dat er binnen 1 tot 3 dagen wordt gereageerd op klachten, wat natuurlijk een hele nette termijn is. Ook vinden er snel uitbetalingen plaats wanneer je daarom verzoekt. Je hoeft dus niet weken te wachten voor je geld daadwerkelijk op je rekening staat.

Wat zijn de nadelen van Mobrog?

Aan de hand van de hiervoor genoemde voordelen, lijkt Mobrog een heel goede service te zijn. Er zitten aan deze site, zoals aan elke site, echter ook een aantal nadelen. Het zou natuurlijk een onvolledig beeld geven om die nadelen niet te benoemen, dus dat is wat ik nu ga doen. De volgende minpunten zijn voor jou misschien een reden om voor een andere site te kiezen.

“Er is natuurlijk geen enkele site perfect.”

Allereerst zijn er bepaalde gebruikers die zeggen dat ze geen toegang tot hun account hebben, ondanks het feit dat hun gebruikersnaam en wachtwoord toch echt kloppen. Dit is natuurlijk vervelend, maar het lijkt er wel op dat de klantenservice deze mensen snel heeft kunnen helpen. Eén gemiste dag kan echter al vervelend zijn, want dat scheelt natuurlijk inkomsten.

Daarnaast zijn er mensen die erover klagen dat ze enquêtes niet kunnen afmaken. Aan de reacties van Mobrog te zien, lijkt dit te komen doordat ze te lang doen over het invullen van enquêtes. Wees je er dus van bewust datje niet moet treuzelen bij het invullen van enquêtes op Mobrog, omdat dat ertoe kan leiden dat je hem niet kan afmaken en dus je geld niet krijgt.

Een laatste nadeel is dat de klantenservice in het Engels met klanten communiceert. Hoewel de site en de app volledig in het Nederlands te gebruiken zijn, spreken de klantenservice-medewerkers geen Nederlands. Als je niet vloeiend bent in Engels, kan het daarom wellicht lastig zijn om een probleem opgelost te krijgen. Dit kun je natuurlijk oplossen door iemand te zoeken die wél goed Engels spreekt, maar het zou natuurlijk handiger zijn als dat niet nodig was.

Is Mobrog de moeite waard?

Ik hoop dat je aan de hand van al het voorgaande zelf hebt kunnen bepalen of Mobrog voor jou een goede service is. Ik kan me echter voorstellen dat het lastig is om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Daarom eindig ik met een conclusie over deze site. Ben ik er positief over, of kun je naar mijn idee beter op zoek gaan naar een andere site?

Over het algemeen ben ik erg positief over Mobrog. Het belangrijkste wat een dergelijke site moet doen, is goede bedragen uitkeren, en genoeg enquêtes aanbieden. De randzaken daaromheen zijn leuk, maar niet essentieel. Omdat dit nou precies is waar Mobrog in uitblinkt, wegen de voordelen naar mijn oordeel ruimschoots op tegen de nadelen.

“Mobrog blinkt uit in alles wat belangrijk is, alleen de randzaken kunnen beter.”

Hoewel ik dus positief ben over Mobrog, wil ik je toch aanraden om ook de rest van dit artikel te lezen. Er zijn namelijk verschillende alternatieven waar ik ook positief over ben. Gezien het feit dat iedereens voorkeuren anders zijn, zou hier een site tussen kunnen staat die beter bij jou past dan Mobrog. Het is natuurlijk zonde om niet verder te kijken dan je neus lang is.

Met welke sites kun je nog meer online geld verdienen? 3 alternatieven

Zoals ik net al zei, is Mobrog naar mijn idee een goede website om online geld mee te verdienen, maar is het zeker niet de enige optie. Het kan daarom zeker geen kwaad om de volgende drie alternatieven ook te overwegen. De volgende websites zijn naar mijn oordeel meer dan geschikt als je online een extra zakcentje wil verdienen:

  • CashbackKorting
  • EuroClix
  • DirectVerdiend

Alternatief 1: CashbackKorting

CashbackKorting is een website waarmee je op veel verschillende manieren online geld kan verdienen. Bij Mobrog moet je het alleen van enquêtes hebben, maar bij CashbackKorting kun je hiernaast ook geld verdienen door spelletjes te spelen, e-mails te ontvangen en lezen, te klikken op advertenties, en nog een hoop meer. Dat biedt dus meer mogelijkheden om geld te verdienen.

Ook keert CashbackKorting, net als Mobrog, vrij hoge bedragen uit. Daarnaast krijg je een bonus als je net begint of een vriend een account laat aanmaken. Daar staat wel tegenover dat uitbetalingen lang duren via deze site. Soms moet je wel drie weken wachten voor je geld op je rekening ziet, en bovendien kun je pas laten uitbetalen wanneer je 25 euro hebt gespaard.

“CashbackKorting is een prima site voor mensen met geduld.”

Alternatief 2: EuroClix

EuroClix is één van de bekendste websites voor het online verdienen van geld, en daar is een goede reden voor. EuroClix biedt hier namelijk een hoop verschillende mogelijkheden voor. Van enquêtes tot online shoppen tot e-mails lezen, EuroClix betaalt je er allemaal voor. Bovendien worden bedragen snel uitgekeerd (binnen 3 werkdagen), en kun je je geld al bij een saldo van 10 euro laten storten.

Ook EuroClix is echter niet perfect. Het grootste nadeel van deze dienst is dat je wat lagere bedragen verdient voor elke handeling die je op deze site verricht. Om een substantieel bedrag met deze site te verdienen, zul je dus harder moeten werken dan bijvoorbeeld bij Mobrog het geval is. Daar staat tegenover dat EuroClix je die mogelijkheid ook wel biedt, samen met de vele andere manieren om online geld te verdienen.

“Voor de iets hardere werker is EuroClix een heel degelijk platform.”

Alternatief 3: DirectVerdiend

Net als de vorige twee sites die ik besprak, biedt ook DirectVerdiend je een hele hoop verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Deze site keert bovendien uit bij een vrij laag bedrag (€12,50), wat natuurlijk ook een aangenaam voordeel is. Wel kan het heel lang duren voor je geld op je rekening staat. Volgens de voorwaarden van deze site kan dit maar liefst 30 dagen duren.

Wat echter wel een groot voordeel is van DirectVerdiend, is dat je keuzevrijheid hebt. Je kan je gespaarde bedragen in geld laten uitkeren, maar ook kiezen voor kortingen. Die kortingen zijn vrijwel altijd meer waard dan wanneer je het bedrag laat uitkeren in geld, maar je kan ze natuurlijk wel bij een beperkt aantal winkels inzetten. Op deze manier kun je dus extra voordeel behalen wanneer er een korting langskomt die je wel kan gebruiken.

“Bij DirectVerdiend kies je zelf hoe je je gespaarde geld inzet.”

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time €2950 per maand kan verdienen

Ontdek de  gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek Meer Over Geld Gorilla Geheimen

Over de auteur Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *