Werkt NuCash? Bekijk Ons Onderzoek + Alternatieven

Hoe fijn zou het zijn als je vanuit huis een lekker bedrag kunt verdienen en dat je daar niet eens heel hard voor hoeft te werken? Een droom van velen die met NuCash wel eens in vervulling zou kunnen gaan. NuCash is een online cashbackprogramma waar je op verscheidene manieren gratis geld terug kan krijgen.

In dit artikel zullen we je een uitleg geven over wat NuCash is, hoe het werkt en of het werkt. Ook geven we je wat alternatieven, zodat jij Nu Cash kunt gaan verdienen!

Wat is NuCash?

NuCash kan gezien worden als een verzameling van allerlei websites waarmee je geld kunt verdienen. De website heeft een enquêtepanel, een spaarprogramma en een cashbackregeling. Voornamelijk is het echter een spaarprogramma.

De gemakkelijke dingen waarmee je geld kunt verdienen, vind je normaal nooit terug bij andere sites, maar andersom is dat wel het geval. Dit zijn dus die betaalde klikbanners, reclamemails, spelletjes, enzovoorts.

Dat je ook geld kunt verdienen met enquêtes en cashback is natuurlijk super. Het geeft je de mogelijkheid om op verschillende manieren geld binnen te harken en dat is uiteraard wat jij wil! De cashbacksites werken daarnaast vaak met heel bekende webshops waar jij hoogstwaarschijnlijk wel eens shopt en waar je dus ook die cashback mee kunt verdienen.

“Meer verdienmogelijkheden betekent meer cash voor jou!”

De NuCash-website is eigendom van Orangebuddies. OrangeBuddies Media is een internationaal opererend online mediabedrijf, gespecialiseerd in (whitelabel) cashback websites en loyaliteitsconcepten.

Het doel van Orangebuddies is om een ​​meerwaarde te bieden aan zowel consumenten als adverteerders tijdens het online winkelen. Door middel van specifieke targeting helpen zij adverteerders om hun marketingdoelen te bereiken.

Sinds hun oprichting in 2009 hebben ze een snelle groei doorgemaakt. Met meer dan 100 cashbackwebsites in 13 landen zijn zij (volgens henzelf) wereldleider op het gebied van cashback. Jaarlijks winkelen zo’n 8 miljoen consumenten bij de aangesloten partners via één van de OrangeBuddies Media-websites.

Hun technische ontwikkelingsteam van professionals richt zich op het leveren van de beste wereldwijde oplossingen voor onze cashback-winkelportalen. Samen streven zij er continu naar om de gebruikerservaring steeds verder te verbeteren.

Door (exclusieve) partnerships aan te gaan met adverteerders is het voor Orangebuddies mogelijk om gerichte marketingcampagnes op te zetten. OrangeBuddies Media biedt adverteerders een online platform met diverse mogelijkheden om zichzelf te presenteren en de winkelervaring van de consument te verbeteren.

Gratis stappenplan: Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek gratis hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

Hoe werkt NuCash?

Het is nu duidelijk dat je met verschillende activiteiten verschillende bedragen kunt verdienen. In het schema hieronder hebben we het allemaal even voor je op een rijtje gezet:

Activiteit Bedrag/Bonus
Startbonus €1,-
E-mails aanklikken 0,5-1 cent per e-mail
Klikken op een verscheidenheid aan banners Meerdere klikbanners voor 0,5-1 eurocent per dag
Likes geven op sociale media Deel acties op je sociale netwerken en krijg 1 cent per like of share. Dit kan ook met WhatsApp
Spellen spelen Verschillend
Cashback (oftewel korting) Verschilt per product.
Invullen enquêtes Enquêtes hebben een eigen online panel. Verdienste verschilt per enquête.
Nieuwe leden rekruteren voor de website €2,- per aangebracht lid plus 10% over de shop-verdienste van aangebrachte vrienden.
Deelname aan acties Bonus/cashback voor alle acties die achter de klikmails en de klikbanners zitten.
Aanbiedingen Exclusieve kortingscodes en speciale aanbiedingen voor leden
Besparen Vergelijkers die je kan gebruiken om te besparen op onder andere energie, mobiele telefonie, internet, bellen en tv. Je krijgt ook cashback als je overstapt!
Jackpot Gratis deelname en elke dag wint één lid een geldprijs tot €50,-
Gokken Sporadisch beschikbaar

Hoeveel verdien je met NuCash?

Nu je weet met wat je allemaal geld kunt verdienen op NuCash, is het natuurlijk ook fijn om te weten hoeveel je ongeveer zult gaan verdienen als je inschrijft.

Als we kijken naar hoeveel je gemiddeld ongeveer zou kunnen verdienen, is dit rond de €100,-, maar als je goed je best doet kan dit natuurlijk altijd meer zijn. Het meeste geld zal je niet verdienen met het klikken op de banners of op de e-mails. Dit moet je natuurlijk wel alsnog doen, want het levert alsnog geld op, ook al is het niet veel.

Waarmee je het meeste geld zult verdienen zijn het online panel, het winkelen met cashback en het rekruteren van je vrienden voor de website.  Het fijne van NuCash is dat je al die verschillende manieren hebt van geld verdienen, want dat zal ervoor zorgen dat het bedrag oploopt.

Wanneer je je eenmaal hebt ingeschreven, is het goed om te weten dat je je apart moet aanmelden voor het online panel. Als je dat eenmaal hebt gedaan zal je automatische uitnodigingen krijgen voor allerlei betaalde enquêtes. Die leveren je al snel 50 cent tot enkele euro’s op!

Indien je daarnaast via NuCash winkelt bij de webwinkels die aangesloten zijn bij de website, krijg je daar cashback over. Dit zijn enkele procenten tot een vast bedrag op een specifieke aankoop. Dit kan dus aardig oplopen!

“Cashbackkorting is eigenlijk gewoon 100% gratis geld!”

Door je vrienden te rekruteren om ook gebruik te maken van de site krijg jij ook voordelen. Zo krijg jij van de cashback die zij verdienen met het winkelen 10%! Helemaal gratis en voor niets. Je kunt ook mensen werven via je sociale media-kanalen. Genoeg mogelijkheden dus.

Werkt NuCash?

Uit ons onderzoek is dus gebleken dat NuCash zeker werkt, maar zoals altijd zijn er ook nadelen. Zo verdien je per gelezen e-mail wel erg weinig (slechts maximaal 1 cent). Dat betekent dus dat je ontzettend veel e-mails moet openen voordat je een lekker bedrag hebt.

Ook blijkt uit onderzoek dat sommige enquêtes niet anoniem zijn. Vaak is dit belangrijk voor mensen die deelnemen aan de enquêtes; veiligheid en privacy staan voorop. Er is op NuCash geen garantie dat marktonderzoek anoniem aangeboden wordt. Sommige enquêtes zijn dus wel anoniem, maar anderen weer niet. Met deze onzekerheid moet je dus rekening houden.

“Kan het jou écht zoveel schelen als bedrijven weten wat jij van stofzuigers vindt?”

Toch kan over het algemeen gesteld worden dat NuCash een betrouwbaar spaarprogramma heeft. Het heeft veel potentie en er worden steeds meer partnerbedrijven toegevoegd, wat de kans op verdienste voor deelnemers natuurlijk groter maakt.

Je bent daarnaast niet heel veel tijd kwijt aan de deelname aan het spaarprogramma. Je kunt het dus gemakkelijk doen naast je andere werkzaamheden. Tot slot is NuCash geheel gratis en geheel vrijblijvend. Je zit aan niets vast en kunt je dus op ieder gewenst moment uitschrijven. Als je interesse hebt, kun je je hier inschrijven: www.nucash.nl

Alternatieven

Hieronder zullen we je een aantal alternatieven geven, mocht je toch niet voor NuCash willen kiezen!

1.     Payconiq

Dit is een app waarmee je voornamelijk geld kunt verdienen door producten aan te schaffen; daarmee spaar je namelijk punten. Download simpelweg de Payconiq app in de App Store of Google Play Store en koppel de app aan je bankrekening. Payconiq werkt met iedere bank in Nederland, dus iedereen kan sparen door middel van Payconiq.

Voeg Ippies eenvoudig toe aan je Payconiq-app. Ga hiervoor naar het instellingenmenu in de app en voeg jouw nieuwe klantenkaart toe. Kies dan voor Ippies en vul tot slot e-mailadres in dat je wilt gebruiken voor je nieuwe Ippies-account.

Hierna is Ippies gekoppeld aan je Payconiq app en spaar je automatisch én krijg je gratis 10 Ippies bij ieder betaling vanaf € 1, – bij alle winkels en webshops in de Benelux waar je met Payconiq kan betalen.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan hier hoe Payconiq precies werkt: www.payconiq.nl.

2.     Opinieland

Ook Opinieland is een website waarmee je geld kunt verdienen door het invullen van enquêtes. Je kunt je gemakkelijk via de website inschrijven en je kan dit zelfs met je Facebook-account doen als je dit fijner vindt!

Wanneer je je eenmaal aangemeld hebt, zal je een mail ontvangen waarmee je je aanmelding kunt afronden. Hierna kun je direct aan de slag met de enquêtes en met geld verdienen! Super makkelijk dus.

Door middel van deze online enquêtes kan je betaald invloed uitoefenen op diensten en producten die dagelijks door veel mensen worden gebruikt. Daarnaast maak je ieder kwartaal ook nog eens kans op €2000,- als je punten spaart en die inzet voor de loterij. Ook kun je, als je dat wilt, geheel gratis goede doelen steunen!

Ook Opinieland is dus een goed alternatief voor NuCash! Schrijf je hier in: www.opinieland.nl

3.     EuroClix

EuroClix is een puntenloyaliteitsprogramma dat actief is in verschillende Europese landen. Leden verdienen punten (Clix), en kunnen deze inwisselen voor hard geld. Hoe meer punten (Clix) ze hebben verdiend, hoe beter de Clix-wisselkoers zal zijn. Daarom zijn de meest loyale leden degenen die het best worden beloond, zoals een loyaliteitsprogramma zou moeten doen.

EuroClix is opgericht in 1999 en is de eerste cashbacksite in Nederland. Tien jaar later hebben ze zich gevestigd als het grootste online loyaliteitsprogramma van Nederland. Ambitieus als ze zijn, hebben ze in 2009 hun activiteiten uitgebreid naar België.

Met ca. 200.000 double opt-in leden en een continu groeiend aantal leden kunnen zij hun partners een breed bereik bieden.

Ook met EuroClix heb je een oneindigheid aan mogelijkheden. Zo kun je net als bij NuCash geld verdienen door e-mails te lezen, aan loterijen mee te doen, enquêtes in te vullen en leden te werven. Echter kun je met EuroClix nog veel meer.

Je kunt geld verdienen door webshops te beoorden, mee te doen aan bingo’s, prijsvragen, puzzels en nog veel meer. Genoeg redenen om EuroClix dus te noemen in dit rijtje van goede alternatieven voor NuCash! Schrijf je hier in: www.euroclix.nl

4.     i-Say

i-Say is ook een fantastische website om geld te verdienen vanuit huis. Ook op deze site is het weer heel gemakkelijk om een account aan te maken; binnen enkele minuten kun je al aan de slag. Er wordt wederom een e-mail naar je verstuurd waarmee je je account kunt activeren en hierna kun je beginnen met de betaalde enquêtes. Met deze enquêtes kun je punten verdienen.

Je zult via i-Say echter geen testproducten ontvangen. Via internet kun je enkel enquêtes invullen over diensten/producten waar je al eens gebruik van hebt gemaakt. Op de website vind je verschillende manieren waarop je punten kunt sparen/geld kunt verdienen. Deze zullen we hieronder kort bespreken:

Betaalde enquêtes invullen is snelste en beste manier om geld te verdienen op i-Say. Hoeveel je verdient, is altijd afhankelijk van het aantal enquêtes dat je per dag voltooit.

Iedereen die deelneemt aan Ipsos i-Say kwalificeert zich daarnaast direct voor het loyalty-programma. Logischerwijs is het zo dat hoe meer enquêtes je invult, hoe hoger de bonus wordt. Voor 5 enquêtes krijg je bijvoorbeeld 25 punten, voor 15 enquêtes 50 en voor 200 enquêtes 600 punten. Als je dus veel punten wilt verdienen, moet je echt aan de slag gaan!

Op i-Say kun je ook deelnemen aan wedstrijden. Zo kun je bijvoorbeeld mee doen aan een welkomsttrekking. Hiermee kun je al direct €100,- winnen en deze trekking vindt elke 4 maanden plaats. Ook is er een click-trekking waarmee je in één klap 10.000 punten kunt winnen. Hier kun je gemakkelijk aan mee doen door de vragen die op je profiel verschijnen te bekijken en beantwoorden.

Door je vrienden uit te nodigen voor i-Say krijg je ook een beloning. Je logt simpelweg in en stuurt je persoonlijke link naar je vrienden. Elke vriend die zich via jou aanmeldt en in jouw land woont, levert je 100 punten op!

Tot slot willen we je laten weten dat i-Say een fijne community heeft waar je veel gelijkgestemden kunt vinden. Je kunt je eigen vraagstukken posten op het platform, maar ook reageren op anderen die hetzelfde hebben gedaan.

Ook i-Say is dus een topalternatief voor NuCash! Schrijf je hier in: social.i-say.com

5.     KlikJeZakgeld

Ook op KlikJeZakGeld.nl zijn er genoeg mogelijkheden. Net als bij EuroClix kun je bedragen verdienen op deze website door verschillende dingen te doen. Het is heel simpel. Meld je aan en verdien direct 1000 spaarzakjes (€1,-).

Als je actief meedoet via de website kun je goed geld verdienen. Ook kun je besparen op je online aankopen en kun je meedoen met gratis acties. Wanneer je 12.500 spaarzakjes hebt gespaard, wordt dit aan je uitbetaald. Dit staat gelijk aan €12,50 en is het minimumbedrag dat je moet hebben gespaard om het uitbetaald te krijgen. Een prima alternatief dus voor NuCash! Schrijf je hier in: www.klikjezakgeld.nl.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time €2950 per maand kan verdienen

Ontdek de  gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek Meer Over Geld Gorilla Geheimen

Over de auteur Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *